PREDATOR Trilógia: Betondzsungel, Jég és Vér, A Nagy Játszma

PREDATOR: BETONDZSUNGEL (1. kiadás)

Újra Visszatérnek A Ragadozók
New York. Forró nyár a betondzsungelben.
Emelkedő hő- és bűnözési hullám.

Schaefer és Rasche nyomozóknak azonban nem ez a legnagyobb gondja.
Mennyezetekről lelógó, megnyúzott testek jelzik az utóbbi évek legbrutálisabb gyilkosának útját, és ők kétlik, hogy közönséges sorozatgyilkos rejlik az esetek mögött.

Schaefer felidézi mindazt, amit évekkel azelött öccse egy földön kívüli Vadászról és az ügy kormány általi eltussolásáról mesélt, s érzi, hogy a történet még korántsem ért véget.

Szukits Könyvkiadó (1997)
Nathan Archer: Predator: Concrete Jungle (1995)
ISBN 963 9020 57 5

PREDATOR: BETONDZSUNGEL (2. kiadás)

New York. Forró nyár a betondzsungelben. Emelkedő hő- és bűnözési hullám. Schaefer és Rasche nyomozóknak azonban nem ez a legnagyobb gondja. Mennyezetekről lelógó, megnyúzott testek jelzik az utóbbi évek legbrutálisabb gyilkosának útját, és ők kétlik, hogy közönséges sorozatgyilkos rejlik az esetek mögött.

Schaefer felidézi mindazt, amit évekkel azelőtt öccse egy földön kívüli Vadászról és az ügy kormány általi eltussolásáról mesélt, s érzi, hogy a történet még korántsem ért véget.

Szerző: Nathan Archer
Ár: 2590 Ft
Megjelenés: 2011. június 15.
Oldalszám: 208
Kötés: Puhafedeles
Méret: 130 x 197 mm

PREDATOR: JÉG ÉS VÉR

Vér a jégen.
A jeges szibériai pusztán valami lezuhan az égből. Nem sokkal később brutális gyilkosságsorozat kezdődik. Az áldozatok rénszarvaspásztorok, katonák és olajmunkások.
A holttesteket fej nélkül, kizsigerelve, póznákra tűzve vagy felaggatva találják meg. Az orosz hatóságok értetlenül szemlélik az eseményeket. A Pentagon szakértői a kémműholdak adatai alapján hátborzongató következtetésre jutnak: egy idegen űrhajó zuhant le Szibériában.
Amerikai kommandó érkezik a helyszínre. Az elit katonáknak meg kell akadályozniuk, hogy az idegenek technikája az oroszok kezébe kerüljön. A csapat tagja egy New York-i rendőr, Schaefer – azok egyike, akik már harcoltak a ragadozók ellen és életben maradtak. Schaefernek csupán egy szövetségese akad, egy fiatal orosz hadnagynő.
Feladatuk túlélni a legiszonyatosabb harmadik típusú találkozást, és megfékezni a csillagok közül érkezett vadászokat…

Szukits Könyvkiadó (1998) (2013)
Nathan Archer: Predator: Cold War (1997)
ISBN 963 9151 33 5

PREDATOR: NAGY JÁTSZMA

Valahol Új-Mexikóban egy különös légi jármű ér földet a sivatagban. A közeli katonai bázis parancsnoka kiküld egy különítményt, hogy megvizsgálják.
Enoch Nakai tizedes, a navajo származású katona az egyetlen, aki látja, hogyan gyilkol az ismeretlen lény, aki a járművel érkezett. Egy ősi navajo történet kel életre a szemei előtt, melyben a Földön megjelent a Szörny, és lemészárolta az indiánok vadászát. Nakai az ősi legendára támaszkodva, a navajók tudását és rendkívüli képességeit felhasználva megküzd a Ragadozóval.

Szukits Könyvkiadó (2006)
Sandy Schofield: Predator: Big Game (1999)
ISBN 963 497 121 0