Rács mögé kerülhet a Predator rendezője

[index] John McTiernan hétfőn négy hónap börtönbüntetést kapott, amiért hazudott az FBI-nak Anthony Pellicano, a visszavonult magánnyomozó ügyében. Pellicano a vád szerint számos hollywoodi hírességről készített titokban felvételeket, többek között Charles Rowen producerről is, a Die Hard (és a Predator) rendezőjének (állítólagos) megbízásából. McTiernan nem esett kétségbe, bízik az ügyvédeiben. Anthony Pellicano egyébként igazi filmvászonra kívánkozó figura: azon túl, hogy sztárok után kémkedett, saját tapasztalataiból merítve írt egy Magnum-epizódot, 2002-ben pedig az irodájában talált kézigránátok és C4-es robbanószerek miatt kapott 30 hónap börtönt.

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

8 Hozzászólások

 1. idegen93

  John Mciernan-on kicsikét ijesztő hogy 2002-ben találtak az irodájában kézigránátokat és c4-es robbanószereket bizonyára fél hogy egyszercsak majd tényleg eljönnek filmbeli hősei a predatorok szegény fickó tényleg sajnálom szegényt.

 2. Azt Pellicano irodájában találták…
  A rendező úr meg így járt.

 3. Red Queen

  A Művészlelkekkel mindíg csak probléma van, hát ne kövessük őket. Megcsinálnak egy alkotást, oksa. Fogyasztjuk őket, oksa.

  Azonban éppenhogy Rájuk van szüksége a társadalomnak.

 4. weriger

  Hát, ezaz! Én pl.: Nem tudnék meglenni képregények vagy figurák nélkül!

 5. idegen93

  Nem értem Red Queen ha végülis nem követnénk a rendezőket bár abban tényleg ne kövessük őket hogy fegyvereket vegyünk de hogyha nem követnénk őket akkor nem lenne se film se a hozzá kapcsolódó dolgok bocsánat hogyha esetleg összekutyultam volna valamit.

 6. Red Queen

  Minden embernek van egy életcélja, és az a fontos, hogy szeressék is azt a célt.
  Tehát a hozzászólásomban csak azt akartam kifejteni, hogy ha nem lennének alkotók, összeomlana a világ.

 7. Red Queen

  Ja ésmégvalami. Amúgy ez a hír nem ért meglepetésként.
  Mikor a Predator elejét nézem, a rendezőre gondolok, tudom hogy gigantikus kedvenc ( és a világon az egyik legjobb akció-) filmünk már jó és élvezetes lesz, de a rendező lelkivilága már hagy néhány fekete nyomot maga után.

 8. Red Queen

  idegen93 – igen, egy picit összekutyultad a dolgokat.

Vélemény, hozzászólás?