• AOL
  • 2007.09.14.

AOL 2007 – 10 éve a neten!

10 évvel ezelőtt egy kis, egyetemi, alig 1mb-os tárhelyen indult a net meghódítására az első magyar nyelvű Aliens Honlap, mely pár éve változtatta nevét Online-ra…

10 év. Sok idő, magam sem gondoltam volna, hogy eljutunk idáig! Ezalatt jópár változáson ment át a lap, mint most is. Előnye a könnyebb kezelhetőség, a könnyebb átalakíthatóság, variálhatóság. Hátránya, hogy a cikkeket és leírásokat szinte mind át kell nézni/írni, így azok jelenleg nem elérhetőek, de folyamatosan vissza fognak kerülni, kommentek nélkül. Sajnos a cikkekhez készült kommenteket nem sikerült átmenteni az új honlapba! :(
A képregények letöltése ideiglenesen szünetelni kénytelen, amint a technika ördögét sikerül elkergetni, újra elérhetőek lesznek. (Halkan jegyzem meg, hogy állítólag hamarosan megjelenik egy Predator képregény… Aki bővebb információval szolgál, azonnal szóljon! ;) )

Fontos: a nulla hozzászólással rendelkező felhasználókat a hibamentes konvertálás miatt törölni voltam kénytelen. Tehát aki nem tud bejelentkezni, és új jelszót kérni sem, az kérem regisztráljon újra!
Még fontosabb: szörnyű látni, hogy mennyire szánalmas módon írnak egyesek hozzászálásokat az AOL híreihez. Nem elég, hogy helyesírási hibák tömkelegétől hemzsegnek sokak kommentjei, de értelmetlenek és feleslegesek is sokszor. Éppen ezért mától igencsak szigorúan veszem a kommentelést! A részletek minden hozzászólási lehetőségnél le vannak írva, tessék elolvasni és betartani őket!

Végül, de nem utolsó sorban: ünnepeljünk! Év végéig lesz egy halom nyereményjáték, melyen képregényt, könyvet, figurát és még ki tudja mi mindent szerezhetnek be a szerencsések!