Predators – Poszterek

Lassan, de biztosan közeledik a Predators bemutatója, így elkezdődik a film marketinghadjárata is. Most éppen két új posztert kaptunk:

[2010. március 14.] Megérkezett a Predators első /Teaser/ posztere, ráadásul igen kellemes méretben, úgyhogy akár a szoba falára is mehet nyomtatás után:

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

16 Hozzászólások

 1. Danny

  Éljeeeen! :D

 2. ripley001

  A szobám már így is tele van poszterekkel, csak azt nem tom melyiket vegyem le helyette. A Tomb Raider-es, a Bioshock, Resident evil, és Johnny Depp poszterét biztosan nem veszem le.(Kár, hogy pont most döglött be a nyomtatónk)

 3. nekem tetszik:)
  am éppen játszok a Avp 3 játékkal a fatális:)

 4. Danny

  Igen, nekem is nagyon bejön, szerintem igazán feelinges! :)

 5. predator

  Tetszik! Jó kép. Bejön ez a módosítás az “ikerpengéjén”.

 6. Ütős!

 7. ripley001! Többre tartod a Tomb Raidert a predinél? Nemár! :D
  predator! Nekem nem jön be ez a penge. Ezen is csak nézek, hogy miért ossza az észt a klasszikus filmről. Inkább az első AVP-re emlékeztet ez a fegyver.

 8. Danny

  Na, nehogy ezen a kis módosításon akadjatok ki! Szerintem nem rossz ötlet, hogy még ezzel is változatosabbá próbálják tenni a fegyverzetüket.

 9. A Lara Croftot én sem vennék le a falról. :)
  Hiszen azok a mellkasi figyelem elterelő ikerdombok legalább olyan veszélyesek, mint az ikerpengék az alkaron.
  Hiszen csak bámulod..és bámulod..és bámulod..és még mindig csak bámulod, mikor Lara oda ér hozzád, és Chuck Norrisosan le pörgőrúg. Én meg buta férfiként boldog mosollyal az ajkaimon halok meg, miközben a retinámba isteni ikerdombok égtek.
  Viszont a Jhony valószínű… nos őt szépen kivágnám és a fejét rá ragasztanám az iker pengék végére. :)
  Elvégre kalózként igazi veszélyes préda. :D

 10. ripley001

  Nekem a toplistán a Predator mindig az első helyen van, bármi történjék is nekem ő lesz az első. Aztán az Alien. Lara Croft a legutóbbi ballépése után nekem a 4. lett. Az idő múlásával a Tomb Raider-t is elrontották. De szerintem Jake és Nhetiry nem fogják bánni, ha megtudják, hogy kiről van szó

 11. ripley001

  Szerintem az utólsó kettő sokkal jobb

 12. idegen93

  Nem rossz…Jó ks kép mind a három. :)

 13. Danny

  Az egyetlen dolog ami szúrja a szememet a film marketingjével kapcsolatban, h már a poszterekkel lelövi az ilyen és hasonló filmek poénjait: mégpedig azt, hogy vajon ki éli túl?
  Mert eddig végülis csak a rajongók tudhatták, h Brody marad talpon, most viszont az első poszterrel egyenesen a képünkbe tolják a választ.
  De ez persze nem csak a Predatorssal baj, más filmek is elkövetik ugyanezt a hibát, ami szerintem jócskán levesz majd az élvezetből és izgalomból a moziban.
  Hisz pl az Alien egyik fő jellegzetessége is az volt, h Ridley egyenlően osztotta el az esélyeket a 7 szereplő között és milyen jól működött már! De ahogy látom már ő se a régi: jóval az előkészületek idejében bejelenti h ismét egy nő éli túl az egészet. No comment…

 14. predator

  Szép képek!

 15. hmmmm jóféleee

 16. cosmic

  ez az új penge máááááár túlzás!

  jo hogy nem már egy komplett kard jön ki , bammeg.. :S

  nem értem mié kellett már ennyire túljátszani…

Vélemény, hozzászólás?