ALIENS versus PREDATOR: A Kelepce / A Túlélők

ALIENS versus PREDATOR: A KELEPCE

„1986 – Conta Manna dzsungelében halálos játszma vette kezdetét, melynek következményei két évszázad múltán megrázzák az egész univerzumot. Felbukkan és emberére talál a könyörtelen RAGADOZÓ.
1995 – Az iszonyat ismét köztünk jár. És nincs a földön olyan erő, ami megállítsa…
2128 – Az LV-426 kódjelű planetoidon valami moccan, valami IDEGEN.
2185 – A nagyhatalmú társaság, a Weyland-Yutani új, minden korábbinál veszedelmesebb játszmába kezd. A cél: megszerezni és a Ragadozók ellen fordítani a kozmosz legellenállhatatlanabb eleven fegyverét…
2187 – A csapda készen áll.
2202 – AZ ÚJ VADÁSZIDÉNY…”

Valhalla Páholy (1994)
Damien Forrestal (Szemerey Tamás): ALIENS versus PREDATOR – The Hydra Factor (1992)
ISBN 963 8353 46 5


ALIENS versus PREDATOR: A TÚLÉLŐK

„A Chigusa Holdings szállítóhajója, a sok millió tonnányi hulladékot vontató Lecter vészjeleket fog a Delta Hydra nyolcadik bolygójáról, s a fedélzetére vesz néhányat az ottani kolónia túlélõi közül. Ám velük együtt a fedélzetre kerül valami más is. Valami iszonytató, valami IDEGEN.
Carrie Wong, a Társaság helyi képviselõje hasonló problémával kerül szembe a rendszer nyolcadik bolygóján. Helyzetét bonyolítja, hogy a lény, mellyel együttmûködni kénytelen, nem más, mint a könyörtelen RAGADOZÓ.
S hogy a kép teljes legyen: feltûnik a színen az 1986-os Conta Mana-i vérfürdõ egyetlen igazi túlélõje is…”

Valhalla Páholy (1993)
Damien Forrestal (Galántai János Árpád): ALIENS versus PREDATOR – Surviving Games (1991)
ISBN 963 7632 38 7


  • Ennek a történetnek az alapja a Dark Horse Comics 1989-1990-ben megjelent legelső ALIENS vs PREDATOR képregény-sorozata!
  • Ez egy NEM hivatalos történet, semmilyen ismert ALIENS, ALIENS vs PREDATOR vagy PREDATOR univerzumba nem illik bele!
  • Damien Forrestal nem létező személy, csupán álnév. Az első részt Szemerey Tamás, míg a másodikat Galántai János Árpád írta.

Innen letölthető a két regény nyomtatásban NEM megjelent változata! Ez egy korrektúra és javítás előtti szöveg, éppen ezért a Valhalla Páholy által 1992-ben és 1993-ban kiadott Kelepce és Túlélők c. regények tartalma és formája eltér ettől!

[download id=”10″]