• AOL
  • 2005.01.23.

AOL2005

No. Ez is megvolna. Az ALIENS ONLINE (AOL) immár tényleg Online alapokon nyugszik, egy teljes komplett portál motort kapott, mellyel együtt a külalak is változott, nem is beszélve a lap felépítésérõl.

Bár szinte minden nagyobb váltáskor /átalakításkor/ mondom, remélhetõleg szebb, jobb és könnyebben kezelhetõ lesz, mint elõdei voltak.
A teljes honlap sajnos még nem elérhetõ, hiszen minden adatot át kell tölteni egy adatbázisba, ám a fõbb részek már mûködõképesek.
Még egyáltalán nem üzemel a játékok menüpont, és részben a filmek és a mellékletek menüpont.

Az átállás egyetlen negatívuma, hogy a hírszámlálás elölrõl kezdõdik, és a már meglévõ hozzászólások elvesznek. Ám mostantól regisztrációhoz kötött lett a hozzászólás, és hamarosan egyéb leírásoknál is megmondhatjátok véleményeteket, nem csak a friss híreknél!

Újdonságok:

– Regisztrációhoz kötött lett a hozzászólási lehetõség.
– Változás a képregények elérésében: minden történet ZIP-ben került fel, melyeket bárki le tud tölteni, ám a kicsomagoláshoz jelszó szükséges, melyet továbbra is csak a tagok kapnak meg!
– A külön hírlevél megszünt, friss hírek esetén a regisztrált tagok automatikusan kapnak hírlevelet.
– Új modul a beépített hírküldési lehetõség, használjátok egészséggel, ha találtok valamit, amit megosztanátok másokkal is!
– A beépített szavazógépnek köszönhetõen gyakrabban lesznek szavazások.
– …éééééés immár végre a teljes honlapon mûködik a keresési lehetõség!
– Apróság, hogy lopásvédelemmel lettek ellátva a helyi letöltések, azaz más honlapról a linkek nem mûködnek. Ez fõleg a külföldi oldalak miatt volt, akik erõsen elszívták a sávszélességemet…

Szóval. Új külsõ, megszokott tartalom és minõség. ;)
Látogassátok naponta. Lesz miért!