• AOL
  • 2008.08.3.

Dark Horse ReBoot

Húsz évvel ezelőtt a Dark Horse Comics égisze alatt látott napvilágot az Aliens #1 (Idegenek a Földön), mely James Cameron kasszasikerének, az Aliens – A Bolygó neve: Halálnak a történetét mesélte tovább.
A Dark Horse kis, független kiadóként indult, így nyitott volt a H. R. Giger által megtervezett és először Ridley Scott által a vásznon megjelenített szörnyek „kalandjaira” is. Az Idegeneket nem sokkal később követette a Predator, az Aliens vs. Predator (ne feledjük, legelőször a képregény oldalain csapott össze e két monszter!), majd a Star Wars, a Terminator, Indiana Jones, és Buffy további hathatós segítségével a DH a harmadik legnagyobb kiadóvá nőtte ki magát!

Most, a Dark Horse által kiadott Aliens, Predator és AvP huszadik évfordulóján, több évnyi tetszhalott állapot után (bár 3 AVP történet megjelent…) 2009 májusában újraindul mindhárom sorozat!

  • A sort megint az Aliens nyitja egy vadonat új történettel, a Ridley Scott féle Alien 30. évfordulóján, azaz 2009 májusában! Talán nem véletlen az egybeesés!
  • 2009 júniusában viszontláthatjuk a Ragadozókat is, és…
  • …egy kicsit lemaradva, de 2009 novemberében (továbbra is tartva mindhárom megjelenésnél a pont 20 éves évfordulót) újra összecsapnak az Idegenek a Ragadozókkal!

Csak győzzük kivárni! :D
Forrás: darkhorse.com