Szukits 2011. nyár

Az a hír járja, hogy a Szukitsnál új kötetek jelennek meg idén, ám ennek egyelőre nincs hivatalos nyoma, viszont a kiadó új honlapján két 2. kiadás is fel van tüntetve nyári megjelenéssel:

PREDATOR: BETONDZSUNGEL (2. kiadás) – 2011. június 15.

New York. Forró nyár a betondzsungelben. Emelkedő hő- és bűnözési hullám. Schaefer és Rasche nyomozóknak azonban nem ez a legnagyobb gondja. Mennyezetekről lelógó, megnyúzott testek jelzik az utóbbi évek legbrutálisabb gyilkosának útját, és ők kétlik, hogy közönséges sorozatgyilkos rejlik az esetek mögött.

Schaefer felidézi mindazt, amit évekkel azelőtt öccse egy földön kívüli Vadászról és az ügy kormány általi eltussolásáról mesélt, s érzi, hogy a történet még korántsem ért véget.

ALIENS: A KIRÁLYNŐ NEVÉBEN (2. kiadás) – 2011. július 13.

Az emberiség még mindig az idegenek inváziójának következményeit nyögi, noha a dúlás óta jó néhány esztendő telt el.

A háttérben azonban kezdenek erőre kapni azok is, akik szemében az űrbéli iszonyat csak egy remek üzlet a sok közül…

Az idegenek bolygójára érkező új expedíciót meglepetés várja: rémek seregei öldöklő háborút vívnak egymással, s az ősanya trónjáért folyó küzdelemben nincs helye az embereknek…

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

11 Hozzászólások

 1. gyurcyka

  nem éretem ezt a kiadót!minek kell ujra és ujra kidobni azokat a regényeket amiket már 2odjára ad ki.vannak ujak amire régen várunk de aminek se hire se hamva!jo lenne ha összeszedné magát és ujabbakat dobna piacra!elhiszem hogy baromi drága a jogdij de elveszi a kedvem ha mindig ugyanazok vannak a polcon és semmi ujdonság!

 2. Én speciel örülök neki, feltételezem, hogy a Betondzsungel megjelenése maga után húzza a Jég és vért. Utóbbit nem tudtam megvenni, ami volt pl vatera-n annak eszméletlenül elrugaszkodott ára volt. De így van ez az Új vadászokkal is, fenn van kereken 3000 Ft-ért. Valaki majd megveszi, de biztos nem én…
  Abban egyetértek, hogy jöhetnének az újdonságok…

 3. alienpred

  A jég és vérben én is reménykedek, meg az Új vadászokban… hátha. A nagy játszmára (szerintem) kevés az esély, de az is megjelenhetne, mert azt sem tudom megvenni…

 4. Pedig a Nagy Játszma nem olyan régen jelent meg…am az szerintem nem nagy durranás.
  Vaterán vagy TeszVeszen talán fenn van… :S

 5. alienpred

  tudom, 2006-ba jelent meg, de egyszerűen sehol sem tudom megvenni. Vaterán sincs fönn.

 6. Hja hol vannak az újak pl: Dél kínai tenger ? Hús és vér? ha?!

 7. Próbálkozz a regikonyvek.hu-n (asszem) múltkor nekem is majdnem sikerült lecsapnom a Jég és Vérre, de valaki gyorsabb volt nálam -.-

 8. gyurcyka

  nekem nagyon tetszett a jég és vér,az uj vadászok.a nagy játszmátol nem voltam eldölve akár a mindörökké éjféltöl sem.párat olvastam képregényben is és le a kalappal a rajzolok elött!sok nem jelent itthon de fellelhetö a neten magyarul is.a hús és vért csak angoloul láttam akár csak a dél kinai tengert.

 9. Sokaknak nem tetszett a Mindörökké Éjfél, pedig amilyen szokatlan volt, nekem annál jobban bejött. :D
  Amúgy ha nagyon nem találod a Nagy játszmát, próbálkozz könyvtárakban…nekem ott sikerült kikölcsönöznöm az Ideges – Végső vesztes a halál-t.

 10. Idegen*

 11. ragathol

  Jó hír: szeptember 14-én jön a Predator – Hús és vér
  Rossz hír: klubkönyv lesz, ami csak a kiadó honlapjáról rendelhető

  http://www.szukits.hu/predator/85-hus-es-ver.html

Vélemény, hozzászólás?