Könyvhírek

Először is, már megjelentek az idei nyári uborkaszezonra hirdetett újra-kiadások:

PREDATOR: BETONDZSUNGEL (2. kiadás) – 2011. június 15.

New York. Forró nyár a betondzsungelben. Emelkedő hő- és bűnözési hullám. Schaefer és Rasche nyomozóknak azonban nem ez a legnagyobb gondja. Mennyezetekről lelógó, megnyúzott testek jelzik az utóbbi évek legbrutálisabb gyilkosának útját, és ők kétlik, hogy közönséges sorozatgyilkos rejlik az esetek mögött.

Schaefer felidézi mindazt, amit évekkel azelőtt öccse egy földön kívüli Vadászról és az ügy kormány általi eltussolásáról mesélt, s érzi, hogy a történet még korántsem ért véget.

ALIENS: A KIRÁLYNŐ NEVÉBEN (2. kiadás) – 2011. július 13.

Az emberiség még mindig az idegenek inváziójának következményeit nyögi, noha a dúlás óta jó néhány esztendő telt el.

A háttérben azonban kezdenek erőre kapni azok is, akik szemében az űrbéli iszonyat csak egy remek üzlet a sok közül…

Az idegenek bolygójára érkező új expedíciót meglepetés várja: rémek seregei öldöklő háborút vívnak egymással, s az ősanya trónjáért folyó küzdelemben nincs helye az embereknek…

Másodszor: szeptemberre új Predator regény várható, amit a napokban kiküldött Szukits-os hírlevél szerint csakis és kizárólag a szukits.hu-n lehet majd megvásárolni: „Figyelem! Ez a könyv bolti forgalomba nem kerül, kizárólag a szukits.hu árusítja!” Hogy ez tényleg így lesz-e, még idén kiderül! :)

PREDATOR: HÚS ÉS VÉR2011. szeptember 14.

Az emberek már tönkretették a Földet, ám továbbra is töretlenül kutatják a kizsákmányolható természeti forrásokat, így más bolygókon is csak a pusztítás nyomai maradnak utánuk.
A világot irányító nagy hatalmú családok egyike, a Ciejek klán is a lelkiismeret nélküli kitermelésből gazdagodott meg.
Amikor a család pátriárkája meghal a klán tagjai szinte azonnal egymás torkának esnek.
Az egyik fél a rettegett ragadozókat hívja segítségül, ám az idegen harcosok vadsága még a klán kegyetlen tagjainak képzeletét is felülmúlja…

Harmadszor pedig: Habony Gábor, a Predator: Hús és Vér fordítója nem olyan rég akadt rá az ALIENS ONLINE-ra, és exkluzív pletykaként elárulta, hogy már elkészült az Aliens: Cauldron fordítása is, sőt, most kezdett bele a Predator: South China Sea c. kötetbe, tehát ha a kiadó is úgy akarja, akkor hamarosan (újra) felzárkózunk az eredeti kiadásokhoz! (Hiszen ezeken kívül már több Aliens és Predator kötet már nem jelent meg!)