Brutális AvP: Requiem

[sg.hu] “A bemutatásra váró Aliens vs Predator: Requiem rendezõi, a Strause tesók hajlandók voltak kicsit bõvebben nyilatkozni a filmjükrõl. Ám vigyázat, pár mondatukkal elárultak néhány komolyabb részt is a filmbõl!

Elõször is a háttér. Az amerikai MTV zenecsatorna interjút készített a Strause fivérekkel, akik jelenleg az Aliens vs Predator: Requiem végsõ simításait végzik. A testvérpár meglepõen sok részletet volt hajlandó elárulni a filmrõl, szóval akkor lássuk is summázva az elhangzottakat.

“A stúdió tisztában van a rajongók negatív élményeivel, mely az elsõ rész kapcsán érte õket” – keztde Greg. “Ezen nézõk visszacsalogatása a mozikba bizony kemény dió lesz. Szeretnénk biztosítani mindenkit, hogy ez a film teljesen más, mint az elsõ volt.”

“Szerettünk volna egy Csak 18 éven felülieknek szóló filmet készíteni és szerintem sikerült is” – folytatja Colin, a fiatalabbik Strause. “Úgy értem szétrobbantottuk egy kisfiú mellkasát, aki iszonyatos kínokat él át. Mindezt totálban megmutatva.”

“Egyetlen dolgot ért el Paul W. S. Anderson az elsõ epizóddal: egy közöséggé kovácsolta az õt utálókat” – szúrta közbe Greg. “Szerintem senki nem várta el tõlünk, hogy beszéljünk vele a folytatásról. Nem kell megnézni az elsõt, hogy megértsük a másodikat.”

További két “apróság” is elhangzott. Az elsõ rész végén kikelt “mutáns” megkapta a saját nevét: Predalien. Ráadásul a tesók megemlítették, hogy nem csak a Földön játszódik majd a történet. Az Aliens vs Predator: Requiem idén Karácsonykor érkezik meg az amerikai filmszínházakba.”