Új képregény az AVP TUS-hoz

A Dark Horse Comics égisze alatt (hát hol máshol?) új AVP képregény jelenik meg Alien vs. Predator: Sand Trap (~Homokcsapda) címmel, mely kizárólag a legújabb limitált AVP DVD kiadással együtt szerezhető be. A csomag neve: Ultimate Showdown Collectors Set.

A képregény címéből is következik, hogy egy sivatagos bolygón kerülnek bele a katonák a két idegen faj háborújába…

Az AVP Ultimate Showdown Collectors Set tartalmazni fogja minden Alien és Predator film kétlemezes kiadását és egy ugyancsak ehhez a csomaghoz készült figurapárost (erről már korábban volt szó!) és két jegyet az Aliens vs. Predator: Requiem-re.
Az 10000 példányban limitált pakk 2007. november 27-től szerezhető be a Best Buy hálózatában.

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

7 Hozzászólások

 1. idegen93

  Biztos majd egy új alien faj lesz benne amik a föld allatt gyorsan tudnak mozogni és hasonlítanak a férgekre vagy a Tremorsz beli szörnyekre.

 2. Red Queen

  Borsos áron persze.

 3. És az olyan nagy képregényesek, mint, te mano, hogy fogják beszerezni ezt a képregényt?

 4. csillagharcos

  Szerintem evvel is úgy járunk mint a pred extrával ami a predator fejbe van rakva. Égen földön kersestem, de sehol nem hutottam hozzá sőt még nem is hallottak róla.

 5. csillagharcos: igen, az nagy kicseszés az átlag vásárlónak, hogy a két lemezes predator kiadások csakis és kizárólag a fejjel együtt jelentek meg… :(

  nodika: egyelőre az avp speciális változatát hajtom, hiszen ahhoz is jelent meg egy extra gyűjteményes képregény… idővel minden meglesz! :d

 6. alien

  Ezeket a képregényeket meg kell szereznem.

 7. Nem vagyok nagy képregényes, de erre azért kíváncsi lennék…
  Na meg azért ez a csomag is csábító, de mér pont limitált….???

Vélemény, hozzászólás?