Dark Horse hírek…

A Dark Horse módosított a szegény ALIEN vs PREDATOR: Civilized Beasts borítóján, ami talán azt jelenti, hogy a jelenleg kitűzött 2008. április 23.-i napon meg is jelenik.
Ez már csak azért lenne örvendetes, mert e komikot lassan három éve halasztgatják. No, április 23.-án kiderül, addig is: ilyen volt, ilyen lett.

Aztán: az „új” Aliens regényfolyam minden valószínűség szerint beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen immár a hatodik kötet fog Amerikában megjelenni a nyár közepén. Címe: Nincs kiút!

Az Omnibus elnevezésű gyűjteménysorozat is hamarosan a harmadik résznél tart (március), és szintén nyárra várható a negyek kötet. Sajnos mindkettő pontos tartalma ismeretlen, a megjelenésig csak tippelni lehet, hogy pontosan mivel töltik meg a többszáz oldalas kiadványokat…

A JUDGE DREDD versus ALIENS: INCUBUS képregénysorozat első reklámgrafikájáról már megjelenésekor könnyedén meg lehetett állapítani, hogy jól sikerült, hiszen csak rá kellett nézni! ;)
Ezért is volt furcsa, hogy egyik rész borítójának sem használták fel. Talán nem véletlenül, ugyanis a Dark Horse Comics a First 4 Figures-szel karöltve most szoborba formázta Dredd és egy Alien fejének összenövését. A szobrocska 12 inch magas (~30 cm), 250$ (~45000Ft) és csupán 1000 darab jelenik meg belőle 2008. augusztusában.

A szoborról készített teljes fotósorozat ITT található!