Újra Aliens a DHP oldalain…

Frissítés: A DHP oldalain lefutott a történet, így nincs akadálya, hogy 2013 elején gyűjteményes kötetben is megjelenjen a történet:

[2012. május 6.] Már történelem, hogy az első Aliens képregény a Dark Horse Presents #24 számában jelent meg 1988. novemberében.
A DHP első folyama 157 számot, és több, éves gyűjteményt valamint különszámot ért meg, és oldalainak rendszeresen visszatérő vendége volt az Aliens, majd később a Predator és az AvP is.

A DHP második folyama pont egy évvel ezelőtt indult, és a most májusban megjelenő számban újra olvasható lesz egy vadonat-új Aliens sorozat első része, mely nem más, mint a korábban már említett Sam Keith és John Layman által jegyzett “titkos projekt“…

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

6 Hozzászólások

  1. Jók is a Dark Horse kiadványok! :)

  2. Hiányzik is az AOL-ról a magyarított változatok elérhetősége. :(

  3. …ennek nagyon sok oka van…

  4. Gondolom, sajnos semmi sem egyszerű. :(:(:(

  5. na sikerült megszereznem. érdekesen indul, bár 5 oldalnyi az egész! remélem a folytatások hosszabbak lesznek…

  6. Aquiles177

    Jesszusom, ennél pocsékabb borítót sem láttam még, mint ami az Inhuman condition-nek van… Erősen Bolygó neve: Halál gyanús, és az a kislány kopaszodik? Vagy az babázó idős néni? A másik dolog, aki ezt a képet kreálta erős térérzékelési problémái lehetnek, mivel nagyon más a királynőhöz képest a “kislány” perspektívája… grrrrrr ennyi erővel az én rajzaim is mehetnének borítónak :D

Vélemény, hozzászólás?