Fire and Stone TPB, Slipcase, HC (2014) / TŰZ ÉS KŐ Díszdoboz (2018)

A Fire and Stone sorozat címeinek önálló gyűjteményein (TPB) túl az alábbi komplett kiadások is megjelentek:

  • Aliens / Predator / Prometheus / AVP – Fire and Stone TPB: A teljes történet egy kötetes, normál méretű, puhafedeles kiadása.
  • Prometheus / Aliens / AVP / Predator – The Complete Fire and Stone Convention Slipcase Exclusive: A puhafedeles normál TPB kiadások díszdobozba csúsztatható kiadása. Kizárólag ehhez a változathoz készült az Omega-ból is TPB, mely önállóan nem kapható.
  • Prometheus – The Complete Fire and Stone: keménytáblás, közel A4 méretű kiadása a teljes történetnek, rengeteg extrával.
  • A teljes történet várhatóan benne lesz az ALIENS: The Original Years Omnibus Volume 5. kötetben is…

A magyar változat 2018ban jelent meg a Szukits kiadó gondozásában:

Az élet eredetének kutatása közben az emberiség képviselői eljutnak egy rejtélyes holdra, a balvégzetű Prometheus nyugvóhelyére. Az LV-223-as bolygó minden szerves élet forrása, ám egyben a vérengző pusztítás és halálos veszedelmek világa is. A felfedezők megtalálják ugyan a Teremtők nyomait, de a tudásért az életükkel fizetnek…

Nem sokkal később kutatók újabb nemzedéke érkezik a különös bolygóra, akik szintén nem kerülhetik el végzetüket. A tökéletes gyilkológépeket egy egész armada sem győzheti le – csupán páran képesek elmenekülni a biztos halál elől. Az LV-223-as holdon rekedt néhány ember a túlélés érdekében kénytelen összefogni egy yautja vadásszal. Amikor azonban annyi áldozat után végre megszerzik az információt, és megtudják, hogy a Teremtőknek mi volt a valódi céljuk az emberi faj létrehozásával, keserűen csalódniuk kell…

Ez a 4 kötetes képregény-gyűjtemény a DARK HORSE Fire and Stone c. sorozatának 1-16. és további 2 bónusz számát tartalmazza. Rendelje meg a teljes 4 részes, díszdobozos Tűz és kő sorozatot egyben, nagyobb kedvezménnyel!