AVP2 – A rendezõ(k)!

[sg.hu] A Fox felkérte a többek között az X-Men 3. vizuális effektjeiért felelõs duót, Greg és Colin Strauset, hogy vezényeljék le az Alien vs Predator 2-t. A testvérpárnak ez lesz az elsõ rendezése…

A Fox folytatja az anyagilag tûrhetõen, ám kritikailag kevésbé jól szereplõ Alien vs Predator-t.
A rendezésre – meglepõ módon – egy eddig elég ismeretlen testvérpárt, Greg és Colin Strauset kérték fel. (Emlékezzünk arra, hogy annak idején Ridley Scott is ismeretlen volt!)

A két férfiú eddig videóklippek készítésével és vizuális effekteket gyártó cégükkel szerzett hírnevet. Utóbbi már bizonyított, hiszen mind a Holnapután, mind az X-Men: Az ellenállás vége rendkívül látványosra sikeredett.

A forgatókönyvet heggesztõ Shane Salerno már elkészült a történettel, melyrõl eleddig alig-alig szivárgott ki valami. Az bizonyosnak tûnik, hogy jóval az elsõ rész eseményei elött zajlanak majd a cselekmények.

„Szeretnénk az eredeti Alien és Predator filmek hangulatát és látványvilágát idézõ filmet készíteni” – nyilatkozta Colin Strause. „Az elsõ résszel ellentétben azonban mi nem az akcióra, hanem inkább a horrorisztikus látványra és hangulatra kívánunk koncentrálni.”