Harvey Keitel után nevezték el az AVP2 Predátorát

Az index újfent kedvenceinkrõl írt: „Colin és Greg Strausse James Cameron filmje, A bolygó neve halál iránti tiszteletbõl cserélte a címben Aliens-re az Alient. Így kívánnak elhatárolódni a rosszemlékû Alien VS Predatortól is. A két rendezõ MTV-nek adott interjújából számos új részlet derült ki az AVP2-rõl.

Az AVP: Requiem R-rated besorolást kapott, nem véletlenül. „Az egyik Alien egy kisfiú mellkasából robban majd ki. Nagyon fájdalmas halála lesz, és mi végig mutatjuk. Jó érzés megszegni a hollywoodi szabályokat” – lelkendezett a testvérpár. A Requiem elején a Predalien hatalmas vérengzést csap majd a Predatorok felderítõhajóján, ami így kényszerleszállást kell hogy végrehajtson a Földön. „Chet”-ben az Alien-vér dominál, jóval nagyobb banánfejû fajtársainál, és Predator-csáprágói vannak. Elsõ mellkasrobbantóként kénytelen lesz felvállalni a királynõ szerepét, de a rendezõk megnyugtattak mindenkit: nem használja a Predátorok váll-ágyúit és más szuperfegyvereit.

A fõszereplõ Predatort a Ponyvaregény „problémamegoldó” Harvey Keitele után Wolfnak keresztelték el a stábtagok. Õ azért jön a Földre, hogy eltakarítsa a társaiból kinõtt Alieneket, de persze bárki mást kettéhasít, aki elékerül. Sisak nélkül is láthatjuk majd: forradásos pofája tele lesz Alien-sav marta hegekkel, csorba állkapcsa a képregények Törött Agyarára utal. Igazi tökös vadász, még páncélt sem visel (a készítõk szerint az AVP-ben röhejesek voltak rögbijátékos-kinézetû Predátorok). Viszont a Ragadozó 2-ben látott fajtársához hasonlóan elsõsegélydoboz nélkül õ sem gyõzi a hentelést.”