Zöld utat kapott az AvP 3

A Strause-fivérek Aliens vs. Predator – Requiem című munkája végül mégis szépen teljesített a kasszáknál, így a 20th Century Fox zöld utat adott a harmadik epizódnak.
Sok negatív kritika érte a Strause-tesók által elkészített Aliens vs. Predator – Requiem című filmet, mely még a rajongók szemében is hagyott kívánnivalót. Ám a hype ezúttal is igazolta létjogosultságát és a film 129 milliós összbevétele elégnek bizonyult egy újabb részhez.
A Strause-fivérek a második rész bevételétől tették függővé a folytatás elkészítését, melynek a Fox most megadta a zöld jelzést. A készítők már korábban kijelentették, hogy a harmadik rész – ha lesz, természetesen – visszatér az űrbe, ám a jelenlegi állás szerint ez már közel sem biztos.
A forgatókönyv megírása ugyanis még el sem kezdődött és sok múlik azon, hogy a Fox melyik sztorivázlatot fogadja el. Reméljük ezúttal emészthetőbb filmet kapunk.
Forrás: sg.hu

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

13 Hozzászólások

 1. Ez az:) én is hozzájárultam a bevételhez és nem hiába néztem meg a moziban a 2.

 2. remélem lessz ebből vlm…..

 3. Pfff… nem tudom honnan szedte ezt az SG. Gondolom az AvPgalaxyról. De az, hogy zöld utat kapott (még) az enyhén túlzás.

 4. cosmic

  nem tudjátok mikor jön ki DVD-n a Requiem ?

 5. Hát igen, a zöld út még csak pletyka (meg nem erősített forrás), az sg meg inkább ne okoskodjon.
  A DVD valószínűleg májusban jön, legalábbis az intercom áprilisi listáján nincsen rajta.

 6. LángVágó

  Mostmár valaki értelmesre kéne bízni a rendezést… és mondjuk felhasználi a perry féle story-t…

 7. csillagharcos

  Szerintem igaziból nem is a rendezéssel volt itt az alapvető probléma. Lehet akármilyen jó forgatókönyvük ha nem kapnak megfeleő mennyiségű pénzt na jó persze ha egy Cameron rendetzé azért az nem lenne semmi!

 8. Red Queen

  Nos ha valamit, akkor EZT biztos nem halasztom el, bár a Requiemre nagyon rá voltam kattanva…
  A Jóisten adja hogy találjak legalább egy havert akit érdekelni is a mozi!
  Már ha elkészül, vagy ilyesmi.

 9. idegen93

  Halle luja!Már keztem félni hogy nem lesz folytatás remélem az új rész sokkal jobb lesz. :)

 10. Én nemértem. Mindenki úgy isteníti Steve perry-t. Elolvastam a könyveit, de nem igazán…
  Persze lehet, hogy a fordítás sem volt az igazi. De amúgy sem találtam túl eredetinek, s pláne bravúrosnak az írásait.
  Közhelyek, lapos dumák, átlag karakterek, kiszámítható sztori, s az alienek csak golyófogók, persze miután a főhősökön kívűl már pármillió embert megettek. Tehát túl elkapkodott a cselekmény ( 10 oldalban leírva a Föld elözönlése) csapkod a történet, sablonos, és kevés benne a jövöbeli űrkütyü. Majdnem teljesen olyan, mint az AVP2R szinvonala. Tehát aki a Steve féle hangulatot kívánja viszontlátni a következő filmben, az megint egy B kategóriás filmre ülne be. (Hiába játszódna ez már az ürben, mint a regények is.) Én David Bischoff-ot jobbnak tartottam. A Királynő nevében c. könyv érezhetően összeszedetebb, sci-fi-sebb jellegű. Több űrcucc, képszerübb leírások, jobb figurák, meg az alienek is olyanok, ahogy azokat a filmvásznon megismertem. Bár persze ezen a könyvön is lenne mit csiszolni. A képregények meg aztán tényleg nagyon populárisak.
  Tehát, ha nem ezek a nyomi fivérek csinálnák a következő részt, hanem egy normális rendező, akkor kemény dolga volna az avp regényekkel. Mert nem mondom, hogy rosszak, csak azt, hogy egy jó sztori keretén belül össze kéne gyúrni őket. Mindegyikből elvenni a jó ötleteket, s a többit meg kivágni. Ehez viszont tényleg !!!JÓ!!! stábra lenne szükség…

 11. matambo

  Itt van egy kommentösszefoglaló a második résszel kapcsolatban:
  http://filmdroid.blog.hu/2008/02/27/bezart_a_bazar_aliens_vs_predator_requiem_osszegzes

 12. Kopcos

  Az én sztorim más lenne:

  Szóval a második rész végén odaadták Yutani néninek a vállágyút. Azt mondja nem kellene felhasználni, de az ezredes azt mondta hogy nem is itt fogjuk.

  Szerintem a vállágyú struktúrája alapján megcsinálnák a csillagközi hajtóművet a Weyland-Yutaninál. Ezt felszerelik egy űrhajóra. /Lehetőleg legyen a neve Snark, lényeg hogy legyen valami utalás a klasszikusokra./
  Szóval a hajón az utasok hibernálótartályokba mennének de ütköznének a ragadozók egyik hajójával, ami egy királynőt szállítana. De véletlenül a Predátorok anyabolygóján kötnének ki. /Miért rakták volna benne Strause tesók a második részbe/
  A hajóról elszabadulnának az idegenek. És megkezdődne a harc az idegenek, a ragadozók, és az emberek között. Sok idegen, és ragadozó akció.
  Persze a film végén lenne egy utalás az Acheron helyére a galaxisba.

  Ez álmaim AvP3-ja

  Ja és a főszereplő csak egy valaki lehet: Bill Paxton. /Hudson közlegény/
  És a cím: Alien vs Predator: Apocalypse

  Lehet megírom könyvbe…

 13. schatz

  Kopcos— Én kiváncsi leszek rá

Vélemény, hozzászólás?