Képregényhírek

[2011. október 23.]

A sok fanyalgást kiváltó, de kétségkívül zseniális borítókat felvonultató Aliens vs Predator: Three World War TPB-je, azaz gyűjteményes kiadása elfogyott a kiadónál, várhatóan készül belőle másodnyomás, amihez remélhetőleg készül majd új borító is

Sam Kieth neve ismerősen kell, hogy csengjen az Aliens képregényeket kicsit is nyomon követő olvasóknak, hiszen az „őskorban„, azaz röpke 20 évvel ezelőtt ő rajzolta az itthon Aliens Trilógiaként is ismert három alapmű lezáró darabját, az ALIENS: EARTH WAR-t (Ripley Háborúja).
Nem olyan rég, egy hosszabb interjúsorozatban fecsegte el, hogy újabb Aliens képregényen dolgozik, melynek írója John Layman. Bővebb információt nem, de egy képecskét megosztott a nagyérdeművel:

[2011. július 9.]

Hú, jó rég volt bármilyen hírek az ALIENS képregények tájáról. Sajnos ez nem az én hibám, hiszen se új külföldi, sem hazai megjelenés nem volt! :( Na de most, újra itt egy „régi ismerős”:

A Dark Horse honlapjára még nem került vissza, de a napokban több képregényes oldalon is felbukkant a DHC októberi előrendelési listája, melyen megint szerepel a többször elhalasztott megjelenésű Fast track to Heaven.

A legújabb infók szerint december 21-én kerül az amerikai képregényboltok polcaira, tehát ha valaki még ácsingózik utána rajtam kívül, sajnos az sem fogja megkapni (itthon) Karácsonyi ajándék gyanánt!

Korábbi frissítések:

[2010. május 16.]

Folytatódik a Ragadozók, legalábbis képregényben. A film premierjét követő napokban jelenik meg a Preserved Games címet viselő Predators képregény, melyről egyelőre nem sokat tudni, de az már látható /vagy nem? ;)/, hogy egy Ragadozó van rajta.

Már összeszámolni is nehéz, hogy ez most hanyadik kiadása lesz a legelső AVP képregénynek.
A Dark Horse Comics 2010. nyarán több ismert címének újra kiadja első részét az „1 for $1 Program” keretében. Az Aliens vs Predator 1 for 1 szám az idén megjelent Special Collectors Edition-ről már ismert Raymond Swanland borítóval jelenik meg.

Augusztusban befejeződik az „új” AVP sorozat, a 3 World War, melynek utolsó borítója bizton állítható, hogy az egyik legjobb, amit valaha AVP képregényhez készítettek!

[2010. március 17.]

A PREDATORS film 3 képregényszériát is kap! A film bemutatója előtt – júniusban – egy 4 részes minisorozatban az előzményeket tudhatjuk meg. Júliusban a film hivatalos képregény adaptációja kerül a boltok polcaira, majd augusztusban a film /alternatív/ folytatásával zárul a trilógia. Egyelőre csak Amerikában! :(

Az AvP: Three World War negyedik részének elfelejtettem felrakni a borítóját /pedig a valaha készült legjobb festményről van szó!!!/ ezért most pótlom az ötödikkel.

Találtam pár fotót, mely az AVP Hunter Edition játékkiadáshoz mellékelt AVP: Special Collectors Edition-ről készült. Szép kis kötet!

[2010. február 8.]

Négy oldalnyi előzetessel bővült az AVP: Three World War adatlapja, mégpedig a második epizódból!

[2010. február 2.]

A tavalyi „cím nélküli” Aliens sorozat elkeresztelése után a Predator vonalat is sikerült elkeresztelni. A gyűjteményes kötet már Prey to the Heavens címmel jelenik majd meg május 19-én.

A több szálat is összekötő új AVP képregény-sorozatnak nemrégiben jelent meg az első része, kapásból kétféle borítóval, de már a harmadik epizód címlapja is megtekinthető.

Új „oneshot„, azaz rövid, önálló történettel folytatódik a Dark Horse által tavaly újraindított Aliens széria. Az egyes Judge Dredd és Hulk történetek alkotójaként már ismert Liam Sharp írja és rajzolja a 40 oldalnyi történetet, mely június 16-án jelenik meg. A borítója mellett már két oldalnyi előzetes is megtekinthető a Fast track to Heaven című kötetnek.

Az elmúlt években az AVP filmekhez csomagoltak exkluzív, máshol és önállóan sosem kapható képregényeket, most hasonló akció keretében az AVP Hunter Edition játékkiadáshoz mellékelik majd a AVP: Special Collectors Edition nevű kiadványt, mely az első AVP képregénysorozat újraszínezett kiadását tartalmazza…

[2009. november 25.]

– Megvan az új Aliens képregény-sorozat címe: More than human, azaz Több, mint ember. A gyűjteményes kötet (TPB) már ezen a címen fog megjelenni jövő tavasszal, és a tervek szerint a 4. rész borítófestménye lesz rajta.
– Machiko Noguchi semmit sem öregedett! Megleshető az AVP 3WW 2. részének a borítóján.

[2009. október 3.]

Aliens #3 – végső borító

[2009. szeptember 9.]

Predator #4 – borító

[2009. szeptember 6.]

Aliens #3 – ceruza és tusrajzos előzetes
Aliens #4 – borító
Predator #2 – végleges borító és színes előzetes

[2009. augusztus 10.]

A/P FCBD – alternatív borító
Predator #1 – alternatív borító

[2009. július 15.]

Predator #3 – borító
Predator #1-2 – mintaoldalak
Aliens #2 – előzetes és borító