Alien visszatér

HOLLYWOOD – Nemsokára ismét látható lesz Ripley szerepében Sigourney Weaver (59) az Alien készülő, ötödik részében.

Az amerikai színésznő a harmadik rész végén meghalt, a negyedik végén pedig klónozták, most félig ember, félig földönkívüliként tér vissza, ugyanis utóbb vérébe akkor egy kevés földönkívüli-DNS is került. Ridley Scott sci-fi filmjének 1979-ben óriási sikere volt, az 1997-ben bemutatott Alien 4. Feltámad a halál óta azonban mind a rajongók, mind a színésznő hiába vágyott egy újabb rész után. Mivel egy ideje már csak tévés megbízásokat kapott, különösen örült a Gladiátor rendezője felkérésének, még ha egy nyugdíjast is kell játszania.

– Tudom, hogy jövőre leszek hatvanéves, de egyáltalán nem érzem a koromat, és le se tudok lassulni a koromhoz illő sebességre – mondta Weaver a brit The Sunnak adott interjújában.

– Én az „add meg uram, de azonnal!” típusú ember vagyok, ezerrel pörgök még ma is, bármit elvállalok. Ezért nagyon boldog vagyok, hogy újra eljátszhatom Ripleyt. Már rég megtettem volna, ha felkértek volna rá. Az azonban bánt, hogy túl gyorsan múlik az idő, sokkal gyorsabban, mint azt valaha is gondoltam volna.

Forrás: blikk.hu (Köszönet Józsefnek a forrásért!)