ALIENS 30th Anniversary The original comic series #1-2 (2016-2017)

Hicks, a könyörtelen tengerészgyalogos, és Newt (Nyuszi) az árván maradt lány együtt menekül meg egy idegenek inváziójának pokoli éjszakájából.
Tizenhárom évvel később Hicks a börtönben, Newt pedig az állami pszichiátrián próbál szabadulni a Acheronon átélt borzalmaktól.
Ám a hadsereg egy új expedíció vezetését bízza Hicksre, melynek célja befogni, és a Földre szállítani egy élő idegent.
A terv, hogy biológiai fegyvert fejlesszenek a lényből eleve kudarcra ítélt, s az emberiségre egy soha nem látott pusztító háború vár, melynek tétje a Föld visszafoglalása az idegenektől.

Hicks, a könyörtelen tengerészgyalogos, és Newt az árván maradt lány együtt menekül meg egy idegenek inváziójának pokoli éjszakájából. Tizenhárom évvel késõbb Hicks a börtönben, Newt pedig az állami pszichiátrián próbál szabadulni a Acheronon átélt borzalmaktól. Ám a hadsereg egy új expedíció vezetését bízza Wilksre, melynek célja befogni, és a földre szállítani egy élõ idegent. A terv, hogy biológiai fegyvert fejlesszenek a lénybõl eleve kudarcra ítélt, s az emberiségre egy soha nem látott pusztító háború vár, melynek tétje a Föld visszafoglalása az idegenektõl.

Miközben az emberiség maradéka a Föld visszavételére készül, az orbitális pályán haladó Gateway űrállomás különös látogatókat kap. Mindannyian megjárták a Poklot, de visszatértek. Newt az első. Hicks a második. A harmadik pedig Ellen Ripley…
Egy túlélő, akinek se múltja, se jövője. Egy ember, akinek életében egyetlen cél maradt csupán: szembenézni és megküzdeni a Földet bitorló szörnyetegek fejedelmével…

  • Ez a két kötetes sorozat az eredeti Aliens Trilógia újrakiadása, közel A4 méretben, keménytáblás kivitelben.
  • Az első kötetből készült egy ún Lootcrate kiadás is, mely épp feleakkora méretben, más a borítója, de a tartalma ugyanaz.
írta: Mark Verheiden
rajzolta: Mark A. Nelson, Denis Beauvais, Sam Kieth
színezte: Monica Livingstone
2016-2017, fekete-fehér/színes
#1-2 Oversized HC, #1 Lootcrate HC