AVP: Három Világ Háborúja

A legfrissebb hírek a januárban induló új AVP képregényről: Machiko Noguchi visszatér

[2009.08.12.] A SDCC-n pár mondat erejéig meginterjúvolták a DH szerkesztőjét, Chris Warner-t, aki újabb részletekkel szolgált az új AVP képregény-sorozattal kapcsolatban:
6 részes lesz, januárban (!!!) jelenik meg az első szám és a „Three World War” nem reklámszlogen, hanem az alcíme a sorozatnak. Írója John Arcudi, rajzolója Rick Leonardi, a borítókat Raymond Swanland festi. És immár másodszor történik meg, hogy az Aliens és a Predator sorozatok egyes eseményei az AVP-ben fognak összekapcsolódni (vélhetően ezért is tolták ki a megjelenését, hogy előtte lemenjen az A és a P is…)
És íme Raymond gyönyörűséges munkája teljes pompájában, melyen harcra kész Ragadozók és igába fogott Idegenek (!!!) indulnak csatába… Vélhetően az emberiség ellen! :D

[2009.07.23.] Az éppen most megrendezett San Diego-i Comic-Con-on kapták lencsevégre a Dark Horse Comics standján az alábbi posztert:Kétség nem fér hozzá, hogy ez bizony az idén újrainduló Aliens vs Predator képregény-sorozat reklámja.
Az új sorozat, az Aliens és Predator újraindítása mellett szintén idén indul, írója John Arcudi, rajzolója Rick Leonardi.
Azt, hogy a „Three World War” (azaz Három Világ Háborúja) csak egy hangzatos reklámszlogen, vagy a sorozat alcíme lesz-e még nem tudni…

További részletek hamarosan!