ALIENS: COLONIAL MARINES (2012)

Új Előzetes! (2011. szeptember 4.)

Aliens: Colonial Marines – Életjelek (2011. június 13.)

… A mostani E3 alkalmával azonban előbújik a rejtekadó sötétségből a Colonial Marines. Jó pár újság és webes portál kapott szép ajándékokat, egy égett babafejet és egy kissé gyenge fröccsöntött tengerészgyalogos fegyvert…! Mindenesetre komolyabb kampányra készülhetünk, ha már a marketing szekció ilyen kreatív ötletekkel áll elő… (Hardwired)

Jövőre jön az Aliens: Colonial Marines (2011. június 13.)

A Gearbox Software által készített Aliens: Colonial Marines megjelenéséről már sokan lemondtak, de ma a Sega hivatalosan is bejelentette, hogy 2012-ben jön a program.
A tavaszra beütemezett premier előtt a héten kezdődő E3-on is kint lesz az alkotás, ahol végre mozgásban is láthatjuk az évek óta készülő FPS-t. „Az Aliens: Colonial Marines lesz az első olyan játék, mely valóban a filmben látott élményt nyújtja a játékosoknak” – állítja Gary Knight, a Sega igazgatója. „A Gearbox Software remek munkát végez a franchise-zal és nagy élményt nyújt majd ez az akciódús FPS, melyben ko-op élményre is számíthatunk.”
Az Aliens: Colonial Marines története szerint az elhagyatott hajó, a U.S.S. Sulaco kering az LV-426 bolygó körül. A játékos a magasan képzett United States Colonial Marines tagja, akiket a hajó átkutatásával bíztak meg. Itt természetesen kiderült, hogy mi is történt a legénységgel és hamarosan a saját életükért kell harcolniuk.
A játékban nem csak a U.S.S. Sulacon járunk, hanem eljutunk – többek között – az LV-426-ra is. A filmben megismert összes fegyver visszatér, de természetesen lesznek újak is. További információk a jövő héten várhatók. (sg.hu)

Bónusz: a trailerben elrejtett IP címen írjátok be, hogy father, és nézzétek újra végig, már másodperccel hosszabb előzetest kaptok plusz, villanásnyi jelenetekkel!