Megjelent az AVP2 DVD!

A tervezett június 4-ével szemben már a mai napon beszerezhetővé vált az ALIENS vs PREDATOR 2. magyar DVD-je. Ez azt jelenti, hogy vélhetően a jövő hét folyamán az összes korongárusító helyre elér, és végre kiderül, hogy az újravágott verzió mennyit javít a filmen! ;)

Addig is, íme a borító kívül, és belül:

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

41 Hozzászólások

 1. A Teszkóban meg van egy olyan ajánlat, hogy ha válaszassz 1 Alien filmet mellé a kettő együtt csak 4990 Ft. (Tehát 1 Alien film + AVP-R)

 2. predator

  A borító nem rossz,majd kiderül ,hogy mit érnek el az újravágással.Nekem tetszett az eredeti is!

 3. Facehugger

  Nekem már meg van és tényleg van még mit megnézni rajta. Nagyon jók a kimaradt jelenetek és rengeteg újdonság van benne, szal érdemes megvanni!

 4. LángVágó

  Mondanám hogy rajongóknak kötelező, de valszeg én nem fogok rá költeni. Nem volt túl meggyőző…

 5. Sanyika

  Nagyon jóóóóó! Mindenkinek ajánlom :)

 6. Red Queen

  Zsírjó!

 7. SzBende

  Én úgy vettem meg ma!
  AVP 2-t + az Alien 4- A bolygó neve halál

 8. Facehugger

  Az úgy muris mert az Alien 4 sose volt A bolygó neve halál :)
  Az a második. A negyedik a Feltámad a halál! :) DE a lényeg hogy mind meglegyen!

 9. Gratulálok mindenkinek aki már megvette, a minősége milyen? Úgy értem világosabb? Jól kivehetőek a dolgok vagy kissé butítva van?

 10. Sanyika

  A DVD minősége nagyon jó, egyáltalálán nem sötét, minden príma rajta. És dugig van extrákkal :D

 11. Gorman

  Nem sötét?Eddig mindenhol azt mondták,hogy még sötétebb mint a moziban,remélem igazad van.

 12. Sanyika

  Nekem nem sötét. Igaz, én nem házimozin nézem, hanem PC-n. De az biztos, hogy sokkal jobb, mint moziban ;)

 13. ragathol

  Milyenek a plusz jelenetek? Akció is van benne, vagy csak a karatereket mutatják be jobban?

 14. weriger

  Akció is van benne!! Nem is kevés!!:-D

 15. Sanyika

  Akció + sok-sok predis jelenet :)

 16. csillagharcos

  Hát rég vettem ilyen sz.. DVD-t! Az árához képest nagyon gyenge eresztés a menü azt inkább kihagynám, a kívágott jelenetek jók denem lett véresebb a film a leg brutálisabb rész még mindíg a terhes anyák ha valami akkor az nagyon kemény jelenet. Sötétségre pedig ehte mozi csak a fotók és az ígykészültek voltak világosak mondjuk egykettő abban is sötéten mutatkozott. A hangok viszont világ csúcsak. Amit nagyon hiányoltam az exták feliratozása vagy szinkronizálása. Mondjuk aki tud angolul egy kicsit elég jól leszürheti a mondani valókat. Sok érdekesség a hangokról a hogyan képzeltükelősször stb..

 17. Sanyika

  Nekem tetszett. De nem vitatkozni akarok veled, mert te több akcióra számítottál, és az tényleg nem sok plussz van. De nekem nagyon bejött az a jelenet, mikor a Naprendszerünkben elhaladó Predator anyahajót mutatja (hihetetlen jó cg minőségben), aztán mikor Wolf barátunk megérkezik a Földre és elkezd nyomozni a társai hajóját. Szóval nekem ezek tetszettek, amiket -mondjuk úgy- azért vágtak ki a moziverzióból, mert belassították volna a filmet.
  Ja és utoljára annyit: nekem semmi bajom a képpel, se a hanggal :)

 18. ChetNorberto

  Szerintem ha benne lett volna a mozisba amikor leválik a nagy űrhajóról a kicsi akkor nem beszélték volna azt a hülyeséget h: “Pedig az 1be nagyobb volt az űrhajó” meg hasonló dolgok,amugy ez volt az egyik ok amiért kritizálták a filmet de legalább ez a probléma megvilágosult a kritizálóknak.
  Szóval az a rész pont nem lassította volna be a filmet!
  Amugy akinek nem tetszet a film v a dvdvel vannak problémái kérem tartsa magába…

 19. ChetNorberto

  Nekem is megvan a film:)
  Az 1es discen a menű kicsit zavaró hogy a váltószin ugyan az mint a menű elöt lévő ábra szine (na ezt jol megirtam,remélem tudjátok mire gondolok) meg a 2es discen azért kellet volna magyar felirat amugy semmi bajom a dvdkkel :)
  Jól mutat a polcomon a 2 AVP =) Várom a 3mat =)

 20. 1234

  Érdekes megnézni, hogy amikor még a film elött voltunk, ki mit írt ahoz, hogy mivel lenne jobb a film: Volt ki sötét képet akart, volt ki világosabbat… Sokan mondták pl, hogy több vér kellene az előző részhez képest.
  Mikor meg kijött a mozikba, elégg vicces volt a panaszáradat, hogy túl sötét a film, és túl brutális. Bár azért gondolom, hogy nem azok panaszkodtak ezekről, akik mondjuk sötét színhelyeket akartak. (?) Nekem is volt egy elképzelésem, ami több hozzászóló véleményével ütközött: a filmzene kérdése.

  Sokan azt mondták: hogy minden Alien meg Predator filmnek egy kicsit mindíg más volt a zene témája, ezért az AVP filmeknek is merőben különböznie kéne. Én viszont azon voltam, hogy a régi filmek zenélyét kéne összekombinálni, s akkor volna a tökéletes hatás. Részben az AVP2 játéknál is így csinálták. Abban egyetértünk, hogy az AVP1 mozifilm zenélye igen gyenge alkotás. Az eredeti filmek zenealbumait én minden héten meg tudom hallgatni, azt viszont összesen csak 2x ha tudtam.
  Az AVP2 R zenéje viszont egész jó. Nem olyan erősen lettek belekeverve a régi filmek számai, mint ahogy azt reméltem holna, de így is érezhető az igyekezet. Gondoljatok arra, hogy a film leg hangulatosabb jelenete az, mikor a Wolfi a hegyről lenéz a városra, s alatta meg megy a törzsi zene. Ha több ilyen rész lett volna a régebbi filmek hangzásaival, még hangulatosabb lehetett volna a film.

  Mert a régi, összesen 6 előd, annyi hangzóanyaggal, és hangszínezettel rendelkezik, hogy végtelen mennyiségű új számot lehetne belőlük komponálni.
  PL: A nyolcadik utas selytelmes hangzását Alan Silvestri munkájával egymásra fedni, oszt egy kicsi hegedű ide, a fúvos szólamok eltolása és hangerejük manipulálása, és máris megvan az új szám…

  Egy szó mint száz: Ha magában nézzük a filmzenét, én 10/10 pontot adnék, de ha a régi Alien és Predator filmek szemszögéből, akkor csak 10/7-tet. Összeségében jó munkát végzett Brian Tyler. Nektek tetszik az új film zenéje? Hallgatátok soundtrack albumot?

  ( Az elég szemét dolog, ha egy dvd extráiból lehagyják a magyar feliratot. Utálom, mert az mindíg az igénytelenség jele. Mert miből tartana belerakni?)

 21. Sanyika

  Nekem tetszett a filmzene, kellemesen meglepett mikor a Predator 1-ből hallottam a zenéket. Az meg különösen fincsi volt, hogy az alienek hangját egy az egyben az eredeti Alien és Aliens filmekből vették át. Néha mondjuk rossz helyre volt keverve (szerintem), pl az aliennek azt a hangját (hogy is írjam körül…), amikor meglövik és fáj neki (aki játszott az AVP2-vel, az tudja miről beszélek :) ), na azt párszor ott is kiadja, mikor egyszerűen csak fut/támad. De ez már inkább csak piszkálódás, összességében jók voltak.
  Az extrák közül különösen tetszett az a kb. 2 perces interjú azzal a sráccal, aki a predatorok krákogó hangját adja ki, érdekes volt látni, hogy mindenféle technikai keverés nélkül csinálja, rengeteg fajta érzelmet kifejezve a predatornak.
  Nincs rajta magyar felirat? Bevallom én nem is néztem, de ez tényleg igénytelenség, nem sok időbe tartott volna megcsinálni ahhoz a kb 90 percnyi extrához.

  Amúgy azt gondolom tudjátok, hogy a Strauss testvérek úgy tervezték, hogy ha ez sikeres lesz, akkor már megállapodtak a Fox-al, zöld út az AVP3-hoz (ami végre az űrben fog játszódni, hurrá :D ). Azt tudom, hogy az MTV Movie Awardson jelölték a legjobb akciójelenetek kategóriájában. De azt, hogy mennyit hozott a konyhára, illetve hogy sikeresnek ítélték-e, nem tudom. Valaki hallott erről valamit?

 22. ChetNorberto

  Én azt remélem h a 3ba mellőzik az embereket vagy ha lesz bene akkor vmi izgalmas dolog legyen és látványos. Szóval remélem h király AVP harcokat látunk majd amitől mindenki nagy szemekell és tátott szájjal ül a moziba.

 23. idegen93

  Nekem is tetszettek a hangok és zenék és szerintem is nagyon jók voltak oda a régi filmek zenéi szépen oda illettek.És én is remélem hogy szuper Avp csatákat láthatunk majd és remélem hogy nem vágnak ki szuper jeleneteket sem.

 24. Nem akarok senki se lelombozni, de Strausek többek között az Idegenek anyabolygójára szeretnék taszítani a dolgokat méghozzá dinoszaurusz (!!!) nagyságú alienekkel. Hát köszönjük (Emese) nem kérünk belőle….

 25. Bocsi a Floodért, de elfelejtettem írni, hogy az ADI pedig szívesen elkészítené nekünk az élő Space Jockeyt (de minek?), szóval nagyon remek, hogy ilyen tervecskék vannak a készítők fejébe, de ha már ennyire alkothatnékuk van, készíthetnének valami rendesen összerakott filmet, mert a dínó alienek és élő Űrutasok nem 2 fillérek, és azt a pénzt másra is lehetne áldozni.

 26. idegen93

  Na akkor vajon ott akkor a királynő mekkora lehett.Bár nekem nemtetszik ez a dinoszaurusz méret mert szerintem az alienekhez az a méret nem jó.

 27. ChetNorberto

  Néztem a galériát és az AVPR menüjében pirosak az irások és kicsit más a menü van olyan változat is? mert amit M.O. lehet kapni ot sárga

 28. ChetNorberto

  Meg az AVPR nek 2 fajta doboza van: a földgömbős meg a predalienes meg ilyen h extended meg unrated..
  Vki leirná hogy van e különbség a Dvd verziók közt ?

 29. 1234

  Nodika! Honnan vetted e híreket?
  Ha igazak, akkor tényleg nagy szívás!
  Elég baj az, hogy a kedves fivérek lelőtték a ragadozó anyabolygó ötletét. Láttam a különböző koncept artokat, és bizony fix, hogy azok a (…), pont a legrosszabbat választották ki. Mert voltak közöttük igen jók is. (Láva között lakótelepi házak… Szocialista predatorok.) jobb lett volna, ha nem fivérekként, hanem sziámi ikrekként látták volna meg a napvilágot. Akkor is a show biznis-ben dolgozhatnának, csak a cirkusz területén. Ahogy a predator bolygót elrontották, úgy az alien világot is el fogják. Már csak az a kérdés, hogy oldják meg, hogy a jelenben játszódhasson, és (…) USA állampolgárok főszerepében, lehetőleg C kategóriás film költségén. Biztos elsodródik majd egy űrsikló, és lezuhan az idegen planétára…
  Egy másik katasztrófa lenne, ha ezen feltételek mellett, lelőnék az “Earth War” ötletét is.

 30. 1234:
  http://www.avpgalaxy.net/
  Itt a híreket érdemes olvasni + a fórumokban is vannak érdekes dolgok. Mert ez a dínó alien egy újságcikkben jelent meg és mindeki fújjolt a fórumon, Colin meg reagált, hogy ha egy neves rendező hozta volna fel az ötletet biztos máshogyan állnánk a dolgokhoz…biztos… :)

 31. ChetNorberto

  kicsit a témátol eltekintve kiwi lennék vmire méghozzá az AVPR dvd változataival kapcsolatba:

  Miben különbözik a predalienes borítós dvd a másiktól?
  Én megvettem ezt a predalienes bórítóst hisz szerintem csak ez jön hozzánk magyarországra de ez a Unrated verziót tartalmazza…
  Vagy az Unrated és Extended semmibe se különbözik ?

 32. cosmic

  igen. erre én is kiváncsi lennék.

  megnéztem, de valahogy nem vettem észre különbségeket a mozishoz képest.
  talán télleg világosabb kicsit, de igy is néha 10 centiről néztem a monitort hogy lássam ki-kit öl.

  szerintem a legnagyobb hiba ebben a filmben a tök felesleges, emberi szereplők kis magánéleti jeleneteinek bemutatása.
  abszolut nem illenek a filmbe, senki nem kiváncsi rá, érthetetlen , hogy minek és miért raktak ide ilyen jeleneteket.

  az egész olyan, mintha trendi filmet akartak csinálni. és részben sikerült is. trendi horrort, fűszerezve és ezzel eladhatóvá téve a legendás szörnyekkel, akik miatt már csak érdemes megnézni.

  ezt ugy értem, hogy megnézünk egy tini-trendi-horrorrt, amiben bla bla fiatalok, seriff, emberek élik az életüket és jön egy baltás gyilkos. lekaszabolja őket. vagy zombik. vagy mutánsok. vagy skizó örültek.
  na.
  és ezt most megvalósították ebben az AvP filmben.
  itt is tinik-rendőr-hazatérő háborus anya-kislány-városi lakók.
  csak éppen nem zombik meg mutánsok kaszabolnak, hanem predator, meg alien. ennyi.

  pedig sokkal sokkal sokkal többet érdemel ez a két lény.

  és akárhogy is nézzük, a történet is reális és ésszerű.
  ahogy megtörténik a katasztrófa, pred hajó lezuhan, jön a Wolf, problémamegoldó, takarító Pred.
  csakhogy szaporodnak ezek a gec alienek, mint a nyulak és a rutinmunkából élet-halál harc lesz.

  de büszkén hal meg Wolf, hiszen talán ő küzdött meg először egy Predaliennel, ami azért nem kis falat.

  és ezekért nem értem, hogy miaráknak raktak bele ilyen hülye jeleneteket, dühítően hosszan és elhúzva:

  kit érdekel a hazajövő anyukájától elhidegülő gyerek magánélete, mesét olvasó apuka
  kit érdekel tini lamúr sztori kibontakozása, dobtam a régi fiumat, rádgerjedek, te is rám. usszunk egyet a medencében, csókoloznak. uristen, melyik ilyen pred vagy alien filmeben csókolóztak eddig?
  eszem megáll.
  kit érdekel hazajövö börtönből csávó régi kapcsolata a seriffel, pofázás a kocsiban.

  tehát olyan dolgokkal elhúzták az időt, hogy nem is értem. ez abszolut amatőr dolog.
  imádom és szeretem és tisztelem ezt a két lényt, de valamilyen szinten ez a film egy kicsit a megalázásuk volt.

  nevetséges környezetbe tették őket.

  pedig sokkal többet és tartalmasabbat ki lehetett volna hozni ebből a filmből.
  okés igy is jó volt, hogy hősi halált hal a Pred és végül is az emberek agy atommal megoldanak mindent.
  de elképzelhetőnek tartottam volna, hogy segítséget kér Wolf és a film végén lejön még vagy 10-15 predator és iszonyat alien tisztogatást hajtanak végre. egy nagy akció jelenet. a film tetőpontja.
  valószínű a pred és alien filmek leglátványosabb és izgalmasabb csúcspontja lett volna.

  de majd lehet hogy egy másik filmben. :)

  csak azért írom mert kicsit már kiszámíthatóak a filmek.
  az elején okés, irtja a alieneket, halad, lényegében egy Pred egy aliennel szemtől szemben simán elbánik. itt sem lett volna baj, ha nincs a Predalien, aki szaporítja a dögöket.

  de a filmben már lehetett sejteni hogy vagy szétrobbantja magát a Pred, vagy meghal, mikor már többszörösen meghatványozódtak az alienek.
  ott már nem volt visszaút.

  szóval egy a lényeg:
  nekem nagyon tetzsett és tetszik a film, minden hibája ellenére, de tudom, hogy ezt már nem abban a szellemben és felfogásban készítették, mint anno a Pred 2-t vagy az Alienst.

  ez már sajnos csak egy mai színvonalú, kliséfilm, csak éppen kedvenc szörnyeinket rakták bele, mint
  gonoszok.

 33. idegen93

  Hát ja kicsit engem is kérdőre tett miért csak egy predi ment a buliba talán már mind foglalt volt csak nem bár nemisbaj végülis jó kis film lett.De amúgy mindig ők a gonoszok hiszen ők a szörnyek akik mindent elpusztítanak.Hmm…Szerintem azért elég nagy botaság hogy a Földön mindent elpusztítanak hiszen ha tényleg ezt csinálnák nemcsak a Földi élet halna ki hanem az alienek is hiszen ha nincs táplálék akkor éhen halnak.

 34. ChetNorberto

  Cosmicnak igaza van,hogy az emberi szereplők feleslegesek a filmbe,DE ők a gazdatestek meg az étel,ugyhogy nem rosz dolog bemutatni a város meg az embereket kicsit ,csak nem szabad eltúlozni a dolgokat.Igazából senki se kiváncsi az emberek magánéletére hanem a 2 kedvenc lényünk harcára!
  A filmből kiderül,hogy Kellynek és Dallasnak köze lesz majd egymáshoz..

  Szerintem a katonák szerepe az lesz mint az AVP2 játékba,hogy kideritsék,hogy milyen lény is a predator és az alien és ha ezt meg is valósítják a filmbe akkor nagyon szuper kis filmet kapunk majd :)

  Ami nekem nagyon tetszet,hogy szerintem sokan azt hitték hogy Ricky és Jesse is megusszák az egészet aztán jöttek a meglepések,hogy a predator “frizbi” felteríti a falra Jesse-t és neki kaput lett :P és Rickit meg majdnem megöli Chet,de szerencséje volt hogy a vállánál szurtá át a farkát :P

  Wolf egy őr volt a bolygón,aki figyelte és várta az űrhajót vissza.Szerintem azért is sietet,ahogy látta mi történt na meg Predaliennel még nem találkoztak(azért is közelitrá hogy lássa milyen alien) és hát ő akart először szembeszálni. Wolfon látszik hogy nem egy mai predator és biztos tapasztalt is volt (filmbe láthattuk hogy a sima harcos alieneket lazán elintézte).

  Nekem a Predalien ( Chet) tetszet a legjobban a filmben,mert nekem a pc-s játékba is ő a kedvencem és jó volt látni,hogy egy hasonlót csináltak a filmben(ami nagyon jól sikerült bár igaz nem sokat láttunk belőle) Szerintem egy szuper ötlet volt Chet,mert egy AVPbe ugy is előjöt volna és lehet .hogy még találkozunk vele na meg egy jó kis ellenfél egy predatornak. Soknak nem tetszet Chet tulajdonságai:
  Hogy ő látta el az arcmászó szerepét,de irták is valahol,hogy ő egy kis királnyő.

  Én csak azt nem értem,hogy miért mindig a predator a főszereplő miért nem az alienek győznek?
  Azt hittem az lesz az AVPRbe,hogy az alieneket ellepik a várost , Chet kinyirja Wolfot és katonák jönnek megnézni,hogy mi történt ot és jön még több predator =) Jó kis tömeg háború let volna =)
  Igaz,hogy mint 2 AVP film eddig ugymond döntetlen volt :P
  Volt arról is szó,hogy Chet átalakul királynővé és az lesz a film leglátványosabb jelenete,de nem let belőle semmi.

  Ezek az én véleményeim.Várom ,hogy ki hogy folytatná a filmet vagy ki hogyan képzelte el az AVPR-t.

 35. ChetNorberto

  Cosmic, a dvds kiadásban (unrated kiadás igazából) arra kapunk választ,hogy nem a nagy űrhajó zuhan le,mint ahogy sokan hitték és ezért is kritizálták a filmet,hanem mutatják,hogy leválik a nagyról na meg tartalmaz egy pár jó kis jelenetet amitől jobb let igy a film! Igaz nem lett anyira világosabb,de tény,hogy jobb a minősége !

 36. pokee

  szerintem Strause testvérek a legtöbbet hozzták abból a 40millói dollárból amit kaptak rá. gyenge pontja a filmnek elsősorban a pénz hiány és a gyenge párbeszédek. láttam már több pénzböl kivitelezet szar filmet ( pl. Star Wars 3)

 37. ChetNorberto

  A Filmben lévő szereplők egyáltalán nem amatőrök! Lépjenek már tul egyesek azon,hogy nem Sigourney Weaver meg Arnold van a filmbekbe…
  Nézzetek már utána honan vannak a szereplők,nem egy gagyi mexikói sorozatból :P

  Az AVP filmek teljesen más szögből bemutatják be a lényeket,más történet a képregények,játékok,könyvek alapján probálnak egy filmet összehozni!

  Pokee lehet,hogy kevés pénzük volt rá bár nem tudom hogy ez igaz e,de attól nem rosz a film csak nehezen dolgozzák fel egyesek,hogy az AVP megvan filmesítve,szóval,hogy a 2 lény egy filmben van.
  DE lényegtelen hogy ki mit mond.. 3.rész tuti lesz és kitudja még hány hisz csak most fog kibontakozni a történet és lehet a folytatások azoknak is tetszeni fognak akik ellenezték az AVP-t

  A Star Wars-ba nem csak a 3.rész a rosz :P De lényegtelen csak animációsba lesz méghozzá a klónok háboruja…

 38. imre1993

  Én most vettem meg és kiváncsi vagyok rá,bár az elözöt láttam de nem a legjobb!

 39. Xhavios

  hát, nem titok, hogy régi, True alien, predator, avp fanatikus vagyok. értsd: alien 1-2-3, predator 1-2. az alien négyet és a két avp filmet semmibe veszem, meggyalázták az elődöket, szégyent hoztak mindarra, amit előzőleg a két mítikus lény felépített.
  gyártják itt a külömbnél külömb birka sztorikat, de semmi értelme. mindegyik egy rakás hülyeség, cak tologatják benne a sz@rt. nem arról van benne szó, hogy az alienek intelligensek, és milyen agyafúrtak, hanem mennyire primitívek, mennyire olyanok, mint a kutyák. nézzétek már meg könyörgöm az alien 1-2-t, jó?…
  nézzétek már meg a vadászt a predator 1-2-ben, jó?
  és utána mondjátok, hogy ez a bohóckodás jó….
  a zenével kapcsolatban: túl hangos, túl sok benne az ilyen nagy kitőrő hülye rész…PAM PAM PAMPAMPARARAAAM! meg minden…az alien 1 zenéje?…sejtelmes, hátborzongató, de néha jelzi, hogy hol az idegen. a ragadozó 2 zenéje…ahh, olyan, mintha orgazmusod lenne tőle. főleg az a rész, ami az alatt van, amikor willie királyt elkapja a ragadozó.
  teljesen sárba tiporták mindazt, amit ridley scott, james cameron stan winston, h.r. giger, és a többiek hoztak létre…
  ezek a filmek – avp1-2 – semmire nem jó. azon is tök jót kacagtam, hogy itt az avatarkép, amin bal oldalt az alien van, jobb oldalt a predator, egyáltalán nem úgy mutatja be az alient, ahogy a filmben kinéz, hanem ahogy a bolygó nevében…
  idétlen reklámfogás lenne ez…
  nem tudom, miért nem leht pl egy prédát megcsinálni? olyan hatásokkal, mint régen a bolygó nevét, és a predator2-t? ha ezt a két filmet összeraknánk, és igényes szereplőket raknának bele, akkor nem egy idétlen, egy éjszakás filmet szültek volna ki a témából…
  ami még undorítóbb az az új alien és új predator hullám, amit ezek a filmek kiváltottak.
  istenem, mióta hish-ek, vagy mi a rákok a predatorok? mióta repülnek az arcmászók? és mióta garázdálkodnak csoportosan? cigánymódra várják az arra érkező magyarokat, hogy bőkővel beszúrjanak borda közé?…mert k.b. ilyen érzésem támad az ilyentől;mint amikor a 8. kerületben bandáznak a romák.
  felesleges szócsépelés ez már, a 12 évesek úgyis oda-meg-vissza lesznek ezekért a rákokért, a régi klasszikus gyöngyök pedig szép lassan a feledés homályába vesznek…

 40. A “Chet” nevet a predalienre a rendezők adták, úgy mint a WOLF nevet a Predatornak. Úgy tudom, Bill Paxton egyik filmjében, Chet volt az általa játszott szereplő neve, vagy beceneve és “tiszteletből”, mintha egyfajta személyiséget kapna a Predalien, Chet nevet adtak neki. :)

 41. Xhavios

  azt hiszem, a predalien egy kicsit régebbi múltra tekint vissza, mint ez a chetes birkaság, meg ez a két tinirendező…de felőlem akár marinéninek is hívhatjátok, már úgyis mindegy, ezen nem túl sokat tudtok már elrontani…

Vélemény, hozzászólás?