Prometheus – Nemzetközi előzetes

Megérkezett az eddigi leghosszabb és legütősebb előzetes az Alien-előzményfilmként emlegetett Prometheus-hoz. Ezt a trailert már tényleg csak azok nézzék meg, akik nem különösebben kedvelik a meglepetéseket a moziban, ugyanis gyakorlatilag az elejétől végéig elmeséli a filmet. Mindenesetre ha a Prometheus csak fele olyan jó lesz, mint amilyennek ebből az előzetesből tűnik, akkor kábé kétszer olyan jó lesz, mint a valaha készült legjobb film. A Prometheus-t A nyolcadik utas: a Halál-t is jegyző Ridley Scott rendezte, a film június elején érkezik a magyar mozikba. (origo)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

4 Hozzászólások

  1. idegen93

    Kösz mano a bejegyzést ez jólesett! :)

  2. paci

    Pedig nem akartam többet megtudni mozizás előtt… Gyenge jellem vagyok, hiába is tagadnám. Ja, és Alien május elseje! :-P

  3. kabuki

    nekem olyan sokat nem spoilozott be ez a trailer, a második fele az kb. ugyanaz amit már eddig is láthattunk, a történetről meg már eddig is sok minden szivárgott ki. én egyre inkább kíváncsi vagyok a filmre, ez az előzetes csak még inkább izgalomba hozott. vajon mi az a kis kobraszerű lény ami megmarja (?) az egyikőjüket ott 1:45-nél? na majd a film megadja a választ mindenre. nagy az esélye annak, hogy ez lesz a legjobb alien-film 1986 óta. már várom.

  4. Hát… sci-fi-nek nagyon jó lesz, de Alien filmnek… :S

Vélemény, hozzászólás?