Új AOL

Cseppnyi szabadidőmben átalakítottam gyorsan az AOL-t, kezdett nagyon nem tetszeni az előző verzió, és a megjelenítéssel is gondok voltak, és egyszerűbb volt eme letisztult, egyszerű sablont beüzemelni, mint megkeresni a hiba (hibák?) okait…

Szóval újra és megint fekete/fehérbe öltözött az Aliens Online, viszont a vörös ezúttal kékre változott.

Használjátok, böngésszétek, és küldjetek sok-sok hírt! ;)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

20 Hozzászólások

 1. idegen93

  Fura így most az oldal, de hamar bele lehet szokni. :)

 2. cosmic

  köszönjük a frissítést!
  jó lett! :)

 3. predator

  Jó lett az oldal,tetszik!

 4. Tényleg jó lett, nem is mondom, hogy tetszik, mert fölösleges, hisz tudjuk, hogy jó. Am, mivel ez egy alienekkel foglalkozó oldal(elvileg), nem lehetne valami olyanstílus?, nem csak fekete fehér, színek? Ez persze csak érdeklődés. :P

 5. Ezt a kérdést mindig megkapom mióta létezik AOL, mivel azóta mindig fehér alapra a lehető legkevesebb designelemmel van ellátva a külalak. A válasz, hogy hiszen ez is Alien stílusú, nézd csak meg a Nostromo fedélzetét, mennyire fehér! :)

 6. paci

  Jó ez így.. Nem szeretem, ha túlzottan ki van csicsásítva egy lap, ráadásul még a gépet is visszafogja. Remélem a hírbeküldősdi most már menni fog rendesen, korábban voltak gondok vele…

 7. remélem igen.
  frissítettem minden létező plugint és a hírbeküldőt ki is próbáltam, működött.
  sőt, a hullaszámlálóról többen is ott küldték be a linket.

 8. Gomez

  Na végre!!!Már nem léptem be egy ideje mert az utóbbi időbe sajnos nem sok minden történt az oldalon meg a kommentek is nagyon lassan jöttek,de most beléptem és nem kicsit meglepődtem:)Szóval nagyon örülök h megcsináltad,thx;)

 9. Végül is a te oldalad, nem szólnék bele…de mindenki örült volna szerintem egy rendes kis alien dizájnnak. Am a hírbeküldésről annyit, hogy egypárszor én is küldtem be (még régebbi AOL volt), de semmi visszajelzés vagy hír nem jelent meg.
  A nagy közönségnek meg mutatnák valamit! :P
  http://1.bp.blogspot.com/_XdP6Lp2ceqY/TKo2rfHP_2I/AAAAAAAAdlo/V05RnnYMtm8/s1600/5052202246_0ef63c7d6f_b.jpg

 10. ragathol

  Ezentúl már nem lehet hozzászólni a könyvekhez, képregényekhez, stb…?

 11. Jihááááj, dehogynem. Köszönöm az észrevételt. Egész egyszerűen kifelejtettem a kommentelés kódját! Bocsi, amint időm engedi, javítom!!!

 12. Na, meg is oldottam a hiányt.

 13. A galériát hol találom? :S

 14. prier

  Szuper ez az új design. Rég nem jártam erre – hja, a felnőttkor sok időrabló tevékenyége – de istenien jó érzés visszatérni az Idegenekhez. Picike időutazás olyan 8-9 évvel ezelőttre, amikor még ifjú voltam és bohó :)

 15. Még nagyon-nagyon régen, le lehetett tölteni magyarra fordított képregényeket. Lesz még rá lehetőség a jövőben? :)

 16. Azok tényleg jók lennének.
  De még mindig nem találom a galériát! Törölve lett, vagy mi?

 17. jokerdesigns.com/thehunted/yautja/index.php Predator betűk és egyebek, igazán nem kell megköszönni, vezérlő pult, betűkészletek, ide kell egérrel behúzni a betűfontokat! Kéz és lábtörést hívek!

 18. Egy kis haszna van talán, bár szerintem, linkelhettél volna olyat, ami magyar. Pl a szótárnak. No de mind1, linkelem én! :D
  avp2.atw.hu/page.php?21

 19. Ez is jó Aliensking, ne feledd, csak építőleg, semmi egyéb! :)

 20. Én most nézem az oldalt, nem rossz, de én nem a szótárra gondoltam, hanem a betűkészletre, amit betölthetünk a windowsba, így predator betűkkel írhatunk, bocsi ha nem voltam fentebb érthetőbb.

Vélemény, hozzászólás?