• AOL
  • 2008.08.3.

IVR: Kényszerhajsza

Vajon Xhavios lesz Szemerey Tamás és Galántai János Árpád utóda, aki magyar AVP IVR regénnyel örvendeztet meg bennünket?
Meglátjuk… Addig is, pár infó a készülő műről a szerzőtől:

    „A regény az Idegen vs. Ragadozó: Kényszerhajsza címet viseli. Az alapötlet az AVP2 játékból származott, mert nagyon jó történetet láttam benne, csak tudtam, hogy kell egy jól bevált alapséma, amit S. D. Perry és apja már lefektettek az avp könyveikben. Úgy gondoltam, hogy ebbe a világba helyezem át Rykov generális bosszúját Kontyos, a ragadozó ellen, aki hat évvel a regény cselekménye előtt megpróbálta megölni az ember katonát. A regényt négy éve kezdtem el, egy időre hanyatlottak a munkálatok, zsúfolt magánéletem miatt, de nagyjából egy év alatt megírtam 15 fejezetet, így prológussal, epilógussal, és a Szukitsnál használatos könyvméretekre és betüméretekre átkalibrálva nagyjából 226-230 oldalt tesz ki a könyvem.
    Csak nagy vonalakban, és nagyobb állomásokban ragaszkodtam a játékhoz, sok-sok cselekményt, beavatási vadászatot, ragadozó szemléletet, és érzelmi szálat vezettem fel, sőt: az idegenek szempontjából is leírtam sokmindent, egészen az arcmászó fázistól.”

Győződjetek meg róla Ti magatok, hogy milyen leszm íme pár oldalnyi előzetes, és a tervezett borító: [download id=”9″]