Új Alien játék a láthatáron…

(pcguru.hu) Egy Alien-játékon dolgoznak a Total War fejlesztői

A Total War-szériát jegyző Creative Assembly csapata egy Alien-játék fejlesztésébe kezdett bele — jelentette be a Sega.
A név, megjelenési dátum és pontos célplatformok nélküli, konzol-exkluzív játékról sajnos az ég egy adta világon semmit sem tudunk, ráadásul a júniusban kezdődő E3-on sem kerül bemutatásra a kicsike. Annyit viszont sikerült kideríteni, hogy a projekt semmilyen mértékben nem kapcsolódik a Gearbox berkeiben formálódó Aliens: Colonial Marineshoz, s mivel West Sussex a bejelentésében egy ízig-vérig konzolos játékként jellemezte a rejtélyes programot, kitalálható, hogy nem egy stratégiai játék készül. Várjuk a fejleményeket!

(sg.hu) Készül a Total War: Alien?

A Creative Assembly eddigi játékai közül kétségtelenül a Total War sorozat érte el a legnagyobb sikert.
Ha a fejlesztők kicsit ki akarnak kacsintani a megszokott környezetükből, akkor abból vagy olyan bukás lesz, mint a Stormregion vagy olyan közepes siker, mint a Viking: Battle for Asgard. Épp ezért okozott kisebb meglepetést az alig pár perce érkezett bejelentés, mely szerint a Creative Assembly egy új Alien játékon dolgozik.
A hivatalos bejelentés szerint a csapat egy, csak konzolokra készülő programon dolgozik, mely az Alien univerzumban játszódik. Azt még nem tudni, hogy ez egy stratégiai alkotás lesz (erre viszonylag kevés az esély) vagy ismét egy külső nézetes akciójátékkal lesz dolgunk, de elméletileg ma újabb hírek látnak majd napvilágot a programmal kapcsolatban.
Melyek meg is érkeztek. A friss értesülés szerint az új Alien játék a Dead Space 2-re hasonlít majd és egy igazi AAA-kategóriás alkotás lesz.