ACM: Ripley Jelentkezz!

„A Sega megbízásából FPS-t fejlesztő Gearbox Software túlélőjével, Mike Gallo tengerészgyalogossal készült interjú. Kiderült, hogy a Colonial Marines az ALIEN 3 után játszódik, ami röviddel az ALIENS után játszódik.

A készítők célja, hogy plusz infók adásával elvarratlan szálakat varrjanak el és az LV-426 bolygón történt kommandósmészárlás után folytassák a sztorit. A hadjárat során osztagunkból más-más katonák szerepét vesszük át, akik eltérő látásmóddal szemlélik az eseményeket.

Kooperatívban mindenki egy kommandóssal lesz és a hadjáraton henteljük végig magunkat, maximum négyesben. Szakasztaktikai elemekre figyelnek a fejlesztők, bár ezúttal nem kerülünk az idegenek oldalába. Helyszínek közt lesz ismerős, mint a Sulaco és természetesen soha nem látottak is bekerülnek. Gearboxék meglepő ALIENS filmhűséget követelnek meg maguktól egészen a mozieffektekig. Még Syd Mead Nagymestert is felbérelték, hogy vegye elő fiókjából a 20 évvel ezelőtt készített rajzait és fűzzön hozzájuk új elemeket.

Közben az idegenek pofájában feszülő acélnyálka lehető legtökéletesebb számítógépes szupershaderekkel visszaadásához mély bunkert ástak a földbe és ott fehér laboratóriumi szkafanderben tesztelik a Földön előforduló összes nyálkát húzó anyagot. A laboratóriumot három ALIEN klón őrzi, akik vérét biztonsági okokból narancsszörppel helyettesítették.”

Friss hír: Lőttek a téli szünetben gép előtt gubbasztásnak, és éjszakákba nyúló élijenírtásnak…
A Sega bejelentette, hogy csak 2009 első negyedévében kerül a boltok polcaira a sokak álltal várt Aliens: Colonial Marines. Úgyhogy marad a tavaszi szünetben gép előtt gubbasztás, és éjszakákba nyúló élijenírtás… (Addig is huszszor végig lehet játszani az Alien Trilogy-t! :D)