Az első hivatalos fotók a Prometheusból és a forgatásról!

Kikerültek a netre az első értékelhető fotók Ridley Scott Prometheus című, új Alien-filmjéből. A képek borzasztó rossz minőségben már múlt héten is cirkuláltak a neten, most már viszont elfogadhatóan néznek ki. Amennyire a néhány fotó alapján következtetni lehet, a film látványvilága hatásosan komor lesz – pont ezt reméltük az első Alien és a Szárnyas fejvadász rendezőjétől.

Az első fotón Logan Marshall-Green, Noomi Rapace és Michael Fassbender látható. A Playlist blog szerint Marshall-Green Rapace figurájának a szerelme, Fassbenderről pedig már eddig is tudni lehetett, hogy egy android, aki minden bizonnyal Rapace-nak dolgozik.

A következő képen Scott instruálja Racape-t, aztán jön Charlize Theron és Idris Elba a Prometheus nevű űrhajó fedélzetén. Végül két izgalmas kép az idegen bolygóról, ahova hőseink megérkeznek: az „ampulla szobának” nevezett helyiségben vannak, ahol valami érdekesre bukkantak. A háttérben egy óriási fejszobor áll, előtte a korábbi filmekből ismert tojásokhoz hasonló képződmények sorakoznak. A Prometheus az USA-ban 2012. június 8-án kerül a mozikba. (Szöveg: origo.hu)