A Perry család visszatér!

Minden igaz Alien rajongó tisztában van vele, hogy Steve Perry és lánya Stephani írta a legjobb Aliens regényeket. Ez tény!
Az is tény, hogy évek óta nem jelent meg egy valamire való Alien történet, és talán a Dark Horse-nál is úgy gondolják, hogy a két újraindított sorozatot e két névvel lehet visszarepíteni fénykorába.
Tehát felkeresték a két profit, hogy ugyan írjanak már 1-1 történetet Aliens és Predator vonalon. (Érdekes, hogy a DH az AvP-nek nem feküdtek neki, tán meghagyják felvezetőnek az új filmregényt? Nem ez lenne az első eset, hogy egy film eseményeit alternatív vonalon folytatnák…)
Ígyhát Steve és Stephani vállvetve billentyűzetet ragadott, és nekiláttak. Apa a Predator: Turnabout (Körhinta?) alaszkai hűvösében engedi szabadjára a ragadozókat, míg lánya a Aliens: Criminal Enterprise (körülbelül: Törvénytelen Vállalkozás) történetében ereszti rá egy csapat űrkalózra az idegeneket.

Mindkét regény 2008. év elején jelenik meg Amerikában, idehaza – ha a Szukits Kiadó is úgy gondolja, akkor – szerintem 2009 végén számíthatunk rájuk…