Tom Woodruff az AVPR Prop Replikákról

Tom Woodruff született Alienmegformáló megmondja a frankót a SideShow Predator Prop hármasával kapcsolatban. A folytatásban megnézhető a videó!

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

8 Hozzászólások

 1. idegen93

  Bárcsak meglenne ezek közül nekem mindhárom.Nagyon szépen kilettek dolgozva kár hogy a maszk belsejét nem mutatták.

 2. csillagharcos

  A Fegyverek tényleg klasszak és így legalább kiderült, hogy hogyan lő a tralier végén a srác az ágyuval de ahogy a shurikent nézem nem igazán falhoz szögezéshez találták ki hanem csak megvágni valamit.Mert ha megnézitek egy kifele álló hegye nincsen így nem értem így hogyan fogja szegény csajszit a plafonhoz rögzíteni

 3. csutkakoma

  Úgy fogja felszögezni, hogy forog és hegyes és mint egy kampó fog belefúródni a testébe.! Nézzd meg mégegyszer csak közelebről azt a Shurikent!

 4. Szerintem is nagyon éles a shuriken, és a Pred hihetetlen erővel tudja elhajítani!
  Valószínleg a fal nem beton, hanem valami mai, divatos könnyűszerkezet, amibe egy ilyen pengét nem nehéz belevágni és mivel forog, ezért a több karom megtartja a csajszit! Kár, hogy nem én tartom….;)
  (Persze még a ‘támadás’ elött.)

 5. idegen93

  Te kis huncut!De különben nem csak az ilyen kis gyenge falakba tudja beledobni a surikenjét hanem még a kőfalakba is emlékezetek vissza az Avp-re.És szerintem simán feltudja akaztani a falra a szöszit hiszen az közel volt a falhoz és ezért csak ráment a falra és ezért nem tépődött ketté dekár.

 6. csillagharcos

  Nem itt kezdődik az én problámám hanem ott hogy a hegyek egy bizonyos szöget zárnak be amik nem hagyják el a kör ívet így esélye sincs belefúródni valamibe ami nem köztes. Tehát valami puhába meg tudnak álni de mivel egy hegy sem mutatki a kör kkülseje felé hanem bezárják a kör ívet így ez csak nagyon el rontott fikció, de amúgy nagyon mutatós! Mivel eddig nem lehetet ennyire részletesen megfigyelni így felsem tűnt.

 7. csillagharcos

  Még annyit ha záróirányba forog azaz heggyel előre max a két első penge képes bajt okozni a többi túl közel van egymáshoz maximum fizikailag néhány centi mély sérülésre képesek.

 8. Úgy tudom, két féle állása van a shurikennek, emlékezzetek az avp1-ben!!
  Sajnálom, hogy mostanában a disc háttérbe szorult, az se volt rossz ‘fegyver’! Sőt!

Vélemény, hozzászólás?