Újra a Halál árnyékában!

1996-ban és 1997-ben a Möbius kiadónak sikerült két ALIENS regény hazai kiadását megkaparintania. A két kötet az akkori Szukits-os mérettől eltérően szinte zsebkönyv formátumban dobta piacra köteteit, így a (Rogue és a Harvest képregényeken) alapuló két remek kötet mindig is kilógott a sorból.
Röpke évtizednél is többet kellett várnunk rá, hogy második kiadást érjenek meg (igen, feltételezem, hogy a Halálcsapdára sem kell sokat várnunk) a kötetek, és immár az új sorozatba tökéletesen* beleilleszthető legyenek. Megjelenik március első hetében, egyelőre (?) csak a szukits.hu-n…

“AR-32. Kietlen bolygó valahol az ismeretlen űr legkülső peremén. Sziklás felszínét szinte szünet nélkül viharok korbácsolják. Ilyen helyen élet nem is létezhetne… Egyvalami azonban mégis megvetette itt a lábát. A kisebb- nagyobb kavicshalmok közt hatalmas idegenfészek magasodik. Groteszk, baljós formájával mintha maga lenne a pokol kapuja. Minden értelmes lény messzire elkerülné ezt a bolygót. Most mégis egy űrhajó közeledik hozzá. Fedélzetén végsőkig elkeseredett emberek kis csoportja szövi álmait gazdagságról és boldogságról. Azért jöttek, hogy megszerezzék az idegenek féltve őrzött kincsét, mely gyökeresen megváltoztathatná nyomorúságos életüket. Csak egy eshetőséggel nem számoltak: aki elbizakodottan ennek a világnak a talajára lép, az jobb, ha felkészül a legrettenetesebb HALÁLra.”

“Tökéletesen”-t mondtam volna? Lehet. Csupán azt nem értem, hogy a borítón miért az Aliens: Labyrinth képregény címlapja van, hiszen az Alien: Harvest-hez is készültek remek rajzok!

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

7 Hozzászólások

 1. Végre. Ezt is bezsebelem amint tudom. :)

 2. prometheus89

  Én a Halálcsapdát várom. De ezt is beszerzem:)
  Nem tud valaki eladó Aliens: Ripley háborúja c. 2. kiadás könyvet? Nagyon hálás lennék. Már csak az kell és meg lesz az összes Aliens könyv. Nemtom sehol se megvenni neten is néztem de nincs. HELP!!!!!!!!!!

 3. praetorian

  Na húzok meg venni akár hol is legyen ez a könyv

 4. Nekem még az első kiadású /Perry/ Labirintus és /Schofield/ Halálcsapda kiadás van meg, az utóbbi nem igazán tetszett anno, valamiért ötlettelennek tünt akkortájt, de lehet nekifutok újra.

 5. praetorian

  Ide nekem a könyvet de azonnal

 6. Serius Ben

  Második kiadású Ripley háborújával rendelkezek kedves prometheus (mert az eredeti trilógia is megvan ezt akkor vettem meg amikor még a harmadik eredeti pont hiányzott) seriusben@hotmail.com ez az msn címem, vegyél fel és megbeszéljük, baráti áron el adom neked.

 7. necrolord666

  Nekem megvan az eredeti Möbius-os Halál árnyékában de sztem nem valami nagy szám.A Halálcsapda viszont remek , remélem újra kiadják hasonlóan szép kézzel festett borítóval, mert ezek a digitális szarok amivel az újabb Aliens regények kijönnek botrányosan szarok.

Vélemény, hozzászólás?