Ragadozók 2?

Lesz a Ragadozóknak folytatása? – A közönség és a kritika ugyan kissé közömbösen fogadta Antal Nimród Ragadozókját, a producer, Robert Rodriguez azt nyilatkozta a napokban, lehetséges, hogy lesz a filmnek folytatása. Bár nem okozott különösebb robbanást a mozipénztárakban, végülis csak 40 millió dollárba került a Foxnak, és máris visszahozta a gyártási költség dupláját. Arról nem beszélve, hogy mindössze egy héttel az Eredet bemutatója előtt került a mozikba, ami nyilvánvalóan nem lendített sokat a nézettségen. Hogy ki fogja rendezni a filmet, egyelőre nem tudni, annyi biztos, hogy Rodriguez lesz a producer, ő pedig még az előzőnél is nagyobb durranást, izgalmasabb helyszínt és sztorit ígér a nézőknek. (mozinet.hu)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

28 Hozzászólások

 1. bakker még az elsőt sem láttam…
  Hmm “ő pedig még az előzőnél is nagyobb durranást, izgalmasabb helyszínt és sztorit ígér a nézőknek,,
  az elsőt miért nem tudták jobbra csinálni?
  nem érdekes, ha mondják akkor úgy legyen, megnézem…

 2. predator

  Mindenképp örömteli hír,hogy lesz folytatása,de az elsőt sem láttam,így nehéz véleményt formálni Robert Rodrigez és Antal Nimród Ragadozóiról.

 3. TheMan106

  Inkább csinálnának egy Predator 3-mat Sylvester Stallonéval! :)
  Mindenesetre, ha végre nálunk is kijön a film, majd kiderül, hogy mégis mennyire lesz szükség a folytatásra.

 4. Miller

  Ugyan már nagyobb durranás… Lehet, hogy az lesz nem tudom, de az biztos, hogy ezt csak azért mondta, mert azt nem mondhatja, hogy “majd alkotunk valamit”. Ez olyan, mint hogy a Forma-1 végén az interjúknál állandóan köszöngetik a pilóták a csapatnak a munkát. Így jó munkát végeztek, úgy jó munkát végeztek… Őszintén, ha éppen akkor nyernél egy veszettül szoros versenyt utána a csapatra gondolnál? Lószart, minden egyes ember arra gondol, hogy “baszki én lettem az első, de király vagyok” esetleg később eszébe jut a csapat is. Egy szó mint száz, azért mondják mert ha nem mondanák, akkor maguk alatt vágnák a fát.

 5. Witchlord

  Már egy másik kommentemben is céloztam rá, de annyira nyilvánvaló, hogy ennek az új Ragadozó filmnek az elkészítéséért felelős társaságnak a jó része, köztük nyilvánvalóan ez a Rodriguez, nyilvánvalóan csak a zsebét akarta megtölteni és eszük ágában sem volt filmtörténeti mérföldkövet készíteni – természetesen az adott műfaj határain belül -, vagy egyáltalán csak tisztelettel nyúlni a témához és valóban a világ elkötelezett rajongóinak igényeit kielégíteni… Ennek a producernek ez akkor is csak egy kereseti lehetőség, egy munka, amit elvégzett és most hátra dőlhet a székben, naná, hogy úgy gondolja, csináljunk még egyet, az is hoz majd a konyhára egy keveset… :( Már bocsánat a hasonlatért, de hol van itt az a fanatikus alázat, elkötelezettség, ami pl. a Gyűrűk Ura film-trilógia vagy a Star Wars filmek elkészítését övezte?! Na az olyasmi, ami követendő példa lehetne nagy volumenű, komoly elvárásokkal rendelkező filmek legyártását illetően… Mert persze lehet beszélni arról, nagyon kell a jó forgatókönyv, meg az sem árt, ha van elegendő költségvetés is a filmre (Ha kétszer annyi pénzt szánt volna a Predators-ra a filmstúdió, jobb lett volna???), de a végén mi, filmrajongók fogunk úgyis ítélkezni, lelkesedve vagy éppen csalódva…

 6. lackovirus

  Robert Rodriguez már a kilencvenes évek végén meg akarta csinálni a Predator 3-t! Meg is írta a forgatókönyvet, ami a második rész végén feltünő antik pisztolyra helyezet volna a hangsúlyt és egy kalózhajón játszódott volna a történet. Akkor a stúdiónak égnek állt a haja a tervezett költségvetéstöl /150millió/ és gyorsan lezárta a dolgot. Rodrigez azóta is szívügyének tartotta a sorozatot, ezért kicsit érthetetlen végül miért is nem ő rendezte. Valószinüleg a rengeteg kompromisszumért /story,költségvetés,stúdió nyomás/ inkább kiadta “bérmunkába. Majd meglátjuk milyen lett, és erőre kap-e belöle majd a franchise. Ha igen akkor, vlószinűleg abból a szkriptböl “jönnének” az ötletek.

 7. Danny

  Volt 1 olyan verzió is, miszerint előzményfilmet készítenek, amiben Noland elrablását és életben maradását mutatnák be.
  De őszintén remélem, hogy ezt el fogják vetni. Hagyják már ezeket a nyomorult előzményfilmeket, épp eléggé be fog majd tenni az Alien saganak is! De komolyan, mi értelme van előzményeket nézni, úgy, hogy úgyis tudod, hogy mi lesz majd a vége???
  Ezt szerintem sose fogom megérteni…

 8. Falconer

  Szerintem azért csinálnak ennyi előzmény filmet, mert egy csomó ötletet adhat a további folytatásokhoz. Például egy filmből csináltak 3 részt és utána bedobnak egy előzményfilmet, amiben kiderül hogy egy fontos karakter eltűnik vagy hibernálják vagy mittomén, és akkor a rajongóknak egyből eszükbe juthat…HOPPÁ akkor ez fog szerepelni a 4. részben stb…Emellett adhat egy folytatás-ötletet a rég lezártnak hitt történethez. Szal sztem jót tehet a sztorinak egy előzményfilm. Az már másik kérdés h csinálnak-e a Predator előzmény filmet, én tuti megnézném.:D

 9. ragathol

  Szerintem az előzmények sokkal inkább arról szólnak, hogy a forgatókönyvíróknak nincs épkézláb ötletük egy jó folytatáshoz, amit éreznek is, de mivel csak akarnak még keresni egy kicsit az adott történeten, hát leforgatják azt, amit a korábbi alkotók már rég kitaláltak és megosztottak a nagyérdeművel.

 10. mbalazs

  Folytatás? Miről? Alig volt sztori…!
  H ott bóklásznak 2-en a vadászterületen…?

 11. DanXeno

  nekem tetszett… én odáig-vissza vagyok érte… (oké, a kattant csákó elég érdekes volt) de sztem egyébként jó… (kicsit talán túlságosan össze van sűrítve..könyvben,hosszabban jobb lett volna) de én várok folytatást… :D kíváncsi vagyok Royce-ék sorsára :D

 12. DanXeno

  előzmény filmek…? rendben,de ne mellékszereplőként,a legeslegvégén jelenjenek meg az Alienek/Predatorok… végig legyenek ott! És ha nem is ők a fő történeti szál,adjanak nekik helyet! Ez az Ő kultuszuk!

 13. mbalazs

  Én úgy vagyok vele h meg lehetett nézni, az avp2-féle szentségtörés és b-horror jellegű degadálásnál sokkal jobb volt! Nyílván a p1-p2-höz nem ért fel, de Nimród legalább próbálkozott és nem B-filmet akart csinálni!

  Az nagyon jót tett a filmnek h Rodriguez-t nem nagyon engedte a kormányrúdhoz!
  Az a trükközés is a trailer-ben lévő többszörös shoulder-cannon lézer befogással Brody felsőtestén is állítólag az ő műve…!

 14. DanXeno

  hát,jó nagy baromság,mert a filmben csak 1 ilyen lézer fogja be…

 15. Danny

  Na ja, én rohadtul sajnálom, hogy úgy átszerkesztették azt a jelenetet. Pedig iszonyat jól mutatott a trailerben. Szerintem lehetett volna belőle egy Predator-univerzumos jellegzetes kultjelenet.

 16. mbalazs

  Állítólag easter egg-ként van benne egy aliens koponya, mint a p2-ben! Vki megtalálta? Mert nekem végig gúvadt a szemem, de nem láttam!

 17. DanXeno

  tényleg van! :D ha jól emléxem,akkor mikor megtalálják a predek “táborát”,vagy a hajóban,már nem toom pontosan..de arra emléxem h van benne…csodálkoztam is rendesen :D

 18. Ripley

  Ekkora gyenge filmet, ezért szerintem felesleges, le kell zárni ezeket a filmeket, mert ezek már csak gyalázás kategória!
  Ne is legyen Alien 5. rész, mert csalódás lesz csak…pár éve amúgy sem tudnak normális filmet készíteni.

 19. DanXeno

  szerintem ez akkor is jó film volt,és az ellenkezőjéről semmi nem tud meggyőzni!

 20. mbalazs

  DanXeno: Hol? Merre? Pictures plz!

 21. DanXeno

  én moziba néztem :S nincs meg,különben printscreen-elnék neked.

 22. T-800VZ

  Talán TheMan106 érzett jól rá S.Stallone gondolatával, nagyon dübörgő filmeket nyomat manapság és most jobb mint valaha, őt eltudnám képzelni egy rakás harcedzett hű zsoldossal /The Expendables-csak poén/, hogy pudingra mészárolnak néhány predatort, vagy alient.Szerintem R. Rodriguezhez abszolút nem is passzol ez a téma, noha készített már sci/fi-horrort /The Faculty/, de ő csak szeretne jó lenne az AVP világában, nem mindenki tudja ezt átérezni, legjobb lenne előkotorni John McTiernant inkább, őróla annyit hallottam mostanában hogy valami börtönügye van /talán lecsukták/.Bár én előre megírtam hogy a Predators sztorija nekem sandít, de attól függően azért persze élvezettel adóztam a filmért, annyira nem rossz, de ez most lehet egy kis elfogultság is bennem a téma miatt.

 23. ennyire azért nem volt jó film…:D

 24. DanXeno

  de rossz se :D

 25. Yutani

  nekem is bejött :)

 26. Skynet-TX

  Én is megnéztem nemrég, és úgy gondolom, kifejezetten jóra sikeredett. Például az egymásra vadászó ragadozó változatok – mint a farkas meg a kutya – ötlete nagyon jó. A Ragadozók kutyáinak ötlete pedig még jobban tetszett. Fishburne halálát egy kicsit leegyszerűsítették ugyan, de az a jelenet sem volt olyan rossz. A folytatáshoz pedig vagy újabb embereket kell hozni a bolygóra, akik aztán csatlakoznak a túlélőkhöz, vagy nekik kell eljutniuk egy másik bolygóra, ahol aztán újabb prédákkal találkoznak. Más lehetőség nincs.

 27. Szerintem jobban teszi a Fox studio is ha kivesz az ügyet Rodriguez kezéből, bírom az ürgét de fentebb már taglaltam az ügyet, itt az ideje hogy végre ismét egy felsőbbrendűbb predator mozi kerüljön az asztalra, nézzétek meg az előző 2 filmet, ez meg sem közelíti, csak ha az apró részletekre is odafigyeltek már ott is látszik. Ide egy igazi berobbanó erejű kult kell!

 28. pred161

  Én láttam a filmet, barátnőmmel mentünk…:P Mellesleg megszerettettem vele előtte az alien-t és a predator-t, úgyhogy… élvezte:) Amúgy nem volt rossz, túl jónak se tudnám mondani, és kicsit sok benne az előre látható dolog, meg mondjuk hiányoltunk belőle pár dolgot, amit az előzetesben jónak láttunk… de amúgy még így is jobb mint az AvP 2 és ha belegondolok, azért nem lett olyan borzalmas!

Vélemény, hozzászólás?