Neca AVPR

Frissítés: Újabb fotók, ezúttal a már csomagolt állapotú Alienről és Hybridről…

[2007.11.14.] Immár teljes a kép. Befutottak a maszkos és a maszkmentes Ragadozóról is az első fotók, klikk a teljes hírre!

[2007.10.31.] Kilenc fotót tett közzé a Neca a PredAlienről, azaz a Hybridről. Fotók a folytatásban!

[2007.10.20.] Hét új kép jelent meg a Neca honlapján az AVPR-ben debütáló legújabb nyolcadik utasról, és egy a vadászról is…

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

39 Hozzászólások

 1. Fuh. Ezeken a képeken az Alien brutál jól néz ki!

 2. idegen93

  Ja az alien király lett nagyon szépen lett kidolgozva. :)

  És a predi se semmi a lábát is védi mert hogy ott is vannak tüskék.

 3. Szééép… egyre jobban tetszenek az AVPR alienjei :)

 4. LángVágó

  hmm régen is volt a predatornak papucsa ? én nem emléxem rá hogy lett volna

 5. Predator 1-2 -ben is volt, de azokban csak sima papucs.
  Ez a karmos marhaság az AVP találmánya, és szomorúan látom, hogy az AVP-R is ezt a vonalat követi…

 6. Amúgy a Predator lábán miért nincs háló?

 7. csutkakoma

  A Predator 2-ben Rykov nem volt a főpreden papucs, csak a pred 1-ben. Viszont ez AvP1-es papucs kivételesen egy jó húzás volt a filmbe és örülök, hogy visszaköszön a shurikennel egyetemben. Ez a kettő amivel nem volt semmi bajom a filmben. (Kivétel, hogy bénán volt a shuriken használva, de maga a fegyver jó volt)

 8. idegen93

  Hát én nemigen emlékszem hogy viseltek volna papucsot aszthiszem az Avp2 játékban sem de szerintem azért nem hordtek papucsot hogy jobban tudjanak mozogni és hogy hangtalanabbak legyenek.

 9. LángVágó

  Na igen ezen énis gondolkodtam anno. Mert ugye stealth módba szinte hangtalan a ragadozó ellenben amikor nem volt rajta álcázás és a pred1ben ment a farönkön simán kopogott a lába. Hogy is van ez ?

  Azt tudja valaki miért bűvöli a pred1ben a pengét a pred a lézerrel ?

 10. idegen93

  Elnézést hogyha nemértem de milyen pengéről van most szó meg lézerről kérlek nagy tisztelettel LángVágó hogy magyarázd el ezt az én piciny agyamnak köszi. :P

  Szerintem azért kopogot a rönk mert vagy üreges volt vagy direkt dörömbölt ott bár ezt én kétlem bár ezek az idegenek elégé furcsák.

 11. LángVágó

  idegen93 van egy rész a pred1ben amikor dutch meggyújta a tüzet ordít egyet kamera kép vált a predre a pred ül bambul az ikerpengéjére és a kezében fogja a lézereses célzóját és világitja vele a pengét ami vörösen izzik

 12. idegen93

  Ja igen már én is emlékszem bocsi LángVágó hogy ilyen feledékeny voltam. :P

  Biztos azért világította hogy ellenőrizze hogy jól működik e vagy mert lemerült az aku de lehet hogy csak úgy.

 13. Ez a karmos papucs nekem akkor sem tetszik. Még egy dolog az AVP1-ből.
  De nem folytatom, mert tudom, hogy páran itt engem nagyon szeretnek. :D

 14. idegen93

  Felőlem nyugodtan elmondthatod general Rykov kiváncsi lettem hogy vajon mitis gondolsz az Avp-ről. :P

 15. idegen93

  Ja jó de különben jó tudni hogy nemcsak egy pár ember érzi hogy az Avp egy rossz film hanem szinte az egész világon szinte mindenki aki ezt a filmet készítette hát ne a törpétöl óvakodjon hanem az alien és predator fanoktól. :)

 16. leopoldB

  “Biztos azért világította hogy ellenőrizze hogy jól működik e vagy mert lemerült az aku de lehet hogy csak úgy.”

  :D Ez marhajó volt. ;)

 17. “Biztos azért világította hogy ellenőrizze hogy jól működik-e vagy mert lemerült az aku de lehet hogy csak úgy.”
  Na most én értelmeztem eddig félre azt a jelenetet, vagy a Pred valójában izzítja a pengéjét. Ez valószínűbb, mint, hogy azt nézné van-e még nafta a Duracell-ben :( Mellesleg elkezd izzani a penge vörösen…Nem mintha nem lenne elég, hogy belemártja a gyomrodba a pengét, ügyel rá, hogy az még forró is legyen XD Ha valaki szerint nem így van, akkor nyugodtan szóljon!

 18. idegen93

  Én most akkor szólok is.

  Hát szerintem Kozi nem azért csinálta rá a lézert mert az ikerpenge lézereskezelést kért nos mindenbizonnyal azért mert ellenőrizte hogy neme sérültmeg e a harcok során vagy lehet hogy csak azért hogy forró legyen hát ez szerintem nemlenne túl értelmes egy predatortól igaz hogy nagyon bedurvult Dutch-tól de ha ezt is csinálta volna akkor semlett volna ennek semmi értelme hiszen mire oda érne addigra tuti hogy kihülne meghogyha egy óráigtartanád a lézert a játékban egy fickóra akkorsem üvöltene fel hogy aucs vagy hogy jaj ég a bőröm olvadok ááárgh!Úgyhogy biztos csak azért csinálta mert játszani akarta a kamerának hogy ő itt a predi tőle félni kell vagy pedig mert a rendező így akarta de lehet hogy azért mert éppen kicserélte az elemet az alien ütős savú elem 2000-re.De lehetséges hogy várta a fajtársait ezért szétszerelte a dolgokat hogy rendben legyenek a dolgai sőt lehetséges hogy leszakat a lézer és pillanatragasztóval vissza akarta ragasztani de lehet hogy heggesztő pisztolynak végülis ezek közül bármi lehet nemde. ;)

 19. Darkoo

  idegen93 te világbajnok vagy többszörösen összetett magyar mondatok alkotásában:D

 20. idegen93

  Király kapok ezért valami trófeát mondjuk egy aranyból készült alien fejet. :)

 21. Na, ezt az értelmetlen lézeres vitát szeretném lezárni:
  A számomra leglogikusabb, és az egyetlen elfogadható magyarázat: Tisztít, és élesít. Ennyi. Nem kell túlbonyolítani. Magas hőfokon jól lehet vele tisztítani, mindentől, piszok, baktériumok stb. és a fémet kellően felhevítve még fenheti is vele.
  Na. :)

 22. Hát, ha te úgy gondolod, akkor legyen. De a verzióid közül talán a “játszani akart a kamerának” a legvalószínűbb. Hát, ha nem a karpengét izzította, akkor engem átvert a rendező úr a cseles jeleneteivel (az én jelrenszeremben a vörösen izzó fém az meleg, de lehet, hogy egy több éves számítógépes játék fizikai motorjából kellene kiindulnom, amiben a számítógépes algoritmusok által generált és előre leprogramozott gépi ellenfelek nem ismerik fel a meleget, még akkor se, ha órákig tartod rájuk a lézert). Ha Predator 1 könyvváltozatában ez a jelenet is le van írva, ott biztos megtalálod a valódi verziót. Én most már nem mondok semmit, mert ugye miért is lenne igaz! Ez a “nem lenne túl értelmes egy predatortól” mondat meg azért nem stimmel, mert a film forgatókönyvét emberek írták és a filmet is ember rendezte és így emberek döntötték el mi legyen egy predator számára értelmes és mi nem. Tehát innentől ha te úgy gondolod, hogy a karpenge izzítása nem valószínű, akkor tegyed :P Én nem abból indulok, hogy mi az értelmes, hanem, hogy mit látok a filmen. Hogy most melyik verzió az igaz még lehet, hogy a rendező sem tudná megmondani 20 év távlatában :D Szerintem más is vélekedhetne erről a témáról, mert én eddig a te verziódat halottam, kiváncsi vagyok más mit gondol a témáról. Bár nem tartom túl értelmes dolognak, hogy egy ilyen kis dolgon csámcsogjunk hetekig.

 23. idegen93

  Hát Kozi mitis mondhatnék hááát…Igen igazadvan mi emberek találtuk ki a predatort ezért hasonlít benünk olyan sokat a vadászás a trófeák meg a stukerei bár azért tényleg nem lehet az hogy feltüzelte a pengéjét biztos csak megnézte mert a sok vadászás közben nem tudta megvizgálni.Jé vajon hogyhogy ezt mi találtuk fel nahát mondja a predi úgy hogy predator mondja alienek. :P

 24. LángVágó

  Én közbe megfejtettem. Nemtom a forgatókönyvbe benne volt e a jelent vagy Jhonny bácsi találta ki a lényeg, hogy ugye akkor még csak egy fikció volt a predi tehát nem voltak róla komoly leírások, hogy mit hogy csinál mi miért van rajta. Tehát Dutch felkészült a nagy ütközetre és ha dramaturgiailag üssön a film a predi is “felkészült” megvillantott halálos pengéjét és csúnyán nézett, hogy na most elkaplak te kis köcsög kommandóscsávó és széjjel hasítalak a gyilkos pengémmel.

 25. Akkor legyél elégedett a Te verzióddal és én is megleszek az enyémmel. Sőt: a predator leellenőrizte, hogy még mindig működik-e a lézere, amit úgy vitt véghez, hogy felizzította a karpengét. A penge izott ergo működött a lézere! A penge meg izott és izott és a predator úgy vélte, most már biztos működik a lézere, ezért önelégülten ment tovább vadászni! Itt a vége fuss el véle!

 26. LángVágó

  idegen93 :D Te agytröszt neked a szám a nevedben születésed dámtumát jelőli ?

 27. Hát biztos nem az IQ-ját…;)

 28. Valószínű, hogy idegen barátunk ’93-ban kelt ki a tojásból, de azóta sem nőtt be a feje lágya. Mindenesetre én már hagyom ezt a témát, mert a leírtak közül Lángvágó verziója a legesélyesebb a győzelemre – és mellesleg azt én is akartam írni, hogy a Predator, mint karakter akkor született és nem volt se könyv, se képregény, amiben lettek volna leírások arról, hogy mit-hogyan is csinál a pred, mik a szokásai stb. (mellesleg a 25-ös hozzászólás nem neked szólt LángVágó, hanem a Xenomorph-nak :P!!!). És akkor tegyük le a tollakat, mert itt a vége! :D

 29. LángVágó

  ok de enyém az uccsó szó :P

 30. idegen93

  Tudjátok mi a poén hogy a 93 nem az évszámomat jelenti. ;)

 31. … csak belevau… szerintem azért izgatta a pengét, mert mint tudjuk, ők nagyon kemény csávók, és ha megégeti magát az izzó fémmel akkor ő nagyon menő lesz… vagy csak simán idióta… Bár lehet, hogy a lézer teljesítményét is tudja szabályozni, mert különben mindenkit szanaszét vágott volna vele célzás közben, és ahogy itt ülök, és irogatok, asszem meg kell szereznem a regényt, és elolvasnom, hátha megtudok valamit… yoéjt.

 32. LángVágó

  Hmmm nekem csak az a zöld trutymák nem teccik a pred fején. Mi a túró az ???

 33. Alighanem a savmarta sebhelyre gondolsz. Wolf feje iszonyú agresszív, nem is tudom milyen földi állathoz tudnám hasonlítani, az avp után újra ragadozónak néz ki a Ragadozó. (amúgy remélem rendesen össze tudja csukni majd a rágóit, bár ez csak szőrözés.)

 34. Az alienek jól néznek ki, de nekem a predek nagyon nyeszlettnek tűnnek, mintha vki éhezésre fogta volna őket…

 35. idegen93

  Hát ezek nagyon szépek lettek úgy mint az ezelötti alien.

  És az a zöldség szín azért van ott de ezt már Lace elmondta.Szegény Wolfnak a koponyájáig lemaródott a bőr.És én is kiváncsi vagyok hogy össze tudja e csukni teljesen e a csáprágóit bár szerintem nemtudja majd és a pofa amit vág látszik hogy iszonyúan dühös.Megmég azért se tudja majd telesen össze csukni mert a felső két rágója levan tépődve bár lehet hogy ezt a kinézetet majd csak a filmvégén láthatjuk.

 36. alien

  Hát ez a föld királysága!!!

 37. cosmic

  ez a papucs dolog szerintem sem logikus. minek nekik papucs? mi célt szolgál. semmit.
  valaki irta és igaz is. pont hogy a hangtalan közlekedésben hátráltatkák őket.
  amik itt vannak ilyen “toy” -ok, meg mókásak, nevetségesek. ki vesz ilyet? talán az óvodások.
  mint kiskoromban mikor menő volt a tini ninja teknősők…. mindenféle bábukat lehetett kapni.
  okés is, de csak egy bizonyos korosztálynak. 14 év alatti a célközönség. mindegy is.

  az a lézeres jelent pedig nekem is feltünt már rég. de ésszerű magyarázat nincs. legalább semelyik film, semelyik könyv nem ad rá magyarázatot. jól néz ki a filmben, de sehol máshol nem köszön vissza.
  szerintem is csak a “kamerának” szólt.

  és azt tudjátok a Pred 2 ben, mikor Harrigant hasbalövi az MIVEL tette a Pred? mert nem a Plasmacasterral ! Hanem a csoklójára erősítettt kis bigyóból lőtt ki valami rocketféleséget….

  és ugye hasbanyomta Harrigant, de persze neki volt egy ezüsttálca az inge alatt… :)

  Ebben az AVPR-ben ez a Pred igen ősi lehet, mert jó öregnek tűnik, persze náluk relativ hogy mi az öreg…
  meg olyan kis vékonynak tűnik…. Nem találtak egy nagyobb meg izmosabb néger kosarat, hogy belebujjon a jelmezbe… ? :)

  vicces az AvP 1- nek az extralemezen levő kisfilmen, hogy a rendező áll szemben és utasítgatja a beöltözött, két fejjel magasabb Predatort, az meg bólogat….. :)

  ennél viccesebb “back-scene” csak az lett volna, hogy mutatják hogy a kis forgatási szünetben a Predator leül a sarokba egy ládára és elszív egy cigit…. :D

 38. Szerintem a páncél miatt tűnik vékonynak a pred. Az AVPben full páncélzattal tűnt hatalmasnak, itt lényegesen kevesebb a védőcucc….

 39. drakomen

  nekem a legjobban az avp predei jötek be a legjobban. nem csoda hisz ök voltak az elsö predek akiket látam 9 évesen. oh de rég is volt. a predator1 es pred is tök jó. de a legjobb az avp és aztán az avp-r es pred.
  a lézere viszatérve szerintem is tisztitó és élezö már írtam is volna csak megelöztek :(
  sztem az avp papucs az a kírály! de azért kelhetett nekik mert anak a predator klának ijenek a szokásai és a piramisba való séta kisé megviselheti a lábat és kel is a védelem. ha rugsz vele a kiáló izék bele furodhatnak az alienbe vagy emberbe. a dzsungel preden azért lehetett pepucs mert a dzsungelbe sok dolog bele állhat a lábába meg haraphatja egy kígyó vagy egyéb. fő a védelem nem de bár?
  a beton dzsungeles preden volt papucs nem?? ha van szerintem az is valami védelem de sztem a városba semi szükség nincs rá. de lehet hogy különböző klánok(mert hát sok van) különböző szokások a piramis klának megmaradtak a szokásai mert a piramisba kelhetett is védelemként, kényelmeségként, és az öltözék keléke is mondjuk. de bármi lehet :D

Vélemény, hozzászólás?