WY logós póló

Masírozz TE is Weyland Yutani-s pólóban: tomcatpolo.hu
Kösz Jabba!

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

11 Hozzászólások

 1. Jááá:) Mekkora:).
  TomCatnek amúgy nagyon jó pólói vannak, és úgy hallottam ismerősi körömből, hogy a minősége sem rossz(tehát nem jön le a minta 2 mosás után.)

 2. predator

  Jól néz ki a póló !

 3. idegen93

  Hmm…Nem rossz.

 4. jabuci

  Mano, a polorol nyugodtan betehetnel egy kepet! ;)
  DarrenFaust: igen, birjak a mosast. Persze erdemes kiforditva mosni.

 5. ott a link. ráklikkelsz és egyből látod milyen a póló.

 6. bassoon

  Hú. Be kéne szerezni egy ilyet :) .

 7. Én rendeltem. Személyes átvételre, azt azonban sehol sem látom hol lehet átvenni. E-mailt sem kaptam pedig írták hogy fogok.

 8. Morse

  Nem mintha nem bírnám Tomcat-et de a wy-logo nem a fox tulajdona? Én pl gyárthatnék wy-márkajelzésű gitárt? ^^

 9. Gailix

  Nme tom,de gondolkodjunk el thaiföldön megcsinálják a ruhákat,elhozzák ide az Eu-ba tomcat felvásárolja,keres egy WY-s képet kinyomtatja és rávasalja:D

 10. Én se tudom. Viszont arra kifejezetten emlékszem, hogy anno amikor készült egy animációs ALIENS vs PREDATOR film, akkor a Fox nem engedte, hogy ezt a nevet használja a gyerek, viszont a Colonial Marines ellen nem volt kifogásuk.
  Szóval elképzelhető, hogy a WY logó sincs bejegyezve.
  Vagy ha mégis, akkor Pécsett lesz egy kis gubanc: http://www.weyland-yutani.hu/

 11. Morse

  Igen ezt énis láttam már :D Nagyon elcsúfították ezt a logo-t. Azt sem tudom hogy akkor most a név áll szerzői jog alatt vagy a logo? Vagy mindkettőt egybe kell? Szóval én ezt nem értem.. Amúgy filmenként is változott a logo. Elméletileg ha egy kicsit megváltoztatod akkor nem sértesz jogokat akkor sem ha le van védve mert az már a tiéd. Ez a magyar “wy” ennek megfelel. Meg ottvan még a wumpscut nevű zenekar nemtudom ismeritek-e de nekik majdnem ugyanolyan mint az alien3-ban (szerintem ott a legjobb) csak ők megtorzították úgy hogy az ipszilon szabályos háromszögekből álljon. Szóval szerintem maga a logo is védve van. De ebből a névből még tényleg lehet baj. Amúgy volt régebben egy ipari cég aminek a neve szintúgy weyland-yutani volt. Úgy lehetett megtalálni hogy a böngészőbe beírtad hogy weyland-yutani.com (milyen érdekes -.-‘). De ez a honlap már nem létezik (szerintem a cégnév is megváltozott, hogy miért azt mindenkinek a fantáziájára bízom). Namindegy. Ezt meg kellett osztanom valakivel. =)

Vélemény, hozzászólás?