Bob Marley-frizurás Alien

ÚJ: A Ragadozó neve: Halál – Néhány hatásvadász kockát, és egy igen jól megtervezett teaser plakátot követően közel féltucat exkluzív kép került nyilvánosságra az év egyik legjobban várt mozifilmjéből, az Aliens vs. Predator: Requiem-ből! A USA Today minapi számában publikálásra került fotókon a régóta beharangozott Predalien látható – éppen munkában. mint arról korábban már beszámoltunk, az új epizódban a filmet rendező Greg és Colin Strause a véren és erőszakon túl még egy hibridet is bevetettek annak érdekében, hogy visszahódítsák az AVP után kiábrándult rajongókat. A két galaktikus ősellenség mellé most betársuló rém tündéri szörnyecske design-ja valószínűleg felülmúlja majd a rajongók várakozásait, akiknek így már csak azért kell fohászkodniuk, hogy a történet is legalább olyen ívós legyen, mint új kedvencük. A 20th Century Fox által megidézett Requiem december 25-én csapódik majd a nézők képébe.
Forrás: mozinet.hu

Újabb hivatalos fotón csodálhatjuk meg, milyen jól áll egy Alien-nek a Bob Marley-frizura. A Predátorból kikelt hibrid (akit az AVP2 rendezőpárosa, Greg és Colin Strause Chet-nek becéz) hatalmas mészárlást csap majd az álmos coloradoi kisvárosban, és csak az a Predator tudja megfékezni, aki foglalkozását tekintve Mr. Wolf-hoz hasonló problémamegoldó. A Strause-testvérek az Alien-filmek hangulatát szeretnék megragadni: az Aliens VS Predator: Requiemben inkább a sötét, esős, borzongatós jelenetek dominálnak, és nem a két agresszív űrlény CGI-csatái, mint a ritka bénára sikerült első részben. Bemutató december 25-én.
Forrás: index.hu

Hát igen, a fajtanemesítés még az univerzum legmasszívabb mészáros lényeinél is bevett szokás, ezért az új AVP fimben bemutatkozik az Alien-Predator hibrid: a Predalien. Minden valószínűség szerint a romantikus légyotton megfogadt kis poronty papája egy Predator, anyukája pedig Alien, legalábbis a hibrid neveknél a papa nevét illik előreírni. Persze biztos génmanipuláció eredménye, de azért muris elképzelni a két párosodástól felajzott lény vad nászát :).
Forrás: hardwired.hu