Megjelenhet az A:CM!

Mint azt bizonyára a legtöbb olvasónk tudja, a Rebellion fejlesztette Aliens vs. Predator egyszerre három, jelenleg meg nem jelent játék sorsát befolyásolta.

A Sega ugyanis egyszerre csak egy alienes játékra akart koncentrálni, így a Gearbox által évek óta készülő Aliens: Colonial Marines és az Obsidian Aliens RPG-je is kényszerpályára került és szüneteltették a fejlesztéseket. Szerencsére az Aliens vs. Predator minden vonalon szépen szerepel (megjelenésekor a Steam lista első helyén kezdett), így a negyedik rész mellett a fent említett két másik játék is zöld utat kaphat.

És amint arról a mai napon a Gearbox vezetője, Randy Pitchford beszámolt, a Sega és a 20th Century Fox is zöld utat adott az Aliens: Colonial Marines számára. Pitchford nem ment bele a részletekbe, de annyit elárult, hogy “ez lesz karrierje csúcspontja” és “egész életében ezt a játékot akarta elkészíteni”.

Annyit elárult, hogy egy csapat alapú FPS lesz az új rész és hamarosan további részletekről is beszámolhat. Sajnos az Obsidian még nem jelentette be hivatalosan az Aliens RPG fejlesztésének újrakezdését, pedig elméletileg május 28-án végre megjelenik az Alpha Protocol. (sg.hu)

← Előző bejegyzés

Következő bejegyzés →

4 Hozzászólások

 1. ragathol

  Nagyon-nagyon helyes. Tobzódhatunk majd az Alien-vérben. De remélem attól hogy csapat alapú, még nem valami multira épülő dolog lesz, hanem olyasmi, mint mondjuk a SWAT.

 2. e.norby

  Reméljük jobb lesz mint az avp.
  Most ahogy végigjátszottam kétségek merültek fel bennem.
  Ez a játék egy összetákolt valami.
  2 órás marine játékmenet dx 11 es grafikával, semmi történet.
  Csalódtam.
  15 giga, az egész, 6 óra játék.
  Összevetve a Half life 2 aminek simán van ilyen szép grafikája 12 gigáért 24 óra játékmenetet nyúj.HAlf life 2 ep1-2 lost coast.
  Szóval ezt elkták a rebbellionos fiúk.
  Reméljük jövőre ahogy mondták megjelenik.

 3. tomkoo

  olyan jó lenne ha végre jönne egy olyan játék ami egy kicsit jobban foglalkozik a predatorokkal, na nem mintha ezt nem várnám de a predatorok valahogy mindíg is közelebb álltak hozzám :)

 4. Ez jó hír, hogy útnak indították ezt a játékot. És ha szerencsénk van a többit is.
  De egy kicsit vitatkozok e.norby-val. Mármint nem a játék hosszát illetően. Az tényleg rövid. De a grafika messze veri a HL2-t. Pedig annak is igen magas. Az AVP3 játéknak pedig a hangulata az ami igazán ütős. És mint várni lehetett a Multira lett kihegyezve. A single rész az csak felkészítő a multis csatákra. A történet pedig pont annyi mint amennyi kell. Elvégre én nem várok egy AVP játékban Mass effect szerű történetet.
  Nekem pl a játék időt nagyban meg növelte, hogy a predivel mindenkit meg próbáltam be trófeázni..és az pedig úgy nem könnyű.

Vélemény, hozzászólás?