Újra a Halál árnyékában!

1996-ban és 1997-ben a Möbius kiadónak sikerült két ALIENS regény hazai kiadását megkaparintania. A két kötet az akkori Szukits-os mérettől eltérően szinte zsebkönyv formátumban dobta piacra köteteit, így a (Rogue és a Harvest képregényeken) alapuló két remek kötet mindig is kilógott a sorból.
Röpke évtizednél is többet kellett várnunk rá, hogy második kiadást érjenek meg (igen, feltételezem, hogy a Halálcsapdára sem kell sokat várnunk) a kötetek, és immár az új sorozatba tökéletesen* beleilleszthető legyenek. Megjelenik március első hetében, egyelőre (?) csak a szukits.hu-n…

„AR-32. Kietlen bolygó valahol az ismeretlen űr legkülső peremén. Sziklás felszínét szinte szünet nélkül viharok korbácsolják. Ilyen helyen élet nem is létezhetne… Egyvalami azonban mégis megvetette itt a lábát. A kisebb- nagyobb kavicshalmok közt hatalmas idegenfészek magasodik. Groteszk, baljós formájával mintha maga lenne a pokol kapuja. Minden értelmes lény messzire elkerülné ezt a bolygót. Most mégis egy űrhajó közeledik hozzá. Fedélzetén végsőkig elkeseredett emberek kis csoportja szövi álmait gazdagságról és boldogságról. Azért jöttek, hogy megszerezzék az idegenek féltve őrzött kincsét, mely gyökeresen megváltoztathatná nyomorúságos életüket. Csak egy eshetőséggel nem számoltak: aki elbizakodottan ennek a világnak a talajára lép, az jobb, ha felkészül a legrettenetesebb HALÁLra.”

„Tökéletesen”-t mondtam volna? Lehet. Csupán azt nem értem, hogy a borítón miért az Aliens: Labyrinth képregény címlapja van, hiszen az Alien: Harvest-hez is készültek remek rajzok!