Új Fejlődési Ciklus az AVPR-ben

Meglepő és szokatlan életciklus veszi majd kezdetét az Aliens vs Predator: Requiem-ben. A Chet becenévre hallgató PredAlien ugyanis egy átalakulóban lévő királynő lesz, méghozzá nem is akármilyen. A kezdetekben nem lesz tojócsöve, és a tojásrakást is el lehet felejteni, ugyanis szájon át történik majd a megtermékenyítés. Az embriókat azon peches emberek torkába helyezi majd el, akikkel épp kontaktusba kerül. Az egyik rendező, Colin Strause a következőképp képzeli el eme bonyolult folyamatot:

“Még sohasem láthattuk azt a szaporodási ciklust, amely a fiatalból ivarérett királynővé válás alatt történik. Ez az állandósult folyamat, nemcsak, hogy jelen lesz, de ki is lesz bővítve.
A PredAliennek kezdetben ki kell alakítsa saját kis hadseregét, akik megvédik őt és a fészket. Ez azért is szükséges, nehogy védtelenné váljon miközben elkezd tojásokat rakni. Mi most lerakjuk ennek a fázisnak az alapjait. Ezért ilyen összetett lények az Alienek, és nem csak sima mezei bogarak.
Az Aliens-ben látottak alapján képzeltük el ezt a szaporodási fázist. Ott ugyebár egy domináns harcos alakult át királynővé. Viszont azt a folyamatot, ahogy átalakult, még sohasem láttuk egyik Alien filmbe sem. Mi most megmutatjuk!
Az Idegenek nagyon összetett és bonyolult felépítésű lények, mindig megtalálják a szaporodás különleges formáit a legszokatlanabb körülmények között is. Ezért is tökéletes organizmus maga az Alien.
Az egyik legjobb jelenet lesz a filmben az alábbi fázis, nagyon sötét és egyben gonosz. Legyetek megértőek, mert a filmben minden világos lesz és érthető.”

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

13 Hozzászólások

 1. Schweki

  Ez tetszik, jó dolog, hogy bekukkantást nyerhetünk az életciklusukba. Ötletes.

 2. idegen93

  Ja ebben én is egyetértek jó hogy végre kapunk egy új alienes dolgot amiről mi még nemhallotunk és kihitte volna az a fickó aki azt írta hogy szájal vagy micsoda igaza volt ha csak nememlékszem rosszul.És még az is jó hir hogy majd mutatni fogják ahogyan csinálja ezek a hírek hallatán én már egyre jobban várom a filmet. :)

 3. csillagharcos

  Én Alan Dean Foster arcára lennék a leg kíváncsibb, hogy mikor megálmodta ezt a lényt, hogy mit indított meg és , hogy most majdnem harminc évvel később hol tartunk.
  “Kedves Alain Dean Foster akár hol is vagy mindenki nevében köszönöm ezt a fantasztikus kitalálmányt!”

 4. Már megbocsáss, de TE mi a fenéről beszélsz? ADF semmit nem talált ki! Ő csak a regényeket írta meg… Ennyire ne legyél már téjékozatlan… :o

 5. Red Queen

  Hihi, ezek szerint még a többi Alien (és Predator) filmben is mi ki nem fog derülni. Lásd pl. Predator 2.
  Na ez a hír nekem igazán tetszik! ;)

 6. Predator2

  Egy Predalien királynőről az AVP Kelepcében már olvashattunk.
  Remélem jó lesz

 7. alien

  Mégegy ok, hogy megnézzem a filmet.

 8. Az Alien-t NEM Alan Dean Foster hanem H. R. Giger alkotta!!

 9. Hát ezt az új módit még emésztenem kell. Kíváncsi vagyok, hogyan működik a gyakorlatban.

 10. csillagharcos

  Kedves Mano . Elősször is gratulálok az oldaladhoz mert sok ilyen eszme futtatást el lehet intézni ill. új ismeretet szerezni és ezért minden tiszteletem a tied, de szerinted az atomboba kiatlálóját szidják vagy azt aki az elméletet kidolgozta?
  Én az elméletről írtam ő találta ki övé a tisztelet és nem azoké akik filmet csináltak egy regényből (lást Harry Potter). Csak ebben az esetben nem kezdték sztárolni a gondolat kitalálóját, hanem magát a gondolatot és továbbiakban ezt fejlesztették és módosították azzá amit mi ma nagyon, de nagyon imádunk, na és persze, hogy ki ne haggyam ez az oldal sem létezne enélkül!

 11. Yutani

  Hát bocsáss meg, de nem Alan Dean Foster találta ki az Alient, ő csak a forgatókönyv alapján írta a regényét. A megtiszteltetés az eredeti szerzőpárost illeti. Dan O’Bannont és Ronald Shusett-et. És azt a fazont, aki átgyúrta a történetüket.

 12. csillagharcos

  Yutani ha igazad va kakkor mindenkitől ezer bocs és akkor tényleg másé a dicsőség és én tévedtem de idáig bárhol keresgéltem mindíg ADF nevéhez jutottam,ha nem akkor meg kisnyúl. A lényeg, hogy maga a történet(ek) kitalálója sem gondolta szerintem, hogy ennyi idő után azon diskurálunk, hogy hogyan s mint működik a lénye, de szerintem egyik készítő sem remélte hogy idáig jutunk és milyen szintig fogják(juk) boncolgatni a teremtmények fejlődését és életét.
  Bár csak manapság is találnának ki ilyen figurákat amiket a mi gyerekeink fognak íjszinten boncolgatni.

 13. e.norby

  Kár, hogy nem lesznek a filmben runnerek,gondolom a városban élnek kutyák, meg különféle állatok.
  Aki játszott az AvP2 vel ott le van irva, sokimnden az idegenekről, főleg a primal huntban, ha a predatorral játszol az egyik laborban van egy pod amit ha elolvasol érdekes infókhoz juthatsz az idegenekről.

Vélemény, hozzászólás?