Schwarzi újra Predátorra vadászhat

A közönség csak úgy fogja elfelejteni a rossz Predátor-folytatásokat, ha visszatérünk az eredetihez” – mondta Robert Rodriguez egy MTV-videóban a 2010-re ígért Predátor 3-ról, aminek Antal Nimród lesz a rendezője. Rodriguez producerként ragaszkodik hozzá, hogy Kalifornia kormányzója, Arnold Scwarzenegger is szerepeljen az új részben, de lehet, hogy csak digitálisan rakják bele. Schwarzenegger egyébként tegnap lett 62 éves. (index.hu)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

85 Hozzászólások

 1. Hudson

  Érdekes:Schwarzi újra Predátorra vadászhat.
  Ha ez olyan lesz mint a Terminator 4-ben (kis rész) oké, amúgy meg mit finomkodnak vele, gyúrja vissza magát, Stallone milyen formába hozta magét a Rocky 6-ra, őse olyan fiatalos manapság. Vagy a kormányzó már csak a tollat forgatja?
  Arninak ráadásul a népszerűsége is zuhan mint kormányzó, ha más nem ezzel bizonyíthatna legalább a fanoknak.

 2. Weyland

  Így a távolból még nem lehet mondani semmit erre az egészre. Konkrét infók kellenének hogy bármit is lehessen rá reagálni. Még túl ködös az egész. Csak lehet hogy szerepel bent Schwarzi…………..de lehet hogy csak digitálisan……… Bizonytalan még rá bármit is mondani ahogy már mondtam. De még egy rövid tartalmat sem említenek.

 3. idegen93

  Hát akkor max a tábornok lehet legalábbis én úgy gondolom…

 4. razel89

  Szerintem csak fontos mellék szereplő lessz valahogy úgy mint a betondzsungel könyvben, és más lessz a fő szereplő. Remélem Mike Harrigan megint vagy esetleg most mind a ketten.

 5. Warkmada

  Szerintem nagy ász lenne ha újra láthatnánk mint predator vadászt, esetleg mellékszereplőként feltűnne, mindenképp jót tenne a karrierjének és sokat szivesen látnák újra…én örülnék neki

 6. idegen93

  Hát én is örülnék de nem hinném hogy sokat szeretne szerepelni.Én szerintem ezért is lenne a tábornok.

 7. Weyland

  Mármint melyik tábornok?

 8. idegen93

  Aki az elején elmondja Swarzennegernek hogy mi lesz a küldetés és hol.Az az ősz hajú alak.Mert az annyit szerepel csak meg még a végén a helikopterben.Ezért gondoltam erre (de nem kell hogy ősz haja legyen).

 9. Hudson

  Amúgy ez egy űrhajósos starship trooperes film lesz szóval a tábornok akkora már biztos koporsóba fekszik. RÁadásul még le is zuhannak a predbolygón

 10. idegen93

  Affene el is felejtettem.Kösz hogy szólsz.Valamiért úgy emlékeztem hogy feldolgozzák az egész első részt. :S

 11. razel89

  Keverted sztem az alien 5 kósza híreivel amik persze nem igaza. vagy nem?

 12. idegen93

  Nem csak rosszul emlékeztem az egyik hirből mert ott azt írták hogy a története ugyanaz lesz mint az egy.És valamiért úgy emlékeztem hogy feldolgozás lesz.

 13. gartner

  Remélem, hogy a jövőben játszódik amikor az emberek is képesek az űrutazásra!
  Sokkal jobb mint ha a jelen fegyvereivel gyilkolják a prediket! Swarci helyett meg lehet, hogy az a Roland Kichinger játszik aki a Terminator megváltásban szerepelt helyette!

 14. Szerintem meg semmi értelme nem lenne, ha Arnoldot is szerepeltetnék egy jövőben játszódó Predator filmbe. Eleve ha megint Dutch szerepét szánják neki, felfoghatatlan, hogy mégis, hogy gondolják a dolgot. Mert addigra, maximum a vén Dutch lehetne benne, az meg siralmas.
  És ott vannak az alternatív megoldások, mint időutazás, klónozás, kiborgizálás, életmeghosszabbítás, és egyéb olyan dolgok, amiknek még egy jövős Predators filmben sem lenne helyük, egyszerűen nem illik az ilyesme a Predator világba. Az AR-ben is erőltetett volt már Ripley visszahozása a klónozással, de a Predatorban Arnold még csak nem is állandó arc, már a Predator 2-ben sem Dutch volt a főhős.
  Szóval, szerintem nem kell Swarci, erőltetett dolog lenne. Maximum úgy lenne értelme, mint a P2-ben a vidófelvételeken Anna és az első rész helyszínének a szerepeltetése. Több nem is kéne.

 15. Bocs a floodértd, csak javítok: Nem azt akartam írni, hogy Dutch a Predator filmben nem állandó arc, hisz ott ő a főszereplő, hanem hogy a Predator filmek világában nem az, hisz a P2-ben már Harrigan a főhős.

 16. idegen93

  Hát csaknem raknának bele klónozást,hibernálást életfentartást stb…De ha ez lesnne biztos nemlennék boldog hiszen az az alien filmek ehez pedig a predator univerzum kell.Remélem kitalálnak valami jót. :P

 17. Hudson

  Rykovnak igaza van.
  Amiket idegen emleget -alienes elemek kihagyása- megoldható a prediktől lenyúlt Einstein-Rosen híd generátorral.:D

 18. idegen93

  Jaja Hudson. :)

 19. Weyland

  Nem raknak bele szerintem semmi olyat amely a Predator filmek varázsát megtörné, legalábbis remélem. A rajongok ellenszenvét tűzelné csak fel nagymértékben ha másképp döntenének. Bár az Alien4 is nagymértékben eltért az elöző 3 rész egyediségétől. Túl elhamarkodták, a történések gyors bütemben haladtak nem volt elegendő magyarázat semmire. Ettől volt élvezhetetlen.
  Remélem a Predator 3 nem követi el ugyan ezeket a hibákat.

 20. Weyland

  Mire várható a film kiadása?

 21. Hudson

  Jaj Weyland…………. mire 3-ig számolok.

 22. Weyland

  Igen? :)

 23. Hudson

  1, 2, há………

 24. idegen93

  Gondolom valahol itt tartasz… :P

 25. Hudson

  Amúgy majd megtudjuk “mire” várható, ahogy azt is Schwarzi lesz- e benne, ahogy azt is, hogy kerülnek oda, lesz e a kommandósoknak lézerágyúja, ahogy azt is Nimródék mit hoznak össze és jó lesz-e.
  Írásomból következtethettek,hogy úgyis ők döntenek, ergó teljesen szükségtelen találgatni, fikciókat gyártani, lehet de fölösleges és csak a szegény billentyűzet élettartamát csökkentitek.

 26. idegen93

  Nos Hudson igazad van.Várjuk ki a végét. :) De azért én még nyomkodom a billentyűzetet nehogy beporosodjonn.

 27. Hudson

  Végül is igazad van idegen93, fejleszti a helyesírást és a billentyűzeten történő gyorsírást. De másra nem jó.
  Talán még erősíti a fantáziát is. :D

 28. Ennyi erővel ne is írjon senki, mert nem érdemes… már bocs, de nagyon hibádzik a logikád Hudson. Ha valakit érdekel a téma, az nyugodtan találgasson. Nem árt senkinek.

 29. Hudson

  Kedves Rykov azt írtam: lehet de fölösleges

 30. Hudson

  Érdemesnek érdemes ha visszanézed az írásomat, helyesírás meg gyorsírás, annyiból viszont fölösleges,mert Rodriguez úgy is azt csinálja amit akar és erre írtam.

 31. gartner

  Veszekedtek mind a házasok!

  Szerintem csak reménykedhetünk, hogy jó lesz! Nem tartom valószínűnek, hogy nagy durranás lesz, látványos, akciodús, de történése semmi!
  Pl: avp 1, avp 2,

 32. Hudson

  Reménykedjünk együtt.

 33. idegen93

  Afene amíg távol voltam kimaradtam egy veszekedésből… :(

  No sebaj akkor csinálok egyet…

  Amúgy az alien nagyon király de a predator egy rakás…

 34. razel89

  kezd ásni a sírodat:D

 35. Hudson, felfogtam én, hogy mit írtál. És épp azzal van bajom. Mi az hogy fölösleges? Marhára nem fölösleges. Egy fannak fölösleges foglalkoznia a témával? Ez nekem egy teljesen új megközelítés, ember. Komolyan nem értem ezt a fajta gondolkodást, már megbocsáss.

 36. Hudson

  Sok az önérzet Rykov, értsd jól.

 37. idegen93

  Most komolyan a billentyűzeten vesztetek észre? XD

  razel89 ne bánkódj.A predator vacak…És te ezt nem tudod felfogni mint én a galaxis leginteligensebb lénye.

 38. Hudson

  Egy predator a kisujjával lenyom egy idegent.
  Amúgy meg Rykov, ha akarsz írogatni akkor kérlek alásan a témával kapcsolatba tedd és ne nekem.

 39. idegen93

  Pff…Olyan kütyükkel én is elbánnék azokkal már nemazé.

 40. Hudson

  Azért ha csak ikerpengéket kapsz, megnézném azt az elbánást. :D

 41. Hű, le lettem teremtve most nagyon.
  Nem fogom az ilyet megérteni sosem…

 42. gartner

  Ti mit csináltok napközben, reggel 8-tol délután 5ig, hogy ráértek itt veszekedni?
  Nem dolgoztok?

 43. gartner

  Jó a predator, csak keveset foglalkoznak vele!

 44. gartner

  Az avp kötetekből kinek melyik tetszett jobban?
  A Perry’s vagy a forrestalos?

  Na, had halljam!

 45. Hudson

  Tudod mit Rykov, 1000 bocs +1 mert megsértettem az érzéseidet, bocs, bocs, ha gondolod leírom 1000x-er + 1-szer is és ezt veheted bocsánatkérésnek, ha gondolod megbeszélhetünk egy talit e-mailen és ha gondolod csapj le, csak fejezzük be rendben?
  Mivel forrestalos-t nem olvastam legyen Perrys

 46. “Ti mit csináltok napközben, reggel 8-tol délután 5ig, hogy ráértek itt veszekedni?
  Nem dolgoztok?”

  Részemről eltaláltad. :D Egy hónapja lettem munkanélküli. XD (Na nem mintha örülnék neki, keresek én újabb munkát ezerrel!)

  “Az avp kötetekből kinek melyik tetszett jobban?
  A Perry’s vagy a forrestalos?”

  Nekem a Perry-s AVP regények jönnek be jobban, lévén azok az eredetiek, és sokkal jobban beleillenek az Alien és Predator univerzumba.
  A Forrestal féle AVP-vel az az igazán nagy bajom, hogy a cselekmény néhol túl zavaros, és nagyon erőlködik azon, hogy a két világot ne csak a lények álltal, de a filmekkel is összekapcsolja. Gondolok itt az android Dutch-ra. Épp ez az amitől a Predators filmet is féltem. Szerintem nem illenek bele az ilyen dolgok a Predator filmek világába.

 47. gartner

  Hudson olvasd el!!!!!!!

  Nekem a forrestalos is tetszett, főleg az eleje!

 48. Weyland

  Teljesen igazad van! Nem lehet két különböző dolgot úgy összekeverni hogy azoknak más-más szálon fut a végük és az elejük. Jobb az ilyen dolgokat békén hagyni. De a két író közül én is Perry írásait tartom hihetőbbnek, hitelesebbnek.

 49. Hudson

  Letöltöttem úgyhogy ha lesz időm mindenképpen elolvasom. :)

 50. gartner

  Köszönöm a véleményeteket!

  De a perry evvel a “bűnös Bolygó”val nagyot bukott a számomra!

  A legrosszabb amit olvastam!

 51. Hudson

  Szívesen.
  Az tény hogy én még ilyen lassan könyvel nem haladtam mint a bűnös bolygóval, de szerintem egy 3,5-ös

 52. Hudson

  Ja és:“Ti mit csináltok napközben, reggel 8-tol délután 5ig, hogy ráértek itt veszekedni?
  Nem dolgoztok?”:
  Szerény személyem reggel 7-től éjjel 1-ig: kajál, alszik megint kajál megint alszik, gépezik kajál,olvas, gépezik alszik, hetente 5x- kondizok és hamarosan napirendre kerül a tanulás.
  Meló pedig szóba se kerülhet

 53. idegen93

  Hudson: “Azért ha csak ikerpengéket kapsz, megnézném azt az elbánást. :D”

  Tehát bevallod hogy a predi gyengéb mint az alien.

  Amúgy én dolgozom a nap 24 órájában…Az a dolgom hogy folyton gépezzek.

  Sóhaj…Mázlisták nekem egy könyv vagy képregényem sincs. :(

 54. Hudson

  idegen93 :
  Pff…Olyan kütyükkel én is elbánnék azokkal már nemazé.
  -Én arre utaltam, hogy te még a plazmavetővel is alig bírnál el velük. :)
  idegen93 :
  Tehát bevallod hogy a predi gyengébb mint az alien.
  -Szerintem mocskosul nem gyengébbek erőbe nagyjából egy szinten vannak csak egy prednek elég beállítania az antianyagbombát a csuklóján.
  idegen93 :
  Sóhaj…Mázlisták nekem egy könyv vagy képregényem sincs. :(
  -Akkor hajrá idegen húzz bele könyvek terén, 5 éve még én is 0-án álltam.
  Tessék keresgélni könyvesboltokban,antikváriumokban.

 55. idegen93

  Kösz a bíztatást. :)

  Plazma ágyúval pedig nem nehéz lőni hisz beméri a hőkeresővel azt bumm.

  Ha a predinél nemlenne semmilyen fegyver Akkor tuti hogy az alien nyerne.Miért is?
  Mert több évmilliós tapasztalata van. ;)

 56. Hudson

  Az addig oké, hogy beméri a célpontot de mondjuk egy erdőben 20 alien ellen egy kicsit hatástalan lennél, egy preddel ellentétben.
  Nem olyan tuti mert egy pred is ismerhet valamiféle harcművészetet, amivel kitöri a nyakukat bár azt megnézném.

 57. idegen93

  Max bírkózás. XD

  Amúgy egy predi fegyver nélkül és egy alien egymás ellen tuti az alien győzne.

 58. Hudson

  Még kokszos szteroidos predet még nem láttunk lehet akkora mint egy királynő.
  Az már végezne 10 aliennel is puszta kézzel.

 59. idegen93

  Miért láttál már ilyen csatát?Nem!De én láttam…És az alien győzött. X))

 60. Hudson

  Én meg szteroidos predet láttam már és a királynőt puszta kézzel kettétépte XDXD

 61. idegen93

  Háhá én pedig láttam szteroidos alien királyt!És szétépett 30 Elderszteroidos predatort bibibí !! ;))

 62. Weyland

  Komolyan, úgy érzem magam mint az Óvizsarúban, Schwarzival a középpontban. :D:D:D

 63. gartner

  Ez az óvizsarú 2!

  Ne veszekedjetek, mind a két lény jó a maga nevében!

  +1eztünk skacok?

 64. Hudson

  “+1eztünk skacok?”
  Nem, nem, soha! Ez egy magánháború az idegen93 ellen.XD

 65. Weyland

  Nem. Egy végső és hiába való harc a psyhiátria ellen, ahol rátok vár a megnyugvás. Isten irgalmazzon az Idegeneknek és Predatoroknak bűneikért!

 66. Hudson

  Weyland fiam te ezt nem tudod átérezni.

 67. Hudson

  Na mi van idegen93 nem mersz előbújni?

 68. idegen93

  HÁÁÁÁÁ!!!Nem csak szunyáltam egyet agyvelőevés után…
  Amúgy minis vesztünk össze?Ja igen megvan…Nos az alienek azért is jobbak mert a predik rusnyábbak mint az alien.Igaz apredi maszkot visel de az a frizura pff…Nagyon gagyi.Míg az alien rájött hogy kigyúrt kecse kopasznak lenni sokkal jobb. ;) Na erre mit mondasz.

 69. idegen93

  Mivan Hudson kimerültél és nemtudsz visszaválaszolni?
  Na mindegy elleszek én itt egyedül is…

 70. Hudson

  Hahaha, még, hogy nem tudok egy xeno pribéknek visszaválaszolni??????Megáll az ész.
  “az alien rájött hogy kigyúrt kecse kopasznak lenni sokkal jobb”:azt ne mondd bomber dzsekit és fehér fűzős acbetet is viselnek, ja bocs viseltek?!
  A raga fíling akkor is menő, ja és egy alien sokkal rusnyább,olyan mint te.XDXDXDXDXDXDXD

 71. idegen93

  Oké tetves pofa ha temondod. XD

 72. Hudson

  A predator akkor is shukár és jó képű mint én, az idegen rusnya mint te more.

 73. idegen93

  Na persze…A ti hangotok olyan mintha böffögnétek.Amúgy ott még a fiúk is női ékszereket meg hajdíszeket hordtok.Tuti hogy szivesebben hordanál egy szép kis rózsaszín masnit ugye? ;)

 74. Hudson

  Ti meg Harry Potterül tudtok csak beszélni, pászkaszájú idegen93.
  Neked meg egy 1000kg-s keresztet kellene hordanod és futni vele. XDXD

 75. idegen93

  Ugye most nem Jesusra gondoltál…
  Amúgy a Harry potterről nemnagyon beszélek…
  De te biztos az Űrodisszeát szereted. ;)
  Netán te voltál az elején az egyik majom? :D

 76. Hudson

  Azt írtam harry potterrül nem róla XD
  Téged meg biztos a majmok bolygójáról szedtek össze.:)

 77. Istenem, és még nekem írod, hogy csak a témához írjak hozzá…

 78. Hudson

  Na látod Rykov megint te kezded és megint te pattogsz. Ahelyett, hogy nekem írogatsz írogass a témához-ezt írtam és ezt úgy látom megint le kell írnom, na de sebaj, egyszer majdcsak megérted……

 79. Hudson

  Látod Rykov a !!!!NEKEMEN!!!! van a hangsúly.

 80. idegen93

  :P Már megint kimaradtam…Megyek a kocsmába bunyózni.

 81. Pedig jogos megjegyzés volt, mert tényleg oldalakat írtok arról, aminek köze nincs a hírhez. Az aliensonline-nak van Fóruma, ott rengeteg, (tényleg nagyon sok) téma van, ott van hová írkálni mindenféle dolgot, még témaindítást is kérvényezhettek.
  Viszont az ilyen hírekhez kommenteket szokás írni. Vannak alapvető etikettek, amiket “illik” betartani, de mivel nem én vagyok az oldal szerkesztője, ezért nem részletezem a dolgot.
  Mindenesetre most tényleg befejezem a panaszkodást, és szerintem ha ennyire érdeklődtök a téma iránt, és tudtok sokat írni róla, érdemes lenne regisztrálnotok az aliensonline fórumába és írni oda.

 82. idegen93

  Hát ha ez téged annyira zavar akkor én befejezem…Csak unatkozok azt jókat elírogattunk. :)

 83. Kösz Rykov, az utóbbi napokban nem nagyon volt időm felügyelni az óvodámat, rájuk fért már egy kis pirospecsenye! :)

 84. Weyland

  Hát ezekre több is rájuk férne mint beteg embernek az éberkómából való felébredés után.
  Én osztom Rykov véleményét:
  “Szerintem mennyetek ki a játszótérre és ott intézzétek el ügyes-bajos dolgaitokat! Ne nyúzzátok egymást oldalakon keresztül olyan dolgokról ami nem az adott témához tartozik. Akár hányszor belenézek a kommentekbe csak ezt az enyelgést látom, már szinte nem bírom megtűrni. Még a kedvem is elmegy az oldal láttán, hogy megint a lehetetlenség van hatalmon.”

  “Ne vegyétek zokon örülök hogy jól érzitek magatokat de ha a témától eltérő dolgokról beszéltek szerintem intézzétek MSN-en vagy CHAT-en! “

 85. idegen93

  Oké oké felfogtuk. :(
  Teljesen igazatok van.Remélem nemvagytok dühösek.

Vélemény, hozzászólás?