Aliens Predator FCBD


[2009.05.22.] A 2009-es Free Comic Book Day-en (Ingyenes Képregény Nap – ez amolyan képregényünnep, jópár füzet ingyen beszerezhető csakis ezen a napon) azaz a 2009. május 2-án debütált ALIENS/PREDATOR képregényfüzet immár itthon, magyarországon is beszerezhető, persze angolul, és nem ingyen, de hátha található ott valami amit érdemes megvenni, hogy mellé hazavisehhe az ember ezt a füzetet is!

Részletek a Trillian C.M.A. képregénybolt fórumában!
(Forrás: kepregeny.net)

És hogy méginkább megjöjjön a kedvetek hozzá, elkészült a képregény adatlapja, ahova jópár újabb bemutató oldal került fel!

[2009.01.04.] Még augusztusban szó esett arról, hogy a Dark Horse Comics újraindítja kedvenc hőseink sorozatait. A havi képregényelőzetesek általában 3 hónappal a megjelenés előtt érhetőek el (azaz az új sorozat első részeinek borítóit februárban pillanthatnánk meg csupán!), de a DH nem húzza tovább a rajongók idegeit, ugyanis már bejelentette, hogy a 2009-es Free Comic Book Day-en (Ingyenes Képregény Nap – ez amolyan képregényünnep, jópár füzet ingyen beszerezhető csakis ezen a napon) 2009. május 2-án debütáltatja az új sorozatok reklámelőzetesét! Hogy ez már a történet első pár oldalait tartalmazza-e, vagy egy amolyan komplett elő-történetet, az még nem derült ki. Addig is, íme a várható borító.