ALIENS: Benned él a Halál / Szövetségben a Halállal

ALIENS: BENNED ÉL A HALÁL

„Ez a regény önálló alkotás, nem kapcsolódik más tudományos- fantasztikus művekhez.”

„A rémisztő Idegen megtámadja az űrhajót. Odavész a York űrhajó teljes legénysége – egy kivétellel. A Nostradamus Kisbolygó néhány nap alatt a poklok poklává vált. Minden reménység a kis mentőhajóban van.
Gebra, a fiatal űrhajósnő sok hányattatás után visszakerül a földre – nem tudja, hogy testében és tudatában ő maga hozta el az Idegent. Aki talán nincs is egyedül…
Szörnyű dolgokra képes, ha akarja, egy egész kisbolygót hozhat ide az űrből, hogy mérhetetlen katasztrófát okozzon.
Felveszik vele a küzdelmet, de az ALIEN nem csak ölni tud. Kiderül, értelmes, gondolkodó lény, egy másik dimenzió küldötte. Valahol sok ilyen van még, mint ő. Sokkal többet tud, mint közülünk bárki, és akár a Te testedben is meglapulhat. Ám, ha nem bánnak vele jól, bizony hihetetlen módon képes leszámolni bárkivel…”

Merényi Kiadó – Bestseller Sorozat 0898 (1998)
Stuart Herrington (Nemere István) Benned Él A Halál (1998)
ISBN 963 698 100 0

ALIENS: SZÖVETSÉGBAN A HALÁLLAL

„Ez a regény önálló alkotás, nem kapcsolódik más tudományos- fantasztikus mûvekhez.”

„Az Egyesült Közös Kormány konferenciáján derül ki, hogy rejtélyes dolgok történtek, katonai rendészeti járõrök, munkások, bányászok tûntek el nyomtalanul. az ûrbõl érkezõ üzeneteket szándékosan meghamisították, mert nem akarták az emberlakta bolygót kiüríteni, és pánikot kelteni a lakosság körében.
Azonban az Idegenek egyre nagyobb pusztítást végeztek. és egyre nagyobb kolóniát építettek ki maguknak 2-3 királynõvel és 5-600 ezer kifejlett harcossal.
Ilyen iszonyú túlerõvel szemben már az Egyesült Közös Kormány is tehetetlen. Pedig az Idegenek úgy döntöttek, hogy megszállják a Földet.
Vajon sikerül-e valakinek megállítani õket, vagy az emberiség örök pusztulásra ítéltetett?”

Könyvmíves Könyvkiadó – Bestseller Sorozat 2099 (1999)
Thobias T. Seabay (Koltai Tamás) Szövetségben a Halállal (1999)
ISBN 963 85988 3 2