Csak keményen, fiúk!

(mozinet.hu) Az MTV News időt és energiát nem kímélve kifaggatta az Aliens vs. Predator: Requiem rendezőpárosát, Greg és Colin Strause-t a közelgő nagy összecsapás részleteiről, és az esetleges folytatás alternatíváiról. A duó az interjúban – sokak örömére – elhatárolta magát az előző résztől, és elmondásuk szerint még csak találkozni sem akartak az AvP rendezőjével, Paul W. S. Andersonnal . – A stúdió tudta ezt, bár az utolsó epizód egy rakás pénzt termelt, ami nem feltétlenül rezonált teljes mértékben a rajongókkal. Másodszorra is visszacsábítani a mozikba ugyanazokat az embereket, egy fáradságos csatának tűnik” – meséli Greg. – Nem hiszem, hogy bármelyikünknek is találkoznia kellett volna vele. Ez a film akkor is működik, ha nem láttad az övét (Andersonét)…Nagyon be akarjuk bizonyítani a rajongóknak, hogy ez a produkció nagyban különbözik az előzőtől – tolmácsolta Colin.

A Predator és az Alien rajongótábora igencsak nagy várakozással nézhet a karácsony másnapján debütáló mozi elé, mivel a testvérek elárulták, hogy a két galaktikus gyilkológép hibridjéből létrejött Predalien rögtön a film elején a muladóságba küld jó néhány Ragadozót, továbbá az expozícióban felbukkan maga a Királynő is – részben ezen momentumok miatt kapott R besorolást a produkció, ellentétben Paul W. S, Anderson katasztrofálisra sikeredett produktumával, ami a horror világában szégyennek is minősíthető PG-13-as osztályozást kapta.

Arra a kérdésre, hogy ebből várható-e egy folytatás, a Strause-fivérek igen optimistán nyilatkoztak: „Szeretnék egy újabbat tető alá hozni, de ezt már az űrben. A következő ezek után már sokkal inkább híd lehet akár az Alien előttihez, vagy az Aliens utánihoz. Ehhez van egy elég csinos befejezésünk, ami önmagában egy cliffhanger; ez egy kezdet” – titokzatoskodott Greg.