Visszatér az űrbe az AvP 3?

Újabb AVP3 pletyó, ezúttal az sg.hu tálalásában:

A Strause testvérek egy interjúban kifejtették, hogy amennyiben sikeres lesz az Aliens Vs. Predator: Requiem és a stúdió őket kéri fel a harmadik rész elkészítésére, akkor az AvP 3 teljes egészében az űrben játszódik majd.
Amerikában december 25-én debütál a Strause fivérek nagyon várt Alien vs. Predator filmje, melyből a héten egy hosszabb kedvcsinálót is bemutattunk. Természetesen a tesók áradoznak a filmjükről és hogy mennyire élvezték a forgatást – szóval a szokásos. Tegnap ráadásul azt is meglebbentették, hogy nagyon szívesen trilógiává bővítenék a franchise-ot.
Eddig nincs semmi meglepő, ám a tesók már komoly munkát folytattak a harmadik sztori kapcsán. A rendezőpáros úgy képzeli, hogy az Aliens Vs. Predator 3 nem a Földön vagy a Predatorok bolygóján játszódna, hanem az A nyolcadik utas: a Halál mintájára egy űrhajó adna otthont az összecsapásnak.
Természetesen ehhez pár feltételnek még teljesülnie kell. Először is az Aliens Vs. Predator: Requiem sikeres kell, hogy legyen. Másodszor a visszajelzések sem árt, ha pozitívak, mert ellenkező esetben nem kizárt, hogy nem a Strause tesók kapják a felkérést a harmadik részre.

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

15 Hozzászólások

 1. LángVágó

  Bárcsak ilyen szép lenne minden :)

 2. csutkakoma

  Okos az SG.hu.:) A tesók nem mondtak olyat, hogy űrhajón játszódna. Az interjúban annyit mondtak, hogy mindenképpen a jövőben és lehet, hogy az Alien előtt játszódna.

 3. idegen93

  Az űrben jó ötlet végülis edig csak az alienben láthatunk nagy űri jelenetet tetszik a dolog kár hogy csak kevés remény van arra hogy ismét a Strause testvérek kapják meg a rendezői posztot.

 4. csutkakoma

  Már a szerződés alá van írva arra azesetre, ha az AvPR sikeres lenne. A Strausek rendezik az AvP3-at, ha lesz. Ez biztos.

 5. Ha űrhajóban játszódna az már kissé unalmas lenne,az alien meg az alien4 is ott játszódott…Én úgy gondoltam h valameikük(alien vagy predator) bolygóján lesz vagy egy 3.on ami egyikésem mint a játékban,vagy a space jockey-ek bolygóján(ha nem ugyan az mint az alieneké) esetleg az alienek el lepik a földet …

 6. hydrafactor

  Én nagyon örűlnék neki, ha az űrhajóban játszódna!

 7. Lestat

  Ezaz remélem összejön. Szerintem az Alienek mindenképp az űrbe valók vagy valami sci-fi környezetbe. Igazából én azthiszem sokkal inkább eltudnék viselni egy colonial marines vs aliens vs predator filmet mint ezeket a földön játszódókat a rémült amerikai polgárokkal meg a megmentő hadsereggel… -.-‘

 8. hydrafactor

  Ott a pont nekem is, amit Lestat írt, szóról-szóra.

 9. cosmic

  vagy valami olyasmi kellene ,hogy az emberek ne legyenek már megint csak a “szenvedő alanyok”…..
  úgy y értem mindig mi húzzuk a legrövidebbet….. mi vagyunk a legelesettebb faj a 3 közül…..

  olyasmit kellene, hogy már az emberek IGENIS tudják hogy ez a két dög faj háborújába minket használnak fel keltetőnek, ezért ezt akarjuk megakadályozni !

  pl. a Pred 2-ben már TUDTÁK, hogy a mocsok Pred minek és miért jön ide a Földre és tudatosan el akarták kapni !

  mert a többi, bármelyik részben mindig azzal ment el az első 40 perc hogy nagy felfedezések, megijedések, mi ez a ragacs a földön, hova tünt az egyik ember, miért ragacsos a megtalált fegyvere, nyálcsorgás a plafonról, Oh my God-kiáltások, stb..stb..
  Ezeket mindegyik Alien filmben eljátszották.

  ezeket mi már ismerjük, kellene egy TUDATOS, AZONNALI, bele a közepébe akció, és hogy az emberek ne legyenek már ennyire beszarva a Predtől, meg Alientől….

  mindig megijednek… nem értem… :)

  olyan fegyver kéne nekik, mint az AVP2 játékban, az EMP Grenade… a Predek ellen. megbénítja őket…

 10. vdavid

  Szerintem a film az űrben bukott téma viszont szívesn megnézném az alienek bolygóját ahol több száz ALIEN falatozik. Az emberek meg észlelnék őket és betérnének gyilkolászni,majd felbukkanna pár predi a végén és az emberek elmenekülnek pár tojással.

 11. habi0905

  ki tudja mikorra várható az avp3 me én is má nagyon várom .:))))

 12. Pain96

  Na lehet már tudni valamit az AvP3-ról?

 13. Yutani

  “Szerintem a film az űrben bukott téma” – ahha… biztos azért voltak olyan sikeresek az AvP játékok. Viszont egy harmadik AvP film eléggé necces. Jól befagyasztották a témát. A Prometheus megjelenése utén egyre csekélyebb az esélye annak, hogy valóban készüljön egy újabb rész.

 14. jedilovag

  Cosmic, nem kell más fegyver csak MAX és minden meg van oldva… Mág drámai is lesz, mert meghal a technikus aki egyesül MAX-el.

 15. Werna

  Annak csekély az esélye, hogy a következő AvP film jó lesz. Mert egy idő után nem lehet egy témát erőltetni.

Vélemény, hozzászólás?