AVP2 – SHC #1

[mano] Mától fogva rendszeres idõközönként friss Spoileres HírCsomagokat lehet majd olvasni itt, az Aliens Online oldalain Darkoo-nak köszönhetõen. E külön hírcsomagokban – mint azt a neve is mutatja – olyan hírekrõl, információkról és forgatási kulisszatitkokról is szó esik, melyek lehet hogy rontani fogják a filmnézés élményét, ezért csakis azoknak ajánljuk elolvasni, akik le akarják elõre lõni a poénokat!
Klikk tovább az elsõ adaghoz!

[Darkoo] A két fõszereplõ (Reiko Aylesworth, Steven Pasquale) mellé újabb színészek csatlakoztak az AvP2-höz – derült ki az IMDB adatlapján.
David Hornsby (Pearl Harbor, Minority Report) „Drew” karakterét fogja játszani,
Johnny Lewis (Smallville) „Ricky” bõrébe bújik bele és Gina Holden (Végsõ Állomás 3, Butterfly Effect 2) is a szereplõk között lesz, továbbá egy ismertebb színész is felbukkan a filmben Sheriff Morales-t alakítva. Õ nem más, mint John Ortiz a Miami Vice drogdílere. Ridley Scott American Gangster alkotásában láthatjuk õt legközelebb.

A történetrõl eddig alig-alig szivárgott ki valami csekélyke információ, viszont úgy néz ki, hogy a napjainkban játszódik egy Colorado-i kisvárosban Gunnison-ban. A fõszereplõt Dallasnak fogják hívni, aki egy börtönbõl szabadult nehézfiú. Kelly néven van bejegyezve a másik fõszereplõ, aki katonai múlttal rendelkezik, és Molly kislányával éldegél Gunnison-ban.
A bonyodalmat az adja majd, hogy egy Predator hajó lezuhan a környezõ hegyekben, az Alienek elszabadulnak a hajóról, és terjeszkedni kezdenek. Állítólag egy Predalien is borzolni fogja a kedélyeket.

Érdekesség, hogy talán Lance Henriksen is feltûnik egy rövid cameo (vendégszerep) erejéig.

A rendezõk vissza akarnak nyúlni a gyökerekhez, és ismét egy kemény, sötét hangulatú horrorfilmet gyúrnak össze. A Predatorok kosztümjét áttervezték, az eredeti Predator filmekbeli alakjában tündököl majd.

Egyes hírforrások állítják, a sztori fõ vázlata hasonlítani fog James Cameron Aliens-éhez, valamint a fõ férfikaraktert a Predator-beli Duch Shaeffer tulajdonságaival ruházzák fel.

A projekten dolgozó egyik díszlettervezõ szerint, az emberek csodálni fogják az új alien jelmezeket, és lenyûgözi majd a mozinézõket.

A végére egy kis forgatási kulisszatitok. Szemtanuk állítják, feltûnnek majd a filmben az Alien Resurrection-beli idegenek is, valamint egy helikopterbalesetet forgattak a minap a stáb tagjai Vancouver melletti Mount Seymor hegy lábánál.