Újabb AVPR előzetes!

Vadonat új, újabb jelenetekkel bővített előzetes: avpr_e_green_100107_qthighwide.mov (65Mb)
Letölteni, lejátszani, ledöbbeni! :D

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

24 Hozzászólások

 1. Kiiiráááály :)

 2. idegen93

  Ja nagyon jó főleg amikor a végén leadják a karácsonyi zenét és közben meg kinyirják egymást sirály. :)

 3. ..::_Lacee_::..

  Jóóféle :D

 4. hydrafactor

  Doktor úrnak betege van :D
  Nagyon tetszik!

 5. na ez volt a mozisfelvételes greenband.
  az a sok kis mellkasrobbantó egy valamiből kelt ki,vagy csak falatoztak?:)

 6. Nagyon klassz a trailer. :)

 7. idegen93

  Nem is tudom J-rex lehet hogy tömték a kis pofikájukat vagy pedig egy üres tojásban voltak eggyüt bár azért szerintem nem kelhettek ki eggyütt bár ki tudja de azok úgy hárman ojan kis édi bébik. :)

 8. NORBERTO

  Eszméletlen jo!! főleg a karácsonyi zene :P jol fog kezdődni a 2008as év , mármint filmek terén !! =)
  Moziba egy fantasztikus élmény lesz megnézni, ez tuti nem egyszernézős film !

 9. Schweki

  Eszméletlen jó gyerekek, a kórházasat pont ilyennek képzeltem el, az pedig, hogy valami üldöz a vízben és nem tudod, hogy mi, hát az huhh…. Az nagyon üt!!! Nemtom ki hogy van vele, de én berosálok rajta. Jók. Tetszik.

 10. idegen93

  jó hogy az Avpr-ben is lesz majd az a krokodil úszás amit az alienek használnak szuper hogy az egyik kedvenc állattfajomról csinálták meg az alienek úszását bár igaz más állatok is úsznak így na mindegy. :)

 11. cosmic

  fuuu… egyre jobban azt érzem, hogy nem kellene több trailer….
  egyre többet látunk a moziból…. hmm.. nem jó nem jó…

  ugyanez volt nálam a AVP-1 nél is.
  megfogadtam hogy MOZIBAN megnézem! komolyan.

  erre áttmegyek valamikor a haverhoz, aszongya Megvan az AVP.

  kell?

  óó mondom…. gondolkozok… izé… ráadásul ajánlotta hogy tetszett neki… :S

  nem bírtam ki. elkértem tőle. megnéztem. persze mozis minoség, de nézhető volt…

  de megnéztem moziban is azért…. de mégsem volt olyan érzés, mintha először láttam volna…..

  most ismét megfogadtam, hogy csak januárban, moziban.

  de az emberi faj annyira gyenge………… :)

 12. LángVágó

  vannak erősek is ;) de a trailert én sem bírom ki hogy ne nézzem meg viszont a sekikemes kakákat nem vagyok hajlandó meglesni

 13. hydrafactor

  Komolyan, tiszta szinusz hullámban vagyok.
  A Red Trailer nagyon tetszett (hihetetlen katarzist éltem át :P) Viszont az utánna következő, Trailer engem lerohasztott (az eleje nekem nem tetszett).
  Most meg látván a Green-t tiszta Happy vagyok.

 14. idegen93

  De különben én nem értem hogyha az avp-nél azt irják hogy bármelyikük győz mi veszítünk akkor mért pont mi győzünk inkáb annak kéne lennie hogy bármelyikük győz mi csakis győzhetünk.

  Ez az uj trailer nagyon jó ahogyan ki néznek bár az a mellkasrobbantó elégé fura de nagyon jól megcsinálták ezt a filmet már aligvárom. :)

 15. Én le döbbentemXD

 16. szlini

  Egyébként egy dologért az első AVP-t jobban fogom szeretni /gondolom több se lesz….XD/ , méghozzá csak azért mert jobban komálom a simabuksis alient a bordásfejű alienses fajtánál, illetve a hosszabb csuklópenge sem egy csúnya dolog. Bár gondolom itt a készítés során az volt az elsődleges, hogy legyen minden original, merthogy ezt várják a népek.

 17. AVP hosszú ikerpengére: Tudomásom szerint a pengék nem önmagukba csúsznak, hanem a tartójukba. Tehát nem lehetnek hosszabbak mint a tartók. Az AVP-ben pedig eléggé túlmentek. Tehát, hogy is van ez?

 18. peeeet

  …hááááááát … 3 trailer és úgy érzem láttam a filmet. két lehetőség van: 1, totál félrevezetés a 3 trailer és más lesz a sztori mint ami eddig kiderült a bemutatókból (ez lenne a jobbik eset – kevésbé valószínű) 2, ellőtték a tartalom 95%-át pár percben, marad a vérfürdő ,tunkolás egy egyértelmű történetnél (tipikus amerikai bukta – sajnos ez a valószínűbb – de ne így legyen!)

 19. idegen93

  Lehet hogy ezt az ikerpengéset teljesen elrontották a predator filmekben.

  Ahogy mondod ne így legyen bár szerintem nem így lesz mert hát a rendezők nem olyan bénák mint az Avp rendezője nem hanem nagy titokban tartják és biztos vagyok benne hogy majd nagyon jó lesz majd a moziban remélem ez lesz.

 20. idegen93

  Hát legalább Bambi túlélte az előzetest vajon az egész filmet is bár ki tudja lehet hogy majd ki fog kellni majd Bambiból és akkor majd egy őzlient fogunk majd látni ami úgy fog kinézni kb. mint az Avp2 Primal hunt-ban lévő szarvasra hasonlító lény már nem bírom kitör belőlem adigra egy alien mire eljön a film áárgh!

 21. MarciCFH

  Nekem nagyon bejött az avp-s alien forma, az ikerpengék pedig nagyon állatul lettek megcsinálva. De ez csak az én véleményem. Remélem jó lesz a film. Pont a vizsgaidőszakban fogják adni a moziban:D már nem csak a vizsgáktól kell majd félni.

 22. Red Queen

  Január: irány a mozi!

 23. Vipera

  Én nem néztem meg ezt a trailert mert félek hogy az összes poén le lesz lőve mire a moziba érek. Félek hogy ezzel is úgy járnék mint az AvP-vel, hogy a bemutató alapján hússzor jobb filmre számítottam volna. Az első két trailert megnéztem, az ezutániakat már nem fogom. Csak legyen már január…

 24. idegen93

  Hmmm…Vajon ki tudod e birni a kisértést Vipera vagy nem ki birja vagy nem hát ez majd ki derül januárban.

  Bár szerintem nemkel attól félni hogy rossz e az előzetes vagy hogy a film lesz rossz mert hiszen azt mondják hogy jó lesz és ezt nem az a rendező csinálja aki egy szánalmas Avp csinált nem itt már lehet látni hogy sokkal jobb lesz minden a cím az előzetesek a szereplők a díszlet a jelmezek sőt még új fegyverei is lesznek a predinek ha meg mégis rossz lesz hát az pedig az gáz na most megyek lóbablecsót enni. :)

Vélemény, hozzászólás?