BD-n is jön a Ragadozó

DVDExtra: Schwarzenegger életművében talán ez az egyetlen olyan film, melyben komolyan aggódhattunk az Osztrák Tölgy életéért: ha nem lenne idegen, most azt mondanánk, a Ragadozóban emberére talált…

A különlegesen képzett kommandót egy dél-amerikai dzsungelbe vezénylik, hogy felkutassák és kimentsék bajba jutott társaikat – akik a környéken tűntek el és akik egy ideje nem adnak életjelet. A veszélyes terepen rutinosan mozognak a minden lehetséges veszélyre felkészült férfiak, ám az igazi fenyegetést nem a vadállatok, nem az embertelen éghajlat és környezet, de nem is fegyveres terroristák jelentik, hanem egy titokzatos, arctalan lény, akiről csak akkor vesznek tudomást, amikor már majdnem késő. A láthatatlan teremtmény sorra végez áldozataival, de nem a bosszú hajtja, hanem a puszta vadászszenvedély: egy másik bolygó lakója ő, aki azért látogatott a földre, hogy trófeákat gyűjtsön. A megfogyatkozott kommandó utolsó tagjai elkeseredett harcot vívnak az idegennel, aki erőben, ügyességben és technikai felszereltségben jóval az emberek felett áll, s így szinte lehetetlen legyőzni.

Az InterComtól kapott információk szerint a Ragadozó július végén jelenik meg BD-n.

Az alábbiakban egy minigaléria, a világ minden táján megjelenő változatokról. Amerika és Kanada – mint általában mindig – teljesen más borítót kap, azon csak a Ragadozó maszkja látható. A többi régió a „szokásos” Schwarzenegger posztermontázst kapja egy gonoszan velünk farkasszemet néző Ragadozóval.
És akkor tessék nekem elmondani, hogy ezek után az Intercom miért az első fapados BD kiadás borítóját dobta be a köztudatba „tervezett borító” néven, hogy rá fél órával közzé tegyék a végleges változatot? ;)

A folytatásban az amerikai kiadás részletei olvashatóak!

PREDATOR: ULTIMATE HUNTER EDITION BLU-RAY
Street Date: June 29, 2010
Prebook Date: June 2, 2010
Screen Format: Widescreen – 1.85:1
Audio: English 5.1 DTS HD Master Audio, English 4.0 Dolby Surround, Spanish 5.1 Dolby Digital and French 5.1 DTS
Subtitles: English/French/Spanish
U.S. Rating: R
Total Run Time: 108 minutes
Closed Captioned: Yes

Predator: Ultimate Hunter Edition Blu-ray Special Features:
ALL-NEW Digital Restoration of Predator
ALL-NEW Sneak Peak at Predators
ALL-NEW “Evolution of the Species: Hunters of Extreme Perfection” Featurette
Feature-Length Audio Commentary by John McTiernan
Text Commentary by Historian Eric Lichtensfeld
“If It Bleeds, We Can Kill It” Making-Of Documentary
“Inside The Predator” Documentary
Special Effects Featurettes
Deleted Scenes and Outtakes
Short Takes
Theatrical Trailers
Photo Galleries
Predator Profile