Visszatér az űrbe az AvP 3?

Újabb AVP3 pletyó, ezúttal az sg.hu tálalásában:

A Strause testvérek egy interjúban kifejtették, hogy amennyiben sikeres lesz az Aliens Vs. Predator: Requiem és a stúdió őket kéri fel a harmadik rész elkészítésére, akkor az AvP 3 teljes egészében az űrben játszódik majd.
Amerikában december 25-én debütál a Strause fivérek nagyon várt Alien vs. Predator filmje, melyből a héten egy hosszabb kedvcsinálót is bemutattunk. Természetesen a tesók áradoznak a filmjükről és hogy mennyire élvezték a forgatást – szóval a szokásos. Tegnap ráadásul azt is meglebbentették, hogy nagyon szívesen trilógiává bővítenék a franchise-ot.
Eddig nincs semmi meglepő, ám a tesók már komoly munkát folytattak a harmadik sztori kapcsán. A rendezőpáros úgy képzeli, hogy az Aliens Vs. Predator 3 nem a Földön vagy a Predatorok bolygóján játszódna, hanem az A nyolcadik utas: a Halál mintájára egy űrhajó adna otthont az összecsapásnak.
Természetesen ehhez pár feltételnek még teljesülnie kell. Először is az Aliens Vs. Predator: Requiem sikeres kell, hogy legyen. Másodszor a visszajelzések sem árt, ha pozitívak, mert ellenkező esetben nem kizárt, hogy nem a Strause tesók kapják a felkérést a harmadik részre.