Magyar kézben a Ragadozók!!!

A pletyka immár 99%-ban biztos, elvégre egy Robert Rodriguez kaliberű hollywoodi fenegyereknek hisz az ember fia. Plusz nem elhanyagolható tény, hogy a hírt az AICN tette közzé, amely igencsak járatos a filmvilágban! Robert már látta Antal legújabb filmjét, az Armored-et, és döntött: Antal Nimród rendezheti a Ragadozókat!
A Fox hivatalos közleménye még várat magára, reméljük a legjobbakat! HAJRÁ NIMRÓD!


Robert Rodriguez, a remake-nek indult, de időközben folytatássá vált Predators [Ragadozók] producere és írója bejelentette, hogy Antal Nimród rendezni a filmet, és elárult pár részletet is. Kiderült, hogy film egyik célja, hogy felelevenítse az eredeti sorozatot, és a lehető legtávolabb kerüljön az Aliens vs. Predator filmektől.

Rodriguez a következőket mondta a filmről:

„Csak nagyvonalakban beszélhetek a film történetéről, hiszen még mindig írjuk, alakítjuk. Az biztos, hogy egy nagyon erős csapat lezuhan egy Predator bolygóra, ahol elképzelhetetlen szörnyűségekben lesz részük (amik olykor nem a csoporton kívülről érkeznek). Ahogy az eredeti mozifilmnél is, a címnek dupla jelentése lesz. Az Aliens új oldalról közelítette meg az Alien elképzelést, és egy teljesen független mozi is egyben, mi is ezt akarjuk elérni a Predators filmünkkel.”

Antal Nimródról pedig ezt nyilatkozta:

„Először is, ami a személyét illeti, úgy látom nagyon erős a jelenléte, nagyszerű kommunikátor tele ötletekkel, és ha találkozol vele, egyből látod, hogyan képes a színészekből és a stábból kihajtani a maximumot, mindenkiből a legjobbat. Mindig is szerettem a Kontollt, ahol Antal bebizonyította, hogy mennyire találékony és eredeti rendező. Amikor láttam az Armoredot, lenyűgözött a nagyszerű akciójával és azzal, milyen jó szeme van a színészválasztáshoz. Quentin Tarantinora emlékeztetett, ugyanúgy képes dolgozni egy nagyon nehezen kezelhető csapattal, tele egyedi színésztehetséggel, látszólag megerőltetés nélkül. Tudom, hogy képes lesz a legtöbbet kihozni a témából, reményeink szerint kiemelkedően nagy dobás lesz. Tényleg egy karakterközpontú akciófilmet szeretnénk, hiszen ez az, amire az eredeti Predatorból is emlékszünk, és ezt még fokozni is akarjuk.”

galaktikamagazin.hu