ALIENS (ALIEN4) Trilógia: Idegenek a Földön, Lidérces Utazás, Ripley Háborúja

ALIEN4: IDEGENEK A FÖLDÖN (1. KÖTET)

“Wilks, a marcona tengerészgyalogos, és Billie az árván maradt lány közös erővel menekül meg egy idegen támadás poklából a Perem egy isten háta mögötti világán. Néhány évvel később azután alkalmuk nyílik rá, hogy ismét szembenézzenek rémálmaikkal: a véletlen úgy hozza, hogy együtt indulnak minden idők legkockázatosabb küldetésére, melynek célja: foglyul ejteni és a Földre szállítani egy eleven idegent…
Steve Perry regénye, akár a nemrégiben megjelent Idegenek és Ragadozók, egy hollywoodi forgatókönyvön alapszik, melynek filmváltozata remélhetőleg hamarosan eljut Magyarországra is.”

Valhalla Páholy (1993)
Steve Perry: ALIENS: Earth Hive (1992)
ISBN 963 7632 36 1

ALIENS: IDEGENEK A FÖLDÖN (A TRILÓGIA ELSÕ RÉSZE) (2. KIADÁS)

Wilks, a könyörtelen tengerészgyalogos, és Billie az árván maradt lány együtt menekül meg egy idegenek inváziójának pokoli éjszakájából. Tizenhárom évvel késõbb Wilks a börtönben, Billie pedig az állami pszichiátrián próbál szabadulni a Rimen átélt borzalmaktól. Ám a hadsereg egy új expedíció vezetését bízza Wilksre, melynek célja befogni, és a földre szállítani egy élõ idegent. A terv, hogy biológiai fegyvert fejlesszenek a lénybõl eleve kudarcra ítélt, s az emberiségre egy soha nem látott pusztító háború vár, melynek tétje a Föld visszafoglalása az idegenektõl.

Szukits Könyvkiadó (2005)
Steve Perry: ALIENS: Earth Hive (1992)
ISBN 9 78634 970910

ALIEN4: LIDÉRCES UTAZÁS (2. KÖTET)

“Wilks, Billie és Bueller, az idegenek bolygója elleni támadás túlélõi kitaszítottak lettek: az emberiség vereséget szenvedett a Földért vívott háborúban is. Egy katonai szállítójármû fedélzetén távolodnak a Naprendszertõl. Uticéljuk ismeretlen…
Nem sejtik, hogy a fedélzeten ott rejtõzik a kíméletlen halál – és azt sem, hogy egy peremvidéki kolónián, az õrült Spears tábornok birodalmában lesznek kénytelenek megmérkõzni vele. Elõttük még egy döbbenetes találkozás – egy találkozás a halottnak hitt Ellen Ripley-vel…”

Valhalla Páholy (1993)
Steve Perry: ALIENS: Nightmare Asylum (1993)
ISBN 963 7632 44 1

ALIENS: LIDÉRCES UTAZÁS (A TRILÓGIA MÁSODIK RÉSZE) (2. KIADÁS)

“Wilks, Billie és Bueller, az idegenek szülõbolygója elleni támadás utolsó túlélõi. A Földre való visszatérésük azonban rémálommá válik: a bolygót megfertõzték az idegenek, és nekik, miközben elkeseredetten próbálnak életben maradni, ismét menekülniük kell. Egy automata katonai szállítóhajó fedélzetén hagyják el a naprendszert, az uticél ismeretlen…
Nem sejtik, hogy a rakományuk maga a halál, amivel végül szembe kell szállniuk. Azt sem tudják, hogy a peremvidék egy távoli katonai állomása felé tartanak, mely a megszállott Spears tábornok irányítása alatt áll. Billie-re, Wilks-re és Bueller-re újra valami felfoghatatlan iszonyat vár, és a találkozás egy rejtélyes pilótával, akit Ellen Ripley hadnagynak hívnak…”

Szukits Könyvkiadó (2005)
Steve Perry: ALIENS: Nightmare Asylum (1993)
ISBN 9 789634 971047

ALIEN4: RIPLEY HÁBORÚJA (3. KÖTET)

“Miközben az emberiség maradéka a Föld visszavételére készül, az orbitális pályán haladó Gateway ûrállomás különös látogatókat kap. Mindannyian megjárták a Poklot, de visszatértek. Billie az elsõ. Wilks a második. A harmadik a rég halottnak hitt Ellen Ripley…
Egy túlélõ, akinek se múltja, se jövõje. Egy ember, akinek életében egyetlen cél maradt csupán: szembenézni és megküzdeni a Földet bitorló szörnyetegek fejedelmével…”

Valhalla Páholy (1993)
Steve Perry: ALIENS: The Female War (1993)
ISBN 963 7632 55 7

ALIENS: RIPLEY HÁBORÚJA (A TRILÓGIA HARMADIK RÉSZE)
(2. KIADÁS)

“Ellen Ripley hadnagy az LV-426 elhagyása után az idegenek uralta Földön tér magához. Hiányzó emlékei után kutatva, egy maroknyi túlélõ társaságában sikerül eljutnia a Gateway ûrállomásra, ahol találkozik Billie-vel és Wilks-szel, akik szintén megjárták a poklot. Tudja, hogy bajtársakra talált bennük, akikre mindenben számíthat, ám az emlékeiben rejlõ kérdések továbbra sem hagyják nyugodni. Miért nem emlékszik semmire az LV-426-on történtek és a földi ébredése közti idõbõl? És ki õ valójában? Bár a válaszok jobban megrázzák, mint azt valaha is gondolta volna, Ripley mégis újra harcba száll a Földet elözönlõ idegenek ellen”

Szukits Könyvkiadó (2006)
Steve Perry: ALIENS: The Female War (1993)
ISBN 963 497 117 2