ALIENS (ALIEN4) Trilógia 1. – Idegenek a Földön

Valhalla Páholy (1993)

Wilks, a marcona tengerészgyalogos, és Billie az árván maradt lány közös erővel menekül meg egy idegen támadás poklából a Perem egy isten háta mögötti világán. Néhány évvel később azután alkalmuk nyílik rá, hogy ismét szembenézzenek rémálmaikkal: a véletlen úgy hozza, hogy együtt indulnak minden idők legkockázatosabb küldetésére, melynek célja: foglyul ejteni és a Földre szállítani egy eleven idegent…
Steve Perry regénye, akár a nemrégiben megjelent Idegenek és Ragadozók, egy hollywoodi forgatókönyvön alapszik, melynek filmváltozata remélhetőleg hamarosan eljut Magyarországra is.

Valhalla Páholy (1993)
Steve Perry: ALIENS: Earth Hive (1992)
ISBN 963 7632 36 1

Szukits Könyvkiadó (2005)

Wilks, a könyörtelen tengerészgyalogos, és Billie az árván maradt lány együtt menekül meg egy idegenek inváziójának pokoli éjszakájából. Tizenhárom évvel később Wilks a börtönben, Billie pedig az állami pszichiátrián próbál szabadulni a Rimen átélt borzalmaktól. Ám a hadsereg egy új expedíció vezetését bízza Wilksre, melynek célja befogni, és a földre szállítani egy élő idegent. A terv, hogy biológiai fegyvert fejlesszenek a lényből eleve kudarcra ítélt, s az emberiségre egy soha nem látott pusztító háború vár, melynek tétje a Föld visszafoglalása az idegenektől.

Szukits Könyvkiadó (2005)
Steve Perry: ALIENS: Earth Hive (1992)
ISBN 9 78634 970910
  • Steve Perry e könyvet Mark Verheiden ALIENS: Outbreak (1996) c. képregénye alapján írta, mely képregénysorozat első négy része magyarul is megjelent.
  • A Valhalla Páholy kiadásához (és az eredetihez is) Denis Beauvais, az Aliens: Book Two képregény gyűjteményes borítójához készült festményét használták fel.