AVP2 – SHC #4

[Darkoo] Újabb hét, újabb AVP2 filmes csomaggal szolgálok nektek. Ahogy múlnak a napok, egyre értékesebb információk kerülnek a birtokomba, amit most megosztok nektek. Rengeteg forgatási kép, új szereplõk, valamint kiderül az irományomból a pontos filmbéli helyszín is. Spoiler-mentes egyének ismét kerüljék messzirõl a hírcsomagot, hisz rengeteg poént fogok elõre lelõni.
Klikk tovább a részletekhez!

Elõször is egy szomorú eset zavarta meg a minap a forgatást. Történt ugyanis, hogy az Alien jelmezt egyszerûen valaki ellopta a forgatás helyszínérõl. A tettes minden bizonnyal egy fanatikus Alien rajongó volt, ki betegesen vonzódik eme relikviákhoz. Tolvaj, ki birtokolja az értékes filmes kelléket, meg is osztotta az emberekkel a nagy titkot. James Cameron Aliens-beli idegent fogunk viszontlátni a filmben, így teljesen különbözik majd az elsõ rész jelmezeitõl. Reméljük az eset, hamarosan megoldódik, és az összes kellékkel tudnak majd dolgozni a filmesek. (alienexperience.com)

Egy levelet kapott az AxP szerkesztõsége, amiben egy szemtanú számos érdekességet oszt meg a kíváncsi rajongóknak. Az egyik legfontosabb hír, hogy egyetlen magányos predator fog barangolni majd a filmben, és módszeresen gyilkolni a katonákat illetve az alieneket. Számos éjszakai felvételt forgattak, amiben a Nemzeti Gárda keserves utcai harcot vív az idegenekkel.
A korábbi helikopterbaleset, amit felvettek, egy dermesztõ és rémisztõ temetõi terepen forgatták, ami nagyon látványosnak ígérkezik. (alienexperience.com)

A Hollywood North Report külföldi fórumba igen meglepõ információt közölt egy szemtanú:
Az AVP2 forgatása ezekben, a pillanatokban Burrard Geothermal erõmûnél folytatódik Port Moody-ban (északi parti öböl). Tilos volt a belépés így nem tudtuk jobban szemügyre venni a helyet, de mielõtt bárki elkövetné ezt a hibát, mi annyit láttunk, hogy a vészjelzõket üzembe helyezték és éppen egy veszélyes jelenetet, forgattak beleértve a tüzet a gyárnál, amiért lezárták a területet.
Valószínûleg az idegenek búvóhelye lesz az erõmû, és jó újra látni szûk folyósokkal ellátott ipari létesítményeket, ahol talán majd Alien vs. Predator harcot is láthatunk.

2006-os Fangoria Chainsaw Awards ugyebár nemrég zajlott le. Ariel Gade kislányról kiderült, hogy szerepelni fog a filmben. Most került fel a nettre egy róla készült interjúrészlet, amibõl a lényeg nagyjából kiderül. A helyszín és az idõ.

Staci Line: Melyik filmben láthatunk majd legközelebb?
Ariel Gade: Alien vs Predator 2
Staci Line: Oh, és kit fogsz játszani a filmben?
Ariel Gade: Egy kislányt, kinek neve Molly.
Staci Line: És mit fog tenni Polly?
Ariel Grade: Molly.
Staci Line: Molly?
Ariel Grade: Molly igen! (nevet) Uhh nos… Van neki egy családja, akivel Coloradóban éldegél, ahova is megérkeznek az idegenek és ragadozók, és tudod… történni fog valami nagy baj.

Amit már eddig is sejteni lehetett, most végre bebizonyosodott. Coloradóban Gunnisonban szabadul el a pokol és minden bizonnyal napjainkban.
Videó a beszélgetésrõl (mov; 1,5Mb)

Korábban egy fõiskolán forgatott a stáb több szemtanú beszámolója szerint. Egyelõre két lehetséges verzió kering a neten a lehetséges jelenetrõl. Vagy Mr. Thomas jelenetét vették fel, ki egy elõadást fog tartani a hallgatóknak a Survival of The Fittest (csak a legfittebbek maradnak életben) témában, vagy ideiglenes katonai támaszpontként fog majd funkcionálni az építmény majd a filmben.

Az IMDB fórumán üzent a rajongóknak Greg és Colin Strause néhány bíztató gondolattal:
„Bízzatok bennünk, arra kérünk titeket. Minden szándékunk az, hogy visszatérjünk a gyökerekhez, és kielégítsük a rajongók vágyait. A 18 -as besorolás megadja nekünk azt a korlátlan szabadságot, hogy jobbnál jobb ötleketet tudjunk megvalósítani a filmben. Nem követjük el ugyanazokat a hibákat, és nem fogunk belerakni hasonló verekedõs jeleneteket, mint az elsõ részbe. Mindenképp félelmetes, és nagyszerû filmet szeretnénk készíteni. Legyetek türelemmel.
Még forgatunk, tehát egy megfelelõ idõpontban jövünk ki elõzetessel.
Nem forgatunk áruházban, ahogy a szemtanuk állítják.” Colin

„Mindenkinek meg kell értenie, hogy Colin és Én teljesen körültekintõek voltunk a forgatókönyvet illetõen. Mi tiszteletben tartjuk és egyáltalán nem is akarjuk megszakítani az Alien kultusz idõvonalát. A legkülönfélébb kérdéseket teszitek fel a forgatásról, amelyek különbözõ ellentéteket okoznak – és ezekben az esetekben a legkülöncebb véleményeket nézzük melyeket útmutatóként használunk. Mindenkinek türelmesnek kell lennie, és tiszteletben kell tartani a titoktartást, ami a filmet körülövezi – minden részletet közzéteszünk amint megfelelõnek látjuk azt. Mindenkit arra bátorítok, hogy tartsa magát távol a negatív kommentektõl amíg, nem látja az elsõ „teaser” -t… ez a film nem lesz olyan, mint amire számítotok. És arra is bátorítok mindenkit, hogy olvassa Tom Rothman kommentjeit a filmrõl – különös figyelmet fordítva a „hardcore” szóra” Greg

Végezetül a beígért forgatási képek (klikk rájuk a nagyobb mérethez!), köszönet érte Dark Methodnak, ki helybéli Vancouveri lakos. (alienexperience.com)